首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He was suffering from a heart trouble because of the sudden earthquake. B、He went to bed so late the previous night that he wa
A、He was suffering from a heart trouble because of the sudden earthquake. B、He went to bed so late the previous night that he wa
admin
2009-04-23
41
问题
W: What did you do during the earthquake, James?
M: In the terrible earthquake, I stayed in bed.
W: What do you mean? Didn’t you try to get outside?
M: No. I’d got terrible flu, so I just stayed in bed. I had to stay there.
W: So what happened?
M: Well, I must have slept through the first earthquake although nobody believes me. They said it was so noisy. Then I woke up about four in the morning, still feeling terrible with the flu, eyes running, nose running. You know how you feel when you’ve got the flu.
W: Don’t I just. I’ve been lucky so far this year, though.
M: So I decided to get up and make a cup of tea. I’d just got into the kitchen when I started to feel all unsteady on my feet. Then I got this roaring noise in my ears. I still thought it was the flu, you see.
W: So what happened then? Could you tell me something about it
M: Well, I slowly realized that it wasn’t me feeling dizzy and the noises weren’t in my head. I heard the people upstairs screaming. The wooden floor started moving up and down, the doors and windows started rattling and banging, all the kitchen cupboards were thrown open and cups and saucers came crashing to the floor, the kitchen clock fell from the wall...
选项
A、He was suffering from a heart trouble because of the sudden earthquake.
B、He went to bed so late the previous night that he wasn’t woken up by the earthquake.
C、He was having terrible flu.
D、He was having spiritual disease.
答案
C
解析
What was wrong with the man?
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kLZK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Whydomoremiddle-agedadultshavetotakecareoftheirageingparents?Becausepeopleareliving______.
Itisgenerallyacceptedthatoldpeopleshouldhaveashareintherewardsformaterialandculturaladvancementstowhichthey
Notuntilthatday_____theimportanceofgoodmannersinajobinterview.
Oldagehasalwaysbeenthoughtofastheworstagetobe;butitisnot【T1】______fortheoldtobeunhappy.Witholdageshould
A、Inahotel.B、Inabookstore.C、Inagrocery.D、Inalibrary.A解答地点场所题时要综合分析对话中提到的细节。根据女士提到的Ihavealreadybookedadoubleroo
InWashingtonD.C.,1600PennsylvaniaAvenueisaveryspecialaddress.ItistheaddressoftheWhiteHouse,thehomeofthep
Borrowingtostartabusinessisnoteasy.Gettingabankloan,particularlyforanewsmallbusiness,islikegoingthroughthe
A、Visitheroffice.B、Repairhercomputer.C、Lendherabicycle.D、Checkherreport.B事实细节题。题目询问女士让男士做什么。女士说:“我打电话想问一下你能否修我的电脑(f
A、Writehisworkreport.B、Goshoppingwiththewoman.C、Shopaloneforashirt.D、Dosomethingtorelax.A女士问周六一起去逛街怎么样,男士说他倒是想
随机试题
政府信息公开权限的一般原则是?()
A.尤因肉瘤B.骨软骨瘤C.骨巨细胞瘤D.骨肉瘤最常见的良性骨肿瘤是
男性,43岁。因“持续高热、咽喉疼痛1周”就诊。查体:体温39.5℃,贫血貌,咽部充血,双侧扁桃腺Ⅲ度肿大,可见脓肿,全身浅表淋巴结及肝脾未触及,胸骨无压痛。化验:血常规Hb50g/L,RBC1.8×1012/L,WBC1.9×109/L.PLT19×1
以下关于骨骼的Χ线表现的描述,错误的是
某地拟建一规模为年产冶金焦炭120万t的焦化厂,工程总投资8亿元。主要产品有冶金焦、焦炉煤气、硫铵、煤焦油、硫黄、粗苯等。该项目建设2座55孔6m焦炉及与其相配套的备煤系统、筛贮焦系统、150t/h干熄焦系统,煤气处理量为58200m3/h的煤气净化系统等
项目监理机构发现施工单位未按审查通过的工程设计文件施工的,总监理工程师应()。
下列选项中,属于《建设工程安全生产管理条例》规定的工程监理单位安全责任有()。
资本国际化对企业发展的作用有()。
社会生产中最活跃最革命的因素是社会生产力。()
使用CommonDialog控件的()方法可显示“打印”对话框。
最新回复
(
0
)