首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Avoid junk food B、Attend monthly meetings. C、Buy cleaning supplies at the co - up. D、Work at the co - up. D文中提到会员义务有几点:交会费,出席会
A、Avoid junk food B、Attend monthly meetings. C、Buy cleaning supplies at the co - up. D、Work at the co - up. D文中提到会员义务有几点:交会费,出席会
admin
2010-04-28
33
问题
A: How do you and your housemates like the co - up? I’m thinking of joining it myself.
B: We like it quite a bit. We get some very fresh produce. And both staples and fair prices. But it certainly hasn’t saved us time. The co - up doesn’t carry everything. So we still wind up going to the supermarket too, for cleaning supplies, batteries, that sort of thing. I wish the co - up solved those items. I’ve been talking about it with some of the other members.
A: What do members have to do? Just to pay a membership fee?
B: Yeah. There is a fee, and there are meetings. But attendance isn’t required. But we do have to work there for an hour every week, which isn’t too bad. Once you are there, you can get your shopping done.
A: I wouldn’t mind working there some time. You get to learn about the products. But is the food free of additives? That will be the main reason I join. I’m a convert from junk food. Until now my diets have been largely chemical additives and pesticides.
B: Well, a lot of food is pure and pesticides - free. They also have ultamine supplements and soy and Toufu and that kind of thing, lots of health food in shop there. So if source health oriented, the co-up is.
A: I’d like to try it just for a month or so. Then if you like it, you can join for a longer periods. And it becomes cheaper. A six month membership costs as much as 5 individual months.
B: Sounds pretty easy. Maybe the next time I run into you again, it will be in the checkout line in the co-up.
选项
A、Avoid junk food
B、Attend monthly meetings.
C、Buy cleaning supplies at the co - up.
D、Work at the co - up.
答案
D
解析
文中提到会员义务有几点:交会费,出席会议和定期在co-up里工作,在中只涉及到后两项。文中提到会议时说“attendance isn’t required”而工作必须参加,因此选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kCqO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
WhenSheltonJohnsonwas5,hisfamilytookhimtoBerchtesgadenNationalParkintheBavarianAlps.Now52,hestillremembers
A、Nowadays,youngpeoplearoundtheworldpreferspeakingEnglish.B、EnglishcannotcompetewithChineseinover100countries.
Educatorshaveknownfor30yearsthatstudentsperformbetterwhengivenone-on-onetutoringandmasterylearning—workingona
A、BecausehepresentedgiftsinsetsoffourstotheJapanesebusinessmen.B、BecausehefailedtopaydueattentiontotheJapan
OlderAmericansarelesshealthythantheirEnglishcounterparts,buttheyliveaslongasorevenlongerthantheirEnglishpee
OlderAmericansarelesshealthythantheirEnglishcounterparts,buttheyliveaslongasorevenlongerthantheirEnglishpee
Theinterrelationshipofscience,technology,andindustryistakenforgrantedtoday—summedup,notaltogetheraccurately,as"
Whattodonow?SchoolofficialsaroundthecountryareaskingthatquestionfollowingaSupremeCourtdecisionrejectingracial
Justafewshortmonthsago,theUSeconomywasaworker’sparadise:nearlyunlimitedovertime,signingbonusesfornewhires,a
ParadiseLostandParadiseRegainedwerewrittenby______.
随机试题
土地抵押权变更登记,下列()情形的申请人包括抵押人、抵押权人和受让人。
如图4-60所示均质圆盘放在光滑水平面上受力F作用,则质心C的运动为()。
砂砾石地基的特点包括()。
下列选项中,属于当事人提起诉讼必须符合的条件的有()。
人工智能听起来很遥远,其实已经______到我们的日常工作和生活中了。人工智能的应用,让生活更便捷、更有乐趣,节约时间、解放体力,甚至未来机器将______人类进行一些基础性的劳作,这个场景令人憧憬。
快递包装标准滞后、回收循环难度大、环保意识不足,是阻碍快递包装绿色化的三大瓶颈。要打破这些瓶颈,还有大量的工作要做。比如,必须解决现行标准多为推荐性指标、约束力不强、执行有难度等问题,出台国家级的强制性标准;要解决对快递件的“五花大绑”、过度包装问题,首先
阅读下述材料,谈谈你对班主任做法的认识。一位家长在星期一发现儿子上学时磨磨蹭蹭,遂追问是怎么回事,孩子犹豫了半天才道出实情。原来在上个星期二早上,班主任老师召开全班同学会议,用无记名的方式评选3名“坏学生”,因有两名同学在最近违反了学校纪律,无可
A、 B、 C、 D、 B
ALACRITY:
A、Becausewemightbeofferedadishofinsects.B、Becausenothingbutfreshlycookedinsectsareserved.C、Becausesomeyuppies
最新回复
(
0
)