首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Henry’s Lumber—"Serving homebuilders and homeowners for 20 years." August 28 Bruce Nelson 1180 W. Harding Avenue Shawmut, MD
Henry’s Lumber—"Serving homebuilders and homeowners for 20 years." August 28 Bruce Nelson 1180 W. Harding Avenue Shawmut, MD
admin
2016-10-30
39
问题
Henry’s Lumber—"Serving homebuilders and homeowners for 20 years."
August 28
Bruce Nelson
1180 W. Harding Avenue
Shawmut, MD 21013
Dear Mr. Nelson,
All of us here at Henry’s Lumber wanted to let you, as one of our valued customers, know about our upcoming expansion and relocation. We will soon be moving to a bigger facility in Bayview so that we may be closer to our suppliers. This will allow us to give you better service and offer you a greater selection. To get directions to the new site, please visit our special
www.lumber.nrs
website.
Our last day of business at our present Brandon Avenue location will be September 10th. We will then open our doors in Bayview on the 13th with a special reopening sale on tools and hardware items. The promotion lasts until the 20th. For everyday savings, our new location will offer a regular 10% discount on all local lumber. On October 2nd, we’ll be adding a huge new selection of imported lumber. Choose from Honduran mahogany, Bolivian teak, and many others at very reasonable prices. The Bayview site will also have an expanded floor staff on hand to help you, and it’ll stay open one hour later every night. The facility will also have a bigger parking lot located right next to the sales area for convenient loading.
We hope to see you again at our great new location.
Sincerely,
Everyone at Henry’s Lumber
What is suggested about Mr. Nelson?
选项
A、He is interested in buying construction tools.
B、He prefers to purchase imported lumber.
C、He is an area real estate developer.
D、He has bought things from the company before.
答案
D
解析
文中并没有具体提到纳尔逊想要买些什么,所以(A)和(B)都不能成为答案。而(C)是没有提到过的内容。根据整体内容和结尾部分所说的“希望在新卖场见”这句话,可以判断纳尔逊是公司的顾客。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/k34d777K
本试题收录于:
托业阅读题库托业(TOEIC)分类
0
托业阅读
托业(TOEIC)
相关试题推荐
TheadventofWebbasedcommercehasaddednewlayersofcomplexityandunpredictabilitytotheworldsofcommercialandretail
______canobtainpackingloanfromabankwhenitreceivestheletterofcreditissuedinitsfavour,butthefinanceavailable
Adocumentarycreditisreceivedwithoutastipulationofwhetherpartialshipmentsareallowed.Whichofthefollowingstatemen
Foreignexchangemarketsareelectroniccommunicationsystemsthat(56)majorfinancialcentersthroughouttheworld.Exchang
IftheIMFmembers’borrowingneedsarelargerthanitsforwardcommitmentcapacity,theIMFwill______.
Banksaresubjecttovariousformsoflegalrisk,includinginadequateorincorrect【56】ad-viceordocumentationthatmayresult
A、Representatives.B、Agencies.C、Branches.D、Subsidiaries.A对话谈到跨国银行的几种组织形式时说到了“subsidiaries”,“branches”and“agen—cies”,但是没说到“rep
TheLittleTeaRoomBlumberg77Adlkofen,GermanyDr.JohannesSpiekerHinterkirchstrasse15Frieburg,German
MemoryMapGamebyRivenLearningCo.DescriptionFor1-6players,5-11yearsoldChildrencan【K4】______the
Theinvestigatingpanelis______outofpatiencewithseniorcompanyexecutives,whoareblockingthereleaseofessentialdocume
随机试题
Doctorsalreadyknowthatpeoplewhosmokecandamagetheirhearing.ThelateststudyinthejournalTobaccoControl,【C1】_______
脑卒中的不可干预危险因素是【】
护患交谈中实现共情的方法不包括
国际贸易中的支付方式主要有()
对于财务会计核算的谨慎性原则,资产评估仅在运用()评估时有所考虑。
因公司章程规定的营业期限届满,甲有限责任公司于2006年3月20日召开股东会,讨论公司解散事宜。在股东会上,解散公司的决议经出席股东会议的股东所持表决权2/3以上多数通过。随后。公司自行清算。下列关于该案公司清算及公告的做法中,符合公司法律制度规定的是(
某有限责任公司注册资本为人民币200万元,其累计已提取法定公积金80万元、任意公积金100万元。根据规定,该公司可以不再提取法定公积金和任意公积金。( )
认为“领导是影响和支持其他人为了达到目标而富有热情地工作的过程”的是()。
面对信息时代的电子产品和网络环境,应该引导青少年探索网络的积极用途,激发他们的求知欲,训练想象力和创造力,同时推动人工智能在教育领域的创新运用。让网络成为学习的助手,创造人才的培养自然______。填入画横线部分最恰当的一项是()。
PublichealthofficialsgrapplingwiththeobesityepidemichavedebatedawiderangeofapproachestohelpingslimtheAmerican
最新回复
(
0
)