首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Cigars Instead? Smoking one or two cigars a day doubles the risk of cancers of the lip, tongue, mouth, and throat, according
Cigars Instead? Smoking one or two cigars a day doubles the risk of cancers of the lip, tongue, mouth, and throat, according
admin
2016-07-17
43
问题
Cigars Instead?
Smoking one or two cigars a day doubles the risk of cancers of the lip, tongue, mouth, and throat, according to a government study.
Daily cigars also increase the risk of lung cancer and cancer of the esophagus, and increase the risk of cancer of the larynx(voice box)sixfold, say researchers at the National Cancer Institute in Bethesda, Maryland.
In addition, the report revealed that smoking three or four cigars a day increased the risk of oral cancer to 8.5 times the risk for nonsmokers and the risk of esophageal cancer by four times the risk of nonsmokers.
The health effects of smoking cigars is one of eight sections of the article " Cigars: Health Effects and Trends". The researchers report that, compared with a cigarette, a large cigar emits up to 90 times as much carcinogenic tobacco-specific nitrosamines.
"This article provides clear and invaluable information about the disturbing increase in cigar use and the significant public health consequences for the country," said Dr. Richard Klausner, director of the National Cancer Institute, in a statement.
"The data are clear—the harmful substances and carcinogens in cigar smoke, like cigarettes , are associated with the increased risks of several kinds of cancers as well as heart and lung diseases," he added. " In other words,cigars are not safe alternatives to cigarettes and may be addictive.
"To those individuals who may be thinking about smoking cigars, our advice is—don’t. To those currendy smoking cigars, quitting is the only way to eliminate completely the cancer, heart and lung disease risks," warned Klausner.
According to a National Cancer Institute press release, there haven’t been any studies on the health effects on nonsmokers at cigar social events, but "... a significant body of evidence clearly demonstrates an increased lung cancer risk from secondhand smoke.
In the context of this passage, "secondhand smoke" means______.
选项
A、being near cigar smokers when they are smoking
B、being near cigar smokers when they are not smoking
C、smoking very cheap cigars
D、smoking bad-quality cigars
答案
A
解析
二手吸烟,即我们所说的被动吸烟,最后一段中的“nonsmokers at cigar social events”提示了这一情景。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kQhd777K
本试题收录于:
职称英语卫生类A级题库职称英语分类
0
职称英语卫生类A级
职称英语
相关试题推荐
AFindaPlacetoWorkonBImplementingaWorkableFilingSystemCWhatIsaGoodFilingSystemDHowtoInvestinaRollin
Accordingtothepassage,oneofthereasonswhynewbornsinmountaincommunitiesareunderweightisthattheirmothersareunde
LanguageandCommunicationAlanguageisasignalingsystemwhichoperateswithsymbolicvocalsounds(语声),andwhichisused
Themotherofthethreechildrenisthemanagerofalargecircus.Itisnoteasytolookafterthreesmallchildrenbecauseso
AnAwfulAfternoonSometimesIfeelthatbeingthemotherofthreesmallchildrenislikerunningalargecircus(马戏团).Oneaf
Thesecondinjectionshouldhavebeengivenoncethefirstdrughadtakeneffect.
Itispostulatedthatpopulationtrendshaveaneffectoneconomicfluctuations.
Itiseasytodeterminewhethersmokingishazardous.Malesmokershavealowerdeathratefromheartdiseasethanfemalesmoke
AAddressingaVarietyofBehavior-affectingFactorsBImportanceofImmunizationCRelationshipwithOtherHealthServicesD
BacteriaBacteriaareextremelysmalllivingthings.Whilewemeasureourownsizesininchesorcentimeters,bacterialsize
随机试题
"Congratulations,Mr.Jones,it’sagirl."Fatherhoodisgoingtohaveadifferentmeaningandbringforthadifferentrespo
A.红霉素B.罗红霉素C.克拉霉素D.克林霉素E.四环素与奥美拉唑一替硝唑三联治疗胃溃疡的是
39.关于司法的表述,下列哪些选项可以成立?()(2007年司考,卷一,第54题)
居住区内道路分为居住区道路、小区路、组团路和宅间小路,下列关于它们的表述哪项是不确切的?
关于中标人违法行为应承担的法律责任的规定,下列表述中错误的是()。
债券型理财产品中汇率风险,表现为本外币汇率的不可预测性。()
性格的个别差异主要表现在________和________两个方面。
一个圆形的草地中央有一个与之同心的圆形花坛,在花坛圆周和草地圆周上各有3个不同的点,安放了洒水的喷头,用直管将这些喷头连上,要求任意两个喷头都能被一根水管连通,问最少需要几根水管?(一根水管上可以连接多个喷头)
A、Familydebts.B、Banksavings.C、Monthlybills.D、Spendinghabits.D细节题。文中提到,如果你想省钱(cutcorners),你应该注意到一个明显的方面,那就是你的消费习惯(spendi
A、Thetestwillprobablyincludethenotes.B、Thetestwillprobablynotincludethenotes.C、Thecoursewillneednotesforthe
最新回复
(
0
)