首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Passage One (1) One of these, concerning which I have said little, is the escaped convict (囚犯) upon the moor (沼 泽). There i
Passage One (1) One of these, concerning which I have said little, is the escaped convict (囚犯) upon the moor (沼 泽). There i
admin
2022-09-27
48
问题
Passage One
(1) One of these, concerning which I have said little, is the escaped convict (囚犯) upon the moor (沼 泽). There is strong reason now to believe that he has got right away, which is a considerable relief to the lonely householders of this district. A fortnight (两星期) has passed since his flight, during which he has not been seen and nothing has been heard of him. It is surely inconceivable that he could have held out upon the moor during all that time. Of course, so far as his concealment goes there is no difficulty at all. Any one of these stone huts would give him a hiding-place. But there is nothing to eat unless he were to catch and slaughter one of the moor sheep. We think, therefore, that he has gone, and the outlying farmers sleep the better in consequence.
(2) We are four able-bodied men in this household, so that we could take good care of ourselves, but I confess that I have had uneasy moments when I have thought of the Stapletons. They live miles from any help. There are one maid, an old manservant, the sister, and the brother, the latter not a very strong man. They would be helpless in the hands of a desperate fellow like this Notting Hill criminal, if he could once effect an entrance. Both Sir Henry and I were concerned at their situation, and it was suggested that Perkins the groom (马夫) should go over to sleep there, but Stapleton would not hear of it.
(3) The fact is that our friend, the baronet (准男爵), begins to display a considerable interest in our fair neighbour. It is not to be wondered at, for time hangs heavily in this lonely spot to an active man like him, and she is a very fascinating and beautiful woman. There is something tropical and exotic about her which forms a singular contrast to her cool and unemotional brother. Yet he also gives the idea of hidden fires. He has certainly a very marked influence over her, for I have seen her continually glance at him as she talked as if seeking approbation for what she said. I trust that he is kind to her. There is a dry glitter in his eyes, and a firm set of his thin lips, which goes with a positive and possibly a harsh nature. You would find him an interesting study.
(4) He came over to call upon Baskerville on that first day, and the very next morning he took us both to show us the spot where the legend of the wicked Hugo is supposed to have had its origin. It was an excursion of some miles across the moor to a place which is so dismal that it might have suggested the story. We found a short valley between rugged tors (石山) which led to an open, grassy space flecked over with the white cotton grass. In the middle of it rose two great stones, worn and sharpened at the upper end, until they looked like the huge corroding fangs (尖牙) of some monstrous beast. In every way it corresponded with the scene of the old tragedy. Sir Henry was much interested and asked Stapleton more than once whether he did really believe in the possibility of the interference of the supernatural in the affairs of men. He spoke lightly, but it was evident that he was very much in earnest. Stapleton was guarded in his replies, but it was easy to see that he said less than he might, and that he would not express his whole opinion out of consideration for the feelings of the baronet. He told us of similar cases, where families had suffered from some evil influence, and he left us with the impression that he shared the popular view upon the matter.
(5) On our way back we stayed for lunch at Merripit House, and it was there that Sir Henry made the acquaintance of Miss Stapleton. From the first moment that he saw her he appeared to be strongly attracted by her, and I am much mistaken if the feeling was not mutual. He referred to her again and again on our walk home, and since then hardly a day has passed that we have not seen something of the brother and sister. They dine here tonight, and there is some talk of our going to them next week. One would imagine that such a match would be very welcome to Stapleton, and yet I have more than once caught a look of the strongest disapprobation in his face when Sir Henry has been paying some attention to his sister. He is much attached to her, no doubt, and would lead a lonely life without her, but it would seem the height of selfishness if he were to stand in the way of her making so brilliant a marriage. Yet I am certain that he does not wish their intimacy to ripen into love, and I have several times observed that he has taken pains to prevent them from being tete-a-tete (两人间的私下谈话 ). By the way, your instructions to me never to allow Sir Henry to go out alone will become very much more onerous (艰巨的) if a love affair were to be added to our other difficulties. My popularity would soon suffer if I were to carry out your orders to the letter.
(6) The other day—Thursday, to be more exact—Dr. Mortimer lunched with us. He has been excavating a barrow at Long Down, and has got a prehistoric skull which fills him with great joy. Never was there such a single-minded enthusiast as he \ The Stapletons came in afterwards, and the good doctor took us all to the Yew Alley, at Sir Henry’s request, to show us exactly how everything occurred upon that fatal night. It is a long, dismal walk, the Yew Alley, between two high walls of clipped hedge, with a narrow band of grass upon either side. At the far end is an old tumble-down (摇摇欲坠的) summer-house. Half-way down is the moor-gate, where the old gentleman left his cigar-ash. It is a white wooden gate with a latch. Beyond it lies the wide moor. I remembered your theory of the affair and tried to picture all that had occurred. As the old man stood there he saw something coming across the moor, something which terrified him so that he lost his wits, and ran and ran until he died of sheer horror and exhaustion.
According to Para. 2, the author was worried about the Stapletons’ safety because________.
选项
A、four strong and violent people lodged with the family
B、the family lived far away only with several neighbors nearby
C、both men in the family were either elderly or weak
D、the brother refused the suggestion on sending one servant there
答案
C
解析
推断题。文章第二段第一句提到,作者一想到斯泰普尔顿这家人就感到不安。接下来解释了原因:这家人住在几英里之外,孤立无援;家中有一位女仆,一位上了年纪的男仆,以及兄妹二人,但哥哥并非孔武有力之人;这位诺丁山逃犯一旦闯进门,他们落入这样的亡命之徒手中,只会束手无策。由此可知这家人住的附近并无邻居,家里只有两名男性,男仆上了年纪,斯泰普尔顿不强壮,故[C]为正确答案,同时排除[B];该段第一句还指出我们四个身强力壮的男人一起住在这所房子里,但并不是借住在斯泰普尔顿家,故排除[A];该段最后一句提到斯泰普尔顿不愿听从“我”和亨利爵士提出的让马夫珀金斯去他们那边睡觉的建议,但这是作者担心斯泰普尔顿家安全后提出的建议,而非担心的原因,故排除[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kLBK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Thereareafewdifferencesintheorganizationofmemorandumsandletters.Memorandumsandlettersdiffersomewhatin【T1】______
A、Hehatedgrowingup.B、Heread4bookswrittenbyHinton.C、Hehaddifficultiesinreading.D、Hedeterminedtobeawriter.C访
Alow-contextcultureisoneinwhichthemessage,theeventortheactionis【T1】______,havingmeaningontoitself,regardless
FiveCommonMistakesinConversationandTheirSolutionsI.NotlisteningA.Problem:mostpeopledon’tlisten—waiteagerlyf
A、Surfing.B、Suntan.C、Shopping.D、Sightseeing.B此题问Cindy最初的想法是什么。对话中女士说她最近很忙,需要一些休息,想晒个太阳放松一下。故B项“晒太阳”是她最初的打算。
A、Notassumingeveryonewillbehaveinthesamewayasyoudo.B、Tryingtorespecttheculturaltraditionsofyourcounterparts.
CulturalDifferencesbetweenEastandWestI.FactorsleadingtotheculturaldifferencesA.Differentculture【T1】______【T1】_
(1)ThatisalessonScottSpector,15,learnedthehardway,whenhisphonestartedblastinghis"AmericanIdolTheme"ringtone
PASSAGETWO
PASSAGEONEWhat’stheconclusionoftheextensiveresearchonthetestosterone/aggressionlink?
随机试题
微处理器的主要功能就是进行算术运算和逻辑运算。()
_______是被担保合同的从合同。
A.房间隔缺损B.室间隔缺损C.动脉导管未闭D.肥厚型心肌病E.扩张型心肌病患儿,女,5岁。胸骨左缘可闻及粗糙收缩期杂音,X线检查左、右心室肥厚,最可能的诊断
内伤咳嗽的病理因素有痰、湿、饮、火、虚等,其中主要是
任何实用性的GIS均有数据质量问题,数据的质量问题或数据的误差主要有()。
我国某以股份有限公司形式设立的银行由于资本充足率严重低下,不良资产大量增加,拆入资金比例大大超过了规定标准,存款人大量挤提银行存款,财务状况严重恶化,自身求助能力有限,终于走向倒闭。请根据我国银行监管的规定,分析并回答以下问题:
甲公司为增值税一般纳税人,2013年第四季度该公司发生的固定资产相关业务如下:(1)10月8日,甲公司购入一台需要安装的设备,取得的增值税专用发票上注明的价格为98万元,增值税税额为16.66万元,另支付安装费2万元,全部款项以银行存款支付,该设备预计可
可变长子网掩码技术的使用,可以把大的网络分成小的子网,网络202.15.0.0/16分为两个子网,第一个子网为202.15.0.0/17,则第二个子网为(213)。如果某一用户1有2000台主机,则至少应给他分配(214)个C类网络,如果分配给该用户的网络
Aftertryingtomollify(平息)itscriticsinrecentyearsbyofferingbetterhealthcarebenefitstoitsemployees,Wal-Martissub
Ifyouwanttoteachourchildrenhowtosaysorry,youmustbegoodatityourself,especiallytoyourownchildren.Buthowyo
最新回复
(
0
)