首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The economy growth. B、The new equipment. C、The industrialization. D、The sales promotion. C事实细节题。本题问的是什么因素使大众也能买得起手表。对话中男士提到了工业
A、The economy growth. B、The new equipment. C、The industrialization. D、The sales promotion. C事实细节题。本题问的是什么因素使大众也能买得起手表。对话中男士提到了工业
admin
2016-03-29
54
问题
W:(15)Watches and clocks seem as much a part of our life as breathing or eating. And yet, do you know the development of watches and clocks? Joseph, nice to meet you. Could you tell something about watches and clocks?
M: Jennifer, nice to meet you, too. Actually, watches and clocks were rare in the United States until the late 1850s.(12)In the late 1700s, people didn’t know the exact time unless they were near a clock. Those delightful clocks in the squares of European towns were built for the public.
W: After all, at that time, most citizens simply couldn’t afford a personal timepiece.
M: Well,(13)until the 1800s, in Europe and the United States, the main purpose of a watch, which, by the way, was often on a gold chain, was to show others how wealthy you were.
W: Um.. .well, talking about watch, we have to mention one word "wristwatch" that makes us realize the significance of "on time."
M: The word "wristwatch" didn’t even enter the English language until nearly 1900. By then, the rapid pace of industrialization in the United States meant that measuring time had become essential.(14)And since industrialization made possible the manufacture of large quantities of goods, watches became fairly inexpensive.
W: Yes, efficiency was now measured by how fast the job was done. Being "on time" had entered the language and life of every citizen.
M: Um, recently I often think that those who have left watch are likely to lose the sensitivity to time.
12. Where did people know the exact time in the late 1700s?
13. Why did the Europeans wear watches in the 1800s?
14. What factor makes wristwatch more affordable to the citizens?
15. What do the speakers mainly discuss?
选项
A、The economy growth.
B、The new equipment.
C、The industrialization.
D、The sales promotion.
答案
C
解析
事实细节题。本题问的是什么因素使大众也能买得起手表。对话中男士提到了工业化使得大批量生产成为可能,也正因为如此,手表变得相当便宜。由此可知,大众能买得起手表的主要原因是工业化。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kXL7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Themeritsanddrawbacksofalargepopulation.B、Thedisadvantagesofalargepopulation.C、Theadvantagesofasmallpopulat
A、Discussthepatient’streatmentwithdoctors.B、Showtoomuchcaretothepatient.C、Havemuchfreedomtogiveadvicetothep
GrayingPopulationStaysinthePinkA)Elderlypeoplearegrowinghealthier,happierandmoreindependent,sayAmericanscientis
Theproblemofhowhealth-careresourcesshouldbeallocatedorapportioned,sothattheyaredistributedinboththemostjust
AfricanEconomicGrowthA)GoodnewsforAfrica,saytheexperts.Growthishealthyandbroad-based,fuelledinpartbyinfrastru
HowMarketersTargetKidsA)Kidsrepresentanimportantdemographictomarketersbecausetheyhavetheirownpurchasingpower,t
Informationgatheringhashadalonghistoryandtherearemanywaystodoit.【C1】______placeslikelibrariesandmuseumsgather
PlayIsaSeriousBusinessA)Playingisaseriousbusiness.Childrenengrossedinamake-believeworld,foxcubsplay-fightingo
A、Heisattendingahaircutclass.B、Heisonholiday.C、Hewillgivethemanadecenthaircut.D、Hehasahottemper.B对话结尾处,男士
随机试题
健康传播过程中受传者最容易接受或记住的信息是
对于伴有急性肾衰的MODS病人,特别是循环不稳者进行血液净化治疗,一般主张首选
属于β受体阻滞剂属于IB类
根据商业银行法,企业事业单位可以自主选择一家商业银行的营业场所开立一个办理日常转账结算和现金收付的账户。这种账户是不属于下列选项中的哪一个?
可修复的项目是指经过修理或更换后可恢复其原有功能的项目。()
有关零息债券的麦考莱久期,下列说法正确的是( )。
甲、乙是夫妻,共同共有一处房产,则()。
ATM协议将网络分为多个功能层,信元生成由()完成。
奥斯曼青年党
表达式3.6.5/2+1.2+5%2的值是
最新回复
(
0
)