首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The stalled economy, expiration of homebuyer tax credits, marked-down home prices, stubbornly high unemployment and concerns abo
The stalled economy, expiration of homebuyer tax credits, marked-down home prices, stubbornly high unemployment and concerns abo
admin
2013-07-02
72
问题
The stalled economy, expiration of homebuyer tax credits, marked-down home prices, stubbornly high unemployment and concerns about a double-dip recession all leave prospective homebuyers wondering if now is the time. Is it time for renters to convert to buyers and for existing owners to grab that dream home on the cheap? Or will housing get even cheaper?
Buyers who are eyeing condos(分户出售的公寓大厦)and townhomes in particular might want to check out Trulia’s latest rent-vs. -buy index, which tracks 50 of the country’s largest markets. It offers a breakdown on cities that offer the best buying opportunities and those that are still renters’ markets.
The firm calculates the price-to-rent ratio by comparing the average listing price of a condo or townhome with the average rental rate of two-bedroom apartments and con-dos on Trulia. Basically, the calculation takes the median price of the condo in a market and divides it by the annual rental payments generated on a similar property.
Nelson says she was particularly surprised that condos in Omaha, Fort Worth and Kansas City were more expensive to own than to rent. She attributes this to lower unemployment rates and affluent families paying up, which kept condo prices up. Some cities avoided the housing bubble, she says, another reason prices have held.
Still, even if the broad rent-vs. -buy ratio favors renting, prospective buyers should take into account other factors, such as how much prices have fallen from their peak, potential tax advantages and the length of time the buyer plans to live in the property, Nelson cautions. For someone who isn’t looking to flip the property for a quick buck — those days are over, aren’t they? — and plans to stay in a home for 10 years or until they’re hauled off to the grave, buying now could make financial sense even in some of the renters’ markets, she says.
In recent months, there have been signs that housing may finally be bouncing a-long the bottoms. The Standard & Poor’s/Case-Shiller composite home-price index shows prices rose, albeit modestly, for the past few months, and some major lenders, such as Bank of America, GMAC Mortgage and JPMorgan Chase, have put foreclosures on hold in 23 states over record-keeping issues. All of this indicates price declines may stall — at least temporarily.
But Alex Barron, founder of Housing Research Center LLC, remains bearish(看跌)on buying. He expects prices to fall another 10% to 30% before the sector bottoms out. Inventory has increased since the expiration of the homebuyer tax credit, he notes. Barron speculates that once mortgage rates start ticking up, home prices will likely tumble. "Prices will correct 10% for every one percentage point the mortgage rate goes up," he says.
Foreclosures are also pressuring prices. Barron notes that bank repossessions totaled 718,000 in the first eight months of 2010, up 23% from the record 584,000 during the same period a year ago. He speculates that once the current foreclosure suspension is lifted, a flood of foreclosures could hit the market. That added supply will likely cause another correction in home prices.
What does Alex Barron think of the prices of houses?
选项
A、The prices will stop declining for a short time.
B、The prices will continue bouncing along the bottom.
C、The prices will go up with the mortgage rates.
D、The prices will fall again before touching the bottom.
答案
D
解析
观点态度题。第七段提到Alex Barron对房市看跌,他预计房市在跌到谷底之前还会再降10%至30%,故[D]项正确。[A]项是第六段中提到的各种迹象显示房价会停止下跌,不是Alex Barron的观点,故错误。[B]项也是第六段中提到的近几个月的迹象表明房价可能最终会在谷底波动,不是Alex Barron的观点,故错误。原文提到抵押贷款利率上升,房价就可能下降,[C]项是对原文的错误理解,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kqn7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Poormanagementofthehospital.B、Thehealthhazardatherworkplace.C、Decisionsmadebytheheadtechnician.D、Theoutdate
A、Musictheylikecanrelievedepressionbutdistractattention.B、Musictheylikecanreducestressandimproveconcentration.
Mostpeoplewouldbe【C1】______bythehighqualityofmedicine【C2】______tomostAmericans.Thereisalotofspecialization,a
Mostpeoplewouldbe【C1】______bythehighqualityofmedicine【C2】______tomostAmericans.Thereisalotofspecialization,a
Mostpeoplewouldbe【C1】______bythehighqualityofmedicine【C2】______tomostAmericans.Thereisalotofspecialization,a
SomeoftheconcernssurroundingTurkey’sapplicationtojointheEuropeanUnion,tobevotedonbytheEU’sCouncilofMinister
Oneofthegreatestconcernsparentshavewhenfacinganinternationalmoveis,"Whatschoolwillbe【62】tomychild?Willmychi
Oneofthegreatestconcernsparentshavewhenfacinganinternationalmoveis,"Whatschoolwillbe【62】tomychild?Willmychi
随机试题
对于国际惯例,我国的态度是()
采用市场比较法进行地价评估时,所选用的交易案例与待估宗地应具有()。
为了防止对设备产生工频干扰,对信息技术设备供电电源宜采用下列接地系统中的()。
修建性详细规划的工作成果不包括()。
根据对顶板和围岩地压管理方法不同,采矿方法分为()。
期权交易实际上是一种权利的双方有偿让渡。()
王某,在一起海难事故中,生死不明,两年后其父母请求人民法院宣告王某死亡,但其妻害怕他们分割王某的财产,不同意宣告死亡。人民法院做法正确的是()。
生命的定义就是拥有明天。它不像“未来”那么过于遥远与空洞。它就守候在门外。走出了今天便进入了全新的明天。明天会是怎样呢?当然,多半还要看你自己的,你快乐它就是快乐的一天,你无聊它就是无聊的一天,你匆忙它就是匆忙的一天;如果你静下心来就会发现,你不能改变昨天
汉宣帝时期,一村民甲的儿子杀害乙某,事发后,甲将儿子隐匿于山中,后被官府发现,将两人一同拘捕监禁,则下列说法正确的是哪些?()
Onhearingthenewsthatherfatherdiedofacaraccident,she_____tears.
最新回复
(
0
)