首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They stopped using color photos and charts. B、They started to replace feature stories. C、They started to shorten the stories.
A、They stopped using color photos and charts. B、They started to replace feature stories. C、They started to shorten the stories.
admin
2018-04-10
41
问题
W: They meant that McPaper looked good, but the news and articles in it were not so important, is that correct?
M: Yes. (6-1) People said USA Today "dumbed down" the news. Do you know what "dumb down" means?
W: Yeah, (6-2) I think it means to make things too simple. Like, you want to make it easy to understand, but you make it too easy. So it’s like writing for a little child.
M: (6-3) That’s exactly right. If you make something too simple, people get mad. They think that the writer thinks they’re stupid. But a funny thing happened then. More and more people started reading USA Today. About a year after it started, it had a circulation of more than one million. (7) Today, its circulation is past two million.
W: Wow. That is really dramatic, considering the mockery they got at the very start. Since circulation is the number of papers that are read each day, it means that now USA Today distributes more than two million copies of each issue.
M: Yes. When other papers saw the circulation of USA Today grew, they could not stay calm any more. (8) So, they started to copy USA Today’s style. Their stories got shorter, and they started using lots of color photos and charts. They replaced serious news with feature stories. Soon, it became normal for newspapers to look like USA Today.
W: But I guess the change of style isn’t the only factor that makes USA Today so popular.
M: Of course. (9) Another significant factor in its success is timeliness.
W: Timeliness? Doesn’t it mean that newspapers arrive at readers’ doors on time each day? How can it be a significant factor as other papers can be punctual as well?
M: Nope! Timeliness here means newspapers’ ability to report the latest news. Daily newspapers have a deadline, which is the time they have to stop writing and start printing the paper. The deadline used to cause papers to leave out news. This was especially true between East Coast papers and West Coast sports scores. Basketball, football and baseball games would end on the West Coast at 11 p. m. But that’s 2 a. m. Eastern time. It was too late to put the score of the game in the next day’s paper. USA Today, however, used satellites to transmit news. It set later deadlines, so that it could include the West Coast scores. This, alone, caused many people to buy the paper.
W: But today most papers use satellites. (10-1) So why has USA Today’s circulation kept growing?
M: Excellent question. (10-2) Uh, actually, USA Today has changed nowadays. Though it still looks colorful, it has started to become more like traditional papers. Its stories are getting longer, and it has more international news. It has changed because people are changing. The paper needs to appeal to more educated readers, because they’re the ones with money and the ones who read papers at all. Also, it needs to sell more papers overseas. International and literate readers don’t want "dumbed down" news.
W: I get it. (10-3) The key is "keeping up with the time."
M: Exactly.
W: Thank you for sharing your information about USA Today.
M: You are welcome.
This is the end of Part Two of the interview. Questions 6 to 10 are based on what you have just heard.
6. Why did people say USA Today "dumbed down" the news?
7. What is the circulation of USA Today now?
8. What did other newspapers do when they saw the success of USA Today"!
9. What is the other factor in the success of USA Today besides its changing of style?
10. Why can USA Today’s circulation keep growing?
选项
A、They stopped using color photos and charts.
B、They started to replace feature stories.
C、They started to shorten the stories.
D、They stopped publishing local news.
答案
C
解析
根据句(8)可知,《今日美国》获得成功之后,其他报纸纷纷效仿其风格。它们的报道变得更加简短;它们也开始大量使用彩色图片和图表;它们用专题报道来取代严肃的新闻。[A]、[B]项与原文的意思相悖,[D]项在原文中没有提到,只有[C]与原文相符,故为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/khoK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
(1)Proponentsofdifferentjazzstyleshavealwaysarguedthattheirpredecessors’musicalstyledidnotincludeessentialchara
PASSAGEONEWhatisoneofthemostfantasticfeaturessharedbyallorganisms?
(1)SinceWorldWarIItheFrenchhavebeenvariouslysurprised,dismayed,irritatedandoutragedbythepowerofAmericancultur
(1)Mostpeopledreamenthusiasticallyatnight,theirdreamsseeminglyoccupyinghours,eventhoughmostlastonlyafewminutes
A、Allyearlong.B、Atthebeginningoftheyear.C、Attheendoftheyear.D、Inthemiddleoftheyear.B本题考查换工作的好时机。访谈中主持人问女士是否
A、Itmakesherexcitable.B、Itkeepsherawake.C、Shecan’tsayforsure.D、Shebecomessad.C在被问到吸烟对自己的影响时,女士否定了男士提到的吸烟使人更兴奋或清醒
A、Notassumingeveryonewillbehaveinthesamewayasyoudo.B、Tryingtorespecttheculturaltraditionsofyourcounterparts.
A、Forsmallpurchases.B、Formajorpurchases.C、Forhouseholdexpenses.D、Formortgagepayment.B访谈中,Sharon提到拥有夫妻独立账户和家庭共同账户的重要性
(1)Imaginethatyoucouldrewindtheclock20years,andyou’re20yearsyounger.Howdoyoufeel?Well,ifyou’reatalllike
A、TheythinkGaga’sperformingstyleisunacceptable.B、TheythinkGagaisnothard-workingenough.C、TheysupportGagainwhate
随机试题
PowerPoint2000中,在_______视图中,可以定位到某特定的幻灯片。
阅读苏轼《水调歌头》(明月几时有),然后回答以下小题。丙辰中秋,欢饮达旦,大醉,作此篇兼怀子由。明月几时有?把酒问青天。不知天上宫阙,今夕是何年?我欲乘风归去,又恐琼楼玉宇,高处不胜寒。起舞弄清影,何似在人间!转朱阁,低绮户,照无
对于半月板损伤治疗,下列哪项不对
会计报表按输出方式的不同,通常分为()等类型。
《中华人民共和国刑法》和《中华人民共和国海关法》对走私的认定及处罚做了详细规定,请指出下列表述中哪些是正确的?()
()是指赋予期权的买方在事先约定的时间以执行价格从期权卖方手中买入一定数量的标的资产的权利的合约。
两岁以下婴儿随父母乘坐飞机旅行时,可免费携带行李()千克。
权威型思维障碍是指()。
TheBritishpolicemanhas______nicknamesmentionedinthepassage.Ifyouwanttoknowthetime,askapoliceman.Thismeans
Asitis,sleepissoundervaluedthatgettingbyonfewerhourshasbecomeabadgeofhonor.Plus,weliveinaculturethat【C1
最新回复
(
0
)