首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Minutes of the meeting held in Malupit Community School on Wednesday, 14th March, at 8:00 p. m, Mr. I. Pomat, a Malupit shop own
Minutes of the meeting held in Malupit Community School on Wednesday, 14th March, at 8:00 p. m, Mr. I. Pomat, a Malupit shop own
admin
2011-07-31
37
问题
Minutes of the meeting held in Malupit Community School on Wednesday, 14th March, at 8:00 p. m, Mr. I. Pomat, a Malupit shop owner, called the meeting to find out the views of the community on local government plans to close the Malupit Community School at the end of the present school year.
Mr. Pomat acted as chairman of the meeting. He introduced Mr. L. Karazin, the Planning Office of the Raval Education Department. Mr. Karazin pointed out that there were now only fifty-three children at Malupit Community School. This was considered to be too high a number for the forming of two classes and the employment of two teachers. Mrs. Luvako, who had taught at the school for the past twenty-two years, would be retiring from the teaching service in July. The Planning Office wished to take this opportunity to close the school, because it is expensive to run, and to move the children to two bigger schools in Raval, six miles away.
Mrs. Jarvis, the mother of an eight-year-old boy at Malupit, asked what would happen about transport to Raval. Mr. Karazin replied that the children would travel by bus. This would be provided by the Raval Transport Department, and it would take Malupit children to and from school free of charge.
Another parent, Mr. W. Riley, expressed the fear of many parents that closing the local school would mean that the children of Malupit wouldn’t grow up with the same sense of community as in the past. They would feel lost in the much larger schools in Raval. Mr. Karazin replied that the Raval schools were not very large, and that, in any case the children would have to go to Raval later on for education at high-school level.
The chairman voiced the view of the meeting
when he said that there was good reason to believe that there would soon be more young children living in Malupit. It would be foolish, he said, to close the school, and then to find that there were more than enough local children to form two classes and employ two teachers.
A final point was made by Mr. Colmar, a retired business man, that without Malupit Community School, there would be nowhere big enough for local clubs and organizations to hold their meetings.
Mr. Karazin promised that he would bring these points to the attention of the Education Department.
Mr. Pomat brought the meeting to a close shortly after 9 o’clock.
The Planning Office had decided to close the school because ______.
选项
A、there were too many children in each class
B、the schools in Raval were bigger and better
C、it had too few children and it was expensive to run
D、the teacher was retiring and they could not find another
答案
C
解析
本题考查的是对细节的把握能力。该题可以从文章第二段中This was considered to be too high a number for the forming of two classes and the employment of two teachers以及 The Planning Office wished to take this opportunity to close the school,because it is expensive to run得出答案。too high a number的意思不是数字太高,而是“这个数字对于组建两个班并聘用两位老师而言太过奢侈”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kglC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Intheauthor’sestimation,thereare______wordsinEnglish.One’srecognitionvocabularyis______.
TheexactnumberofEnglishwordsinnotknown.Thelargedictionarieshaveoverhalfamillionentries,butmanyofthesearec
Thenewglobalsatellitecommunicationssystemswillofferthreekindsofservice,whichmayoverlapinmanydifferentkindsof
Howhassciencedoneadisservicetomankind?WhichofthefollowingstatementsisNOTtrue?
Seeingandperceivingare______.Whichofthefollowingisimpliedbutnotstatedinthepassage?
Normallyastudentwouldatleastattend______classeseachweek.Americanuniversitystudentsareusuallyunderpressureofw
Itisduringhissparetime______JohnhasbeenstudyingacourseinFrench.
Thefirsttruepieceofsportsequipmentthatmaninventedwastheball.InancientEgypt,aseverywhere,pitchingstoneswa
Therearemanycommonlyheldbeliefsabouteyeglassesandeyesightthatarenotprovenfacts.Forinstance,somepeoplebelieve
随机试题
一个完整、有效的客户关系管理应用系统中,子系统包括()
A吗啡B美沙酮C芬太尼D喷他佐辛E纳洛酮上述哪个镇痛药物含有1个手性碳原子,左旋体镇痛活性比右旋体大
(2016年)下列关于共同经营中合营方的会计处理中,正确的有()。
主要以本公司持有的其他公司的有价证券作为股利发放的股利支付方式属于()。
在驱动成本的作业动因中下列表述正确的有()。
计算∫xsin(x2+1)dx。
下列河流与所注入的海洋,对应关系不正确的是()。
下列属于等距变量数据的是()。
下列选项中,属于应用法学的是()。
TVcanmakeabeggarworld-famousovernight.Nowadaysgameshowsarenottreatedasseriouslyastheyusedtobe.
最新回复
(
0
)