首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
There is a lot to feel down about this month: the subprime mortgage crisis, stormy, unpredictable weather, rising gas prices, pr
There is a lot to feel down about this month: the subprime mortgage crisis, stormy, unpredictable weather, rising gas prices, pr
admin
2019-08-01
23
问题
There is a lot to feel down about this month: the subprime mortgage crisis, stormy, unpredictable weather, rising gas prices, presidential primary free-for-alls. So, it would be easy to believe the theory set forth by Professor Arnall, a researcher from Cardiff University, that the third Monday of the month—a day he calls Blue Monday—will be our most depressing day of the year. Arnall bases his yearly prediction on a formula he developed which factors in the weather, consumer debt from holiday spending and failed New Year’s resolutions and arrives at that conclusion that we will hit rock bottom on Monday the 21st. Aside from the fact that Arnall’s theory has been discounted by many in the academic community, I have got a better way of finding the true nadir of depression: Look to our search behavior.
In the digital age we are likely to turn to search engines just as often as we would confide in friends and medical professionals to
gauge
our psychological state. If we think we are suffering from a real bout of the blues or a mental crisis, we are likely to Google the symptoms or find a chat group in the hopes of performing a self-diagnosis. In fact online searches "depression" are among the most popular searched word, sending traffic to the 5,900 sites that we track in the Hitwise Health and Medical category, but the peak is not in January. According to our internet behavior, our depression spikes reliably in mid-November every year, right in time for Thanksgiving, the launch of the holiday season.
To confirm this timing I took a look from a different perspective. If we are depressed, we are probably also seeking pharmacological help. By aggregating the traffic to the websites of the top antidepressants and charting visits to those sites over the last three years, a very interesting pattern emerges. The spike in traffic to the official websites for drugs like Lexapro, Prozac, Paxil and Cymbalta occurs in late October and early November, two weeks ahead of the height in searches on "depression". It is almost as if people anticipate their holiday depression and start shopping early for their drug of choice.
Another surprise lies in the demographics of visitors to antidepressant websites—they are not who you would expect. If visitors to Lexapro website, for example, are at all representative of the typical depressed individual, depression during November is an affliction primarily of the young and the old, but not of the middle-aged. The two age groups that account for the largest portion of site visitors are 18 to 24 and over 55. Visitors to Lexapro’s site also tend to have average to above-average incomes: 51% of visitors come from households earning between $60,000 and $ 150,000 per year, while 20% come form households that earn over $150,000—a sample, perhaps, not of the depressed in general, but of those who can afford to seek treatment.
So, despite the failing economy, the storm of the century here in Northern California, a disappointing roster of presidential candidates and deciding that New Year’s resolutions are not for me this year, I am feeling pretty good about things. If research date is any indication, I am not alone.
The most probable subject of the text would be______.
选项
A、the middle class is easily subjected to depression
B、the young and the old should pay more attention to depression
C、our online behavior is an indicator of our depression
D、at the advocacy of the author, we should be optimistic about everything
答案
C
解析
属主旨思想题。作者只是在第四段第四句陈述了网站访客分布和访客收入高低的关系,并不能得出选项A这一结论,故选项A错误。选项B只是文中一处细节的推论,并不能代表全文主要内容,故选项B错误。选项D犯了同选项B同样的逻辑错误,且过于绝对,故选项D错误。纵观全文,分析各段大意,以及根据全文的主题句——第一段的第四句,我们能够分析出选项C符合题意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/k22Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Whilethemissionofpublicschoolshasexpandedbeyondeducationtoincludesocialsupportandextra-curricularactivities,the
ApubliccharterschoolinD.C.enrollsparentsandyoungchildrentogetherinthesameschool,anovelefforttoimprovechildr
Climatechangecouldhitourstomachsandourwallets,cuttingintothegrowthinfoodproductionevenastheworld’spopulation
Themajortaskfacingadolescentsistocreateastableidentity.Therearesomedevelopmentaltasksthatenablethemtocreate
Thecountry’sinadequatementalhealthsystemgetsthemostattentionafterinstancesofmassviolencethatthenationhasseen
AnonymityisnotsomethingwhichwasinventedwiththeInternet.Anonymityandpseudonymityhasoccurredthroughouthistory.For
Forthefirsttime,GeorgeBushhasacknowledgedtheexistenceofsecretCIAprisonsaroundtheworld,wherekeyterroristsuspe
Horribletoilets.Stagnantpuddlesbuzzingwithdengue-spreadingmosquitoes.Collapsingmasonry.Laxsecurity.Aterroristattac
Duchennemusculardystrophyisahorribledisease.Afflictingmainlyboys,itweakenstheirmusclesandeventuallyconfinesthem
随机试题
A.神经源性间歇跛行B.坐骨神经支配区的放射痛C.两者均有D.两者均无(1997年)第三腰椎横突综合征
风湿性心瓣膜疾病最常见侵犯的瓣膜是()。
A.五加皮B.桑寄生C.防风D.蝉蜕E.白花蛇
房地产法律的调整对象中,典型特征是其主体法律地位的不平等,是管理与被管理的关系属于()。
在正常使用情况下,开发商对销售的商品住宅的保修项目保修期限为1年的有()等。
(2004年第83题)下列建设工程竣工验收的必要条件中,()是错误的。
关于价差预备费,下列表述错误的是()。
部门预算服从单位预算。()
给定材料:1.从丰收的田野到电商大战的直播间,一批批新职业者在新业态的孕育下不断涌现,在中国经济大潮中奔涌向前。不过,前进的路上从无坦途,数字经济时代下,人才供给不足的“冰”和新职业领域人才需求旺盛的“火”,已成为新就业形态普遍存在的“成长烦恼”。新兴产
下列不属于中国共产党一大代表的是()。
最新回复
(
0
)