首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the two decades between 1910 and 1930, over ten percent to the Black population of the United States left the South, where th
In the two decades between 1910 and 1930, over ten percent to the Black population of the United States left the South, where th
admin
2014-09-18
44
问题
In the two decades between 1910 and 1930, over ten percent to the Black population of the United States left the South, where the preponderance of the Black population had been located, and migrated to northern states, with the largest number moving, it is claimed, between 1916 and 1918. It has been frequently assumed, but not proved, that the majority of the migrants in what has come to be called the Great Migration came from rural areas and were motivated by two concurrent factors: the collapse of the cotton industry following the boll weevil infestation, which began in 1898, and increased demand in the North for labor following the cessation of European immigration caused by the outbreak of the First World War in 1914. This assumption has led to the conclusion that the migrants ’ subsequent lack of economic mobility in the North is tied to rural background, a background that implies unfamiliarity with urban living and a lack of industrial skills.
But the question of who actually left the South has never been rigorously investigated. Although numerous inves- tigations document an exodus from rural southern areas to southern cities prior to the Great Migration, no one has considered whether the same migrants then moved on to northern cities. In 1910 over 600, 000 Black workers, or ten percent of the Black work force, reported themselves to he engaged in "manufacturing and mechanical pursuits," the federal census category roughly encom- passing the entire industrial sector. The Great Migration could easily have been made up entirely of this group and their families. It is perhaps surprising to argue that an employed population could be enticed to move, but an explanation lies in the labor conditions then prevalent in the South.
About thirty-five percent of the urban Black population in the South was engaged in skilled trades. Some were from the old artisan class of slavery— blacksmiths, masons, carpenters—which had had a monopoly of certain trades, but they were gradually being pushed out by competition, mechanization, and obsolescence. The remaining sixty-five percent, more recently urbanized, worked in newly developed industries— tobacco,lumber, coal and iron manufac- ture, and railroads. Wages in the South, however, were low, and Black workers were aware, through labor recruiters and the Black press, that they could earn more even as unskilled workers in the North than they could as artisans in the South. After the boll weevil infestation, urban Black workers faced competition from the continuing influx of both Black and White rural workers, who were driven to undercut the wages formerly paid for industrial jobs. Thus, a move north would be seen as advantageous to a group that was already urbanized and steadily employed, and the easy conclusion lying their subsequent economic problems in the North to their rural background comes into question.
In the passage, the author anticipates which of the following as a possible objection to her argument?
选项
A、It is uncertain how many people actually migrated during the Great Migration.
B、The eventual economic status of the Great Migration migrants has not been adequately traced.
C、It is not likely that people with steady jobs would have reason to move to another area of the country.
D、It is not true that the term "manufacturing and mechanical pursuits" actually encompasses the entire industrial sector.
E、Of the Black workers living in southern cities, only those in a small number of trades were threatened by obsolescence.
答案
C
解析
作者预期以下哪个主张会反驳她?A.在大迁移中,不知到底有多少人迁移。文中L2,美国黑人的10%。B.这些迁移者其后的经济地位未被准确认定。文中L22—23,随后他们在经济上缺乏灵活性。C.有固定职业的人似乎不太可能前往另一个地区。正确。L43作者通过“it is perhapssurprising”这样的让步说法来表达一种预期的别人的反对意见。D.“制造业和机械行业”包括所有工业部门。作者也没有这么说过。E.在南方城市工人中,只有少数行业有过时的危险。这一点是作者承认的事实。见第三段的叙述(35%和65%的对比),不是作者预期的反对意见。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/k0tO777K
本试题收录于:
GMAT VERBAL题库GMAT分类
0
GMAT VERBAL
GMAT
相关试题推荐
SpeakerA:Hello.CanIbeofservicetoyou?SpeakerB:I’mjustwindowshopping.SpeakerA:Youarealwayswelcome.【D8】_____
Lookingbackonmychildhood,Iamconvincedthatnaturalistsarebornandnotmade.Althoughwewerebroughtupinthesameway
WhentheUnitedStatesCongresscreatedYellowstoneNationalParkin1872,thegoalwastosetasideaplacewhereAmericanscou
Theautomobilehasmanyadvantages.Aboveall,itofferspeoplefreedomtogowhereverandwhenevertheywanttogo.However,to
Atthebeginningoflastcentury,medicalscientistsmadeaninterestingdiscovery:wearebuiltnotjustoffleshandbloodbut
Atthebeginningoflastcentury,medicalscientistsmadeaninterestingdiscovery:wearebuiltnotjustoffleshandbloodbut
Nomatterwhoyouareorwhereyoucomefrom,onethingiscertain:youareacquaintedwiththemosquito(蚊子)—althoughyouprobab
Although________happenedinthatdevelopedcountrysoundslikesciencefiction,itcouldoccurelsewhereintheworld.
InWesternculture,anengagementbeginswith"yes"toasimplequestion:"Willyoumarryme?"Theseheart-stoppingwordsoften
随机试题
1978年12月,邓小平在中央工作会议闭幕会上作的讲话是()
POX染色在鉴别急性白血病中,判断错误的是
促骨形成药物是
A.劣药B.假药C.残次药品D.仿制药品E.特殊药品药品成分含量不符合国家药品标准的是
影响眼部吸收的因素有
甲的丈夫曾委托乙代为办理股票事宜,后来,甲的丈夫去世,1990年4月,甲将其股票交给乙,继续委托乙代其办理收取股息事项。1990年4月25日,乙通过证券公司以每股3.56元的价格将甲的股票过户到乙妹妹的名下。事后,乙扣除税款和手续费后,托人将过户的股票以及
某通信枢纽的通信机房,采用组合分配式高压二氧化碳全淹没气体灭火系统,系统服务六个防护区,共有216组钢瓶(其中108组钢瓶为备用),钢瓶间在建筑物的四层,五个防护区位于建筑物的四至六层。根据以上材料。回答问题:系统投入运行满五年时是否需要维护保养?如
申请特定用途的减免税,申请单位向单位所在地主管海关申请时须提交的证明是( )。
根据学习策略的分类,下列属于资源管理策略的是()
AntIntelligenceA)Whenwethinkofintelligentmembersoftheanimalkingdom,thecreaturesthatspringimmediatelytomindare
最新回复
(
0
)