首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Men have traveled ever since they first appeared on the earth. In primitive times they did not travel for pleasure but to fi
Men have traveled ever since they first appeared on the earth. In primitive times they did not travel for pleasure but to fi
admin
2012-11-20
47
问题
Men have traveled ever since they first appeared on the earth.
In primitive times they did not travel for pleasure but to find new places where their herds could feed, or to escape from hostile neighbors, or to find more favorable climates. They traveled on foot. Their journeys were tong, tiring, and often dangerous. They protected themselves with simple weapons, such as wooden sticks or stone clubs, and by lighting fires at night and, above all, by keeping together.
Being intelligent and creative, they soon discovered easier ways of traveling. They rode on the backs of their domesticated animals; they hollowed Out tree trunks and,’ by using bits of wood as paddles, were able to travel across water.
Later they traveled, not from necessity, but for the joy and excitement of seeing and experiencing new things, This is still the main reason why we travel today.
Traveling, of course, has now become a highly organized business. There are cars and splendid roads, express trains, huge ships and jet airliners, all of which provide us with comforts and security. This sounds wonderful. But there are difficulties. If you want to go abroad, you need a passport and a visa, ticket; luggage, and a hundred of other things. If you lose any of them, your journey may be ruined.
Traveling has now become a highly organized business ______.
选项
A、so we can travel anywhere without difficulty
B、because we are provided with all kinds of convenient means for traveling
C、because traveling organizations can be found in the countries the world over
D、so travelers have increased rapidly
答案
B
解析
文章最后一段前两句是说,现在旅行已成为一种有组织的业务,因为有安全舒适的交通工具。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kLeC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Pickouttheappropriateexpressionsfromtheeightchoicesbelowandcompletethefollowingdialoguesbyblackeningthecorresp
Henrywasworried.Thiswashisfirsttimetogotravelingbyair.Hedidnotknowhowtofindhisseat,sohewenttotheairho
Onedayalawyer’s(律师)wifefelliiiandhewenttogetadoctor.Thedoctorwenttoseetilewoman,butbeforehewentintoth
Dickwasacleverboy,buthisparentswerepoor,sohehadtoworkinhissparetimeandduringhisholidaystopayforhisedu
Openthedoor,please!It’s______.
You’realone,drivingonadesertedstretchofhighway.Suddenlyyouareenclosedbycloudsofsmokeandsteamastheengine-tem
Eyecontactisanonverbaltechniquethathelpsthespeaker"sell"hisorherideastoanaudience.Besidesitspersuasivepower
Sometimeschildrenhavetrouble______factfromfictionandmaybelievethatsuchthingsactuallyexist.
A、functionB、answerC、brunchD、AtlanticA选项A画线字母读[h],其他选项画线字母读[n]。
随机试题
与液体相比,输送相同质量流量的气体,气体输送机械的()。
某公司2013年2月1日投入50万元,进行期货合约交易。2月6日买入合约一张,单价2600元,数量100吨,应付保证金21000元。2月底该期货合约单价下降至2590元。要求:编制会计分录。
因紧急避险造成损害的,如果险情是由于人为原因引起的,则()
X线平片上见到颅内有病理性钙化灶可能是
颤证痰热风动证的病机是
某市卫生局经调查取证,认定某公司实施了未经许可擅自采集血液的行为,依据有关法律和相关规定,决定取缔该公司非法采集血液的行为,同时没收5只液氮生物容器。下列哪些说法是正确的?
建设单位上级或设计审批部门对设计文件不审批,或工程建设项目停缓建,发包人要求终止或解除合同,下列各项表述中不正确的是()
对预算结果的总结和评价属于公共预算的哪个过程?()
技术转移.是指技术成果从一个企业、一个机构转移到其他企业、机构的活动。大范围的技术转移就形成技术扩散。根据以上的定义,下列不是技术转移的是()。
[*]
最新回复
(
0
)