首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
If you smoke—particularly cigarettes—you are far more likely than a non-smoker to suffer or die from several major diseases—nota
If you smoke—particularly cigarettes—you are far more likely than a non-smoker to suffer or die from several major diseases—nota
admin
2012-09-11
46
问题
If you smoke—particularly cigarettes—you are far more likely than a non-smoker to suffer or die from several major diseases—notably lung cancer.
One smoker in four dies prematurely (过早地) because of his smoking. The risk of dying for a heavy smoker (between the ages of 35 and 55) is roughly equal to the risk run by a non-smoker 10 years older.
Cigarette smoking—and to a lesser degree pipe and cigar smoking—may aggravate (使 恶化) or be partly responsible for the development of a wide variety of other diseases, which include cancers of the mouth and throat, peptic ulcers (胃溃疡) , and loss of teeth. Women who smoke during pregnancy produce babies on average about 5 to 8 ounces lighter than those who don’t.
Take lung cancer for example;
Britain’s lung cancer figures are the highest in the world, and still rising. Ninety people die every day, 33,000 in 1969. Almost all these deaths can be attributed directly to tobacco smoking. The prospects of a cure for lung cancer are, at present, remote, and it is impossible to estimate when, if ever, someone will find one. You would be foolish to rely on someone finding a cure before you needed it.
One man in eight who die between the ages of 35 and 64 is killed by lung cancer. The figures for women in this age group are lower, about 1 in 20. This is partly because women smoke less, and have not smoked as long. But the figures are still very high.
According to the passage, lung cancer______.
选项
A、is the major cause of death between the ages of 35 and 55
B、is most often caused by smoking
C、never affects non-smokers
D、has nothing to do with smoking
答案
B
解析
本题考查考生对全文的整体把握和对细节的理解。本文通篇讲述吸烟的危害,吸烟会引发各种癌症。题干中的肺癌,是上文诸多癌症之一。因此可排除C、D两项。而A项与文章主题“吸烟”无关,故排除。根据文章倒数第二段:Almost all these deaths can attributed directly to tobacco smoking。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kIDO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
______tocompileconfidentialdossiersonallschoolchildrenwereunanimouslycondemnedatmeetingofparentsandteachers.
Inrecentyears,moreandmoreforeignersareinvolvedintheteachingprogramsoftheUnitedStates.Boththeadvantagesandth
Inrecentyears,moreandmoreforeignersareinvolvedintheteachingprogramsoftheUnitedStates.Boththeadvantagesandth
Iftapwaterwereasdangerousassomepeoplethink,______wouldbegettingsick.
Inthisexperimenttheywerewakenedseveraltimesduringthenightandaskedtoreportwhatthey______.
Inoursocietytheunwrittenrulesofcommunication______thedirectexpressionofmostemotions.
Weshouldcultivatestudents’abilitytoanalyseandsolveproblems______.
Apartfrompersonalpreferences,socialcontextalsoaffectsbothdirectlyandindirectlythemediaandthemediacontenttowhi
Globalclimatechange,oftenseenasaprocessstretchingoverthousandsofyears,couldinfactoccurabruptlyandunexpectedly
随机试题
曲柄摇杆机构能够将主动件整周的回转运动转换为从动件的往复摆动。()
癌细胞核呈毛玻璃样的甲状腺肿瘤是
伦琴发现X线是在
对于大跨度的焊接球节点钢管网架的吊装,出于防火等考虑,一般选用()。
阅读下面的文字,完成下列题目。一片不知愁的落叶
水泥:建房
该程序运行后屏幕显示的结果是()。S=0FORX=2TO10STEP2S=S+XENDFOR?SRETURN
下列叙述中,正确的是
BreastfeedingCanCutCardiovascular(心血管的)RiskBreastfeedingcanreducetheriskofaheartattackorstrokelaterinlife
A、Hehasanotherclassat4:30.B、Hehastogoforapart-timejob.C、Heneedstimetoprepareforit.D、Hehastoattendameet
最新回复
(
0
)