首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Connected homes will take longer to materialize than expected. The fanfare has gone on for years. Analysts have repeatedly predi
Connected homes will take longer to materialize than expected. The fanfare has gone on for years. Analysts have repeatedly predi
admin
2019-11-20
72
问题
Connected homes will take longer to materialize than expected. The fanfare has gone on for years. Analysts have repeatedly predicted that the "internet of things" could transform the lives of individuals as dramatically as the spread of the mobile internet. Providers have focused on the home, touting products such as coffee pots that turn on when the alarm clock rings. But so far consumers have been largely resistant to making their homes "smart".
Too few consumers are convinced that the internet has a role to play in every corner of their lives. A survey conducted in Britain by a consulting firm, found that 72% of people have no plans to adopt smart-home technology in the next two to five years and that they are unwilling to pay for it. Last year consumers globally spent around $60 billion on hardware and services for the smart home, a fraction of the total outlay on domestic gadgets. That’s not for want of trying by tech firms, which have poured cash into their efforts to connect everyday objects to the internet. There are several reasons for muted enthusiasm. A lot of smart devices for the home, remain "fun but not essential", says Adam Segar of Canary. Many smart gadgets are still too expensive. One of Samsung’ s smart fridges sells for a cool $5,000. The technology is not perfect yet, either.
Perhaps the biggest surprise is that Amazon, which failed miserably in its ambition to develop a smartphone, is showing the way. Amazon Echo shares information about the weather and sports scores, plays music and turns lights on and off. The device, which costs around $180, is not yet a big seller. Yet the Echo is the talk of Silicon Valley. An interface that relies on voice commands could overcome one of the drawbacks of the piecemeal approach to the smart home, by becoming the standard integrator of all the other bits of smart kit.
If the tech giants retain their ambition to sit at the centre of the smart home, uncertainty prevails over where the profits lie."It remains unclear what the economic model for the smart home will be," says Andy Hobsbawm of Evrythng, an internet-of-things platform.
According to Paragraph 3, the main reason for Echo to become the talk of Silicon Valley is that it______.
选项
A、occupies a large portion of market share
B、learns from the failure of developing smart phone
C、shares some information with other companies
D、overcomes the problem of piecemeal approach to the smart home
答案
D
解析
细节题。根据题干关键词定位到文章第三段。A项“Echo占据市场大部分份额”与该段第三句…is not yet a big seller意思相反,故排除。B项“智能手机研发的失败为研发Echo积累了经验”在原文中并未提及。C项关键词share information可定位到该段第二句Amazoncho shares information about the weather and sports scores,但其不是Echo已成硅谷热点话题的主要原因。分析原文可知,Echo的成功主要在于其语音接口可以克服智能家居“连接方式标准化程度低”这一弊端,与D项表述一致,故本题选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kpe4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Britain’sCabinetOfficereleasedasweepingreportonthecountry’sfoodpolicy,anddeterminedthatBritonsarewastingtoomu
Excitement,fatigue,andanxietycanallbedetectedfromsomeone’sblinks,accordingtopsychologistJohnStern(21)Washington
Allthepeople______treatmentprotestedthatthemedicalfeewastoohightobeacceptable.
Theauthorbelievesinthepassagethat______.AllofthefollowingarestepsinvolvedintruecloningEXCEPT______.
WholesalepricesinJulyrosemoresharplythanexpectedandatafasterratethanconsumerprices,【1】thatbusinesseswerestill
Homeworkhasneverbeenterriblypopularwithstudentsandevenmanyparents,butinrecentyearsithasbeenparticularlyscorn
Homeworkhasneverbeenterriblypopularwithstudentsandevenmanyparents,butinrecentyearsithasbeenparticularlyscorn
Officejobsareamongthepositionshardesthitbycomputation(计算机自动化).Wordprocessorsandtypistswillloseabout93,000jobs
Duringtheday,Leipzig’sairportisquiet.Itisatnightthattheairfieldcomestolife.Nexttotherunwayayellowwarehous
[A]PickUptheLocalPaper[B]SavefromtheFirstPlace[C]UseaGuidebook—YourOwn[D]PickUpthePhone[E]
随机试题
Ididn’tsleepwelllastnightbecauseitwastoo______outside.
A.水肿B.黄疸C.肝经风热D.湿热E.津液亏损患者眼胞红肿,多为()。
论述出票的效力。
建筑节能分部验收资料()单独组卷。
收费系统的电源系统由()等构成。
某经济研究公司对大屏幕电视(LST)市场展开了广泛的调查。部分调查结果如下所示如果产品A和产品B的需求交叉弹性为正,那么产品B的价格上涨会引起
()的目的是对银行业金融机构采取对银行业体系冲击较小的市场退出方式,以此维护巾场信心与秩序,保护存款人等债权人的利益。
材料:甲同学活泼好动、能说会道、反应灵活、爱好交际,而他上课时爱搞小动作、不注意听讲。乙同学安静稳重、沉默寡言、喜欢沉思、情绪不易外露、自制力强、不好交际,他上课时不爱发言,学习不主动。甲、乙同学分别是什么气质类型?面对二者的不同表现,
如果一个Web站点利用IIS建立在NTFS分区,那么可以通过IP地址限制、【 】限制、Web权限和NTFS权限对它进行访问控制。
A、Singapore.B、Japan.C、Poland.D、China.C细节题。问题是哪一个国家和美国面临相同的挑战。访谈中男嘉宾指出:“…inEurope,Poland,Germanyactuallyaddressingmanyof
最新回复
(
0
)