首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
I came to India a year ago to find a village in which I could live and write, but it was many months before I settled down.
I came to India a year ago to find a village in which I could live and write, but it was many months before I settled down.
admin
2009-09-15
54
问题
I came to India a year ago to find a village in which I could live and write, but it was many months before I settled down.
I wasted a lot of time looking for the "typical" village. Yet no such thing exists. Often the villagers themselves were puzzled. Why had I come? I had put aside my work as a newspaper reporter because my ideas had changed. I had come to believe that what was happening in the developing countries was more important than anything else. But to understand how three-quarters of the world’s people live, and how their future might affect ours, I felt that I first had to try and share their way of life.
In the end I chose a mountain village because it was a little cooler than those in the plains. I took the bus from town along a rough road. Then came a rough walk down a path to the river. After this I began the climb into the hills. Every time I stopped to catch my breath, there was a wonderful sight After several hours walk the village was in sight.
选项
A、a visit to India
B、an experience of finding a "typical village"
C、a rough road
D、a wonderful sight
答案
B
解析
文章第一段为主旨段,首先指出自己来印度的目的是“to find a village”,然后指出自己花了数月才找到这样的一个村庄定居下来。而第二段、第三段则描述了自己找寻“typical”village的过程和其中的感想。因此答案是就是[B]其余三项都只是文中提到的一些词句,不能作为全文主旨。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kCfd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
【B1】【B4】
Themainpurposeofannouncingtheaboveeventsistogiveinformationabout______.IfyouwanttofindsomethingtodoforSa
Themainpurposeofannouncingtheaboveeventsistogiveinformationabout______.Whatisspecialabouttherockclimbingco
AnoldladylivedinavillagewentmtownoneSaturday,andafter【S1】______shehadboughtsomefruitandv
Accordingtothesetwoletters,whichofthefollowingstatementsistrue?EttyKitmaybe______.
Whoisthemanlookingforajacketfor?
WhatshouldyoudobeforeyouenterahouseinsomeAsiancountries?
Thepurposeinwritingthistextis______.Whenhesays"Youwon’tbeforlong"thewritermeansthat______.
Readingisawayofenjoyment,relaxation,restorfreedomfromworry.Thesecanbefeltbythereadersfromtheactualreading
Ifyouwantajoboftakingcareofchildren,whichadwillyouanswer?Youwillcall______ifyouwanttobuyaradio.
随机试题
Solarenergyforyourhomeiscoming.Itcanhelpyouasasinglehomeowner.Itcanhelpthewholecountryaswell.Whetheror
补气生血法的代表方是
A.润泽肌肤B.化生血液C.温煦脏腑D.充养脑髓E.化生神志液的生理功能是
在Windows中,如果一个窗口代表的是一个应用程序,则为了终止该程序的运行,应该在控制菜单中选择()。
据《社会生活环境噪声排放标准》,下列关于社会生活环境噪声测量时段的说法,错误的有()。
背景资料某水闸工程施工招标文件依据《水利水电工程标准施工招标文件》(2009年版)编制,招标文件规定,仅对水泥进行价格调整,价格调整按公式△P=P0(A+B×Ft/F0一1)计算(相关数据依据中标人投标函附录价格指数和权重表);工程质量保证金总额为签约合
甲建设单位发包某大型工程项目,乙是总承包单位,丙是具有相应专业承包资质的施工单位,丁是具有劳务分包资质的施工单位,下列关于该项目发包、分包的说法中,正确的有()。【2007年考试真题】
微型计算机的内存储器比外存储器()。
在我国会计职业道德建设的主管部门是会计师事务所。()
设三阶矩阵A的特征值为λ1=-1,λ2=,λ3=,其对应的特征向量为α1,α2,α3,令P=(2α3,-3α1,-α2),则P-1(A-1+2E)P=____.
最新回复
(
0
)