首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Mass travel is just that -- travel for the masses. Over 600 hundred million people will fly, drive, sail or go by train to a for
Mass travel is just that -- travel for the masses. Over 600 hundred million people will fly, drive, sail or go by train to a for
admin
2010-10-14
51
问题
Mass travel is just that -- travel for the masses. Over 600 hundred million people will fly, drive, sail or go by train to a foreign destination this year.
Global earnings from tourism this year will exceed $ 450 billion. Within the next fifteen years, the tourism business is expected to expand fourfold and to generate receipts in excess of $ 1.5 trillion, according to the World Travel Organization. Add in other types of travel, such as business, to recreational travel and you have an industry that is worth perhaps double that amount -- and employs more than 200 million people worldwide.
Nowhere is exempt from this explosion of movement. From the most remote island in the Pacific to the deepest valley in the Himalayas and the driest areas of Sahara, tourism is leaving its mark. Toilets for tourists are now provided at base camps on the slopes of Mount Qomolangma. Special landing craft fan out from luxury ships to explore the most remote beaches in the Galapagos Island.
Europe remains the motor of this industry, although its old dominance is slipping in the face of Asian competition. Today, 60% of all tourist arrivals are in Europe,(down from 69% in 1975), and receipts for tourism at $ 214 billion are more than three times higher than those in the US( $ 64 billion). No fewer than one in five tourists(120 million 1997)go to the Mediterranean alone.
Tourism is a mixed blessing. Tourism generates wealth, employment -- and enjoyment, at least, for the tourists. However, it has its downside, too. Environmentalists who wish to protect the world’s beauty spots, peasants in developing countries forced off their land to make room for tourists’ golf courses, governments worried about "moral pollution" are just a few of those uneasy at the sudden and startling democratization of travel. Nor should we forget exhausted air traffic controllers, coping with greatly increased numbers of aircraft queuing to take off and land.
The environmentalists who are against the fast expansion of tourism may think __________.
选项
答案
it is more important to protect the beauty spots
解析
第五段第四句话提到了题干中出现的environmentalists一词,对environmentalists的说明是who wish to protect the world’s beauty spots这个定语从句,由此可以得出此题的答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ke87777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
ItisimpossibletofindoutexactlyhowmanyvolunteersareatworktodayintheUnitedStates.Thirty-sevenmillionorsoare
ItisimpossibletofindoutexactlyhowmanyvolunteersareatworktodayintheUnitedStates.Thirty-sevenmillionorsoare
ItisimpossibletofindoutexactlyhowmanyvolunteersareatworktodayintheUnitedStates.Thirty-sevenmillionorsoare
A、Inafewweeks.B、Intwoorthreemonths.C、Inabouttwoyears.D、Intenyears.C事实细节题。本题关键句为“thisfishfoodprobablywon’tbe
Theresearchersputalltheplantsinagreenhousetogrowundernormalconditionsforfortydays.Then,forfifteendaysafter
Manysuccessfulbusinessexecutivesdonotfollowthestandardmethodforproblemsolvinginbusiness.Typically,businessschoo
A、Attheairport.B、Inarestaurant.C、Inahookingoffice.D、Atthehotelreception.D推理判断题。选项表明对话内容与机场、餐馆、售票处、旅馆接待处,即与场景有关。可以根
Incolonialtimeswomenprovidedhealthcarefortheirfamiliesandneighbors.Doctorswereoftennot【S1】______,andatthattim
A、Gowiththewoman.B、Turnonair-conditioner.C、WatchtheshowonTV.D、Findanotherfriendtoaccompanythewoman.C
Inmanycountries,authorityisseldomquestioned,eitherbecauseitishighlyrespected,orbecauseitisfeared.Sometimes,to
随机试题
听觉感受器位于
社会主义国民经济持续、快速、健康发展的必要条件是()
卵泡液由卵泡细胞分泌和卵泡膜毛细血管渗出共同形成。
男,46岁,体重60kg,Ⅱ度烧伤面积50%,第1天补液总量应为
下列关于职业病与特殊效应指标配对。错误的是
未取得工业和信息化部颁发的电信设备抗地震性能检测合格证的电信设备,不得在抗震设防烈度()地区的公用电信网上使用。
社会生产中最活跃最革命的因素是社会生产关系。()
我国海拔最高、面积最大的自然保护区是()。
(94年)
______ofthetwobooksholdstheopinionthatthedangerofnuclearwarisincreasing.
最新回复
(
0
)