首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To ask the family for help. B、To make a study of financial courses. C、To do research on the price of college. D、To get to know
A、To ask the family for help. B、To make a study of financial courses. C、To do research on the price of college. D、To get to know
admin
2012-11-22
52
问题
You’re about to spend four years of your life and tens of thousands of dollars of your parent’s money, and all you really know about college is that all of your friends are going. Do you ever stop to wonder why you’re going?
Relax. You’re making the right decision. First of all, you’ll discover what interests you by taking courses in many subjects. College is also a lot of fun — after you graduate, you’ll be working every weekday for 50 or so years. And remember that college graduates earn about twice the income of those who never attended college.
Finding the right college can be difficult. Fortunately, JohnsonReview is here to help you every step of the way.
Researching Schools. To us, the most important decision you’ll make is to choose the school that really fits you best — not the one that is the most competitive or has the best-equipped rooms.
Applying to School. On JohnsonReview.com, you’ll find hundreds of actual college applications and links to many more.
Paying for School. Most families need financial aid for the high cost of college. The problem is that financial aid seems difficult to get and many families get caught up in the price of college rather than learning the ways to get financial aid. If you really do your research, you’ll learn that you can afford to attend any college, no matter the cost.
For more information, call 600-3681 or visit JohnsonReview.com. Wherever you go, have a nice trip!
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. How many reasons for going to college does the speaker mention in the passage?
34. What does the speaker advise you to do to pay the high cost of college?
35. What’s the speaker’s purpose of giving this talk?
选项
A、To ask the family for help.
B、To make a study of financial courses.
C、To do research on the price of college.
D、To get to know how to ask for financial aid.
答案
D
解析
说话者首先提到…families get caught up…rather than learning the ways to get financial aid,接着提到If you really do your research…,这里的research指代前面提到的learning the ways to get financial aid,即找到获得资金援助的途径,[D]项正是对此的同义转述,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kTw7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
ThehalfanhourIspentinthelibrarytheotherday______myoldpassionforreading.
Susanissick,butshewillbeabletogototheChristmaspartybecauseherillnessis______.
Whenyou______yourhealth,youarelessworriedaboutgettingillandnotbeingabletosupportyourfamily.
TheheadoftheForeignAffairOfficeis______insixdifferentlanguagesandishighlyregardedforhistalentincommunication
Noonecouldtellhowthemagicianwasabletoproducearabbitfromhishatuntilhe______histricks.
Atsometimeinyourlifeyoumayhaveastrongdesiretodosomethingstrangeorterrible.【C1】______,chancesarethatyoudon
A、Moved.B、Annoyed.C、Delighted.D、Discouraged.C选项均为表示态度的词表明,本题可能考查人们对某事或某物的态度。短文中提到Mostpeoplewillbepleasedbytheefforty
Althoughhestillhassomeproblemstoface,______hisworkhasbeensuccessful.
A、Thesizeofthedailynewspaper.B、Thestaffofthedailynewspaper.C、Thecirculationofthedailynewspaper.D、Theadvertise
ImaginebeingaslaveinancientRome.Nowrememberbeingone.Thesecondtask,unlikethefirst,iscrazy.If,asI’mguessing,
随机试题
sinusoid
城市内按居民居住地区设立的居民委员会与农村按居住地区设立的村民委员会一样,是我国最基层的一级政府。
传统的lP地址(IPv4)表示为一个_________位的无符号二进制数,通常用以圆点连接的四个十进制数表示。
中国共产党各方面建设的基础是()
A.詹姆斯一兰格理论B.坎农一巴德理论C.沙赫特和辛格理论D.评价一兴奋学说E.动力一分化理论情绪状态是认知过程、生理状态和环境因素在大脑皮质中整合的结果,该理论是
大黄酸具有的性质是
供求定理
期货公司应按照()原则传递客户交易指令。
资料一大河啤酒成功地在中国西部一个拥有200万人口的A市经营多年,不仅在该市取得了95%以上市场占有率的绝对垄断,而且在全省的市场占有率也达到了60%以上,成了该省啤酒业界名副其实的龙头老大。但是大河啤酒作为一个老的国有企业在营销人才和方法上都存在一
下列选项中,表述职业道德规范内容准确的是()。[河北省2008年9月三级真题]
最新回复
(
0
)