首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
People say that money cannot buy happiness. This was true for Howard Hughes. He was one of the richest and most powerful men of
People say that money cannot buy happiness. This was true for Howard Hughes. He was one of the richest and most powerful men of
admin
2018-04-03
70
问题
People say that money cannot buy happiness. This was true for Howard Hughes. He was one of the richest and most powerful men of his time. He had everything: good look, success, power, and a lot of money. But he didn’t have love or friendship because he couldn’t buy them. All his life he used his money to control everything and everyone around him. In the end, he lost control of everything, even himself.
Howard Hughes was born in 1905 in Houston, Texas. His father started the Hughes Tool Company. He was a workaholic (工作狂) and made a lot of money. He bought everything he wanted. He even gave money to schools so Howard could get into them. From his father, Howard learned to be a successful but merciless businessman. Hughes’s mother, Allene also had a big influence on his life. Howard was her only child. She protected him and gave him everything. Unfortunately, Allene had mental problems. She was afraid of germs and diseases. She was obsessed with Howard’s health, and he became obsessed with it too.
Allene died when Howard was 16 years old. Two years later his father died. Hughes inherited the Hughes Tool Company. Then he married Ella Rice. He and Ella moved to Los Angeles, California. It was there that Howard Hughes began to become a legend. Hughes began to invest his money in movies. He became an important producer soon after he moved to California. He worked hard, but he also played hard. He became obsessed with power and control. When he couldn’t get something legally, lie gave money to politicians and businessmen so they would help him. He owned a lot of businesses, including airplane companies, a movie studio, Las Vegas hotels, gold and silver mines, and radio and television stations. Once he bought a television studio so he could watch movies all night. He also bought a hotel because he wanted to stay in his favorite room for one weekend.
Which of the following about Hughes’ father is NOT TRUE?
选项
A、He started the Hughes Tool Company.
B、He liked to spend money.
C、He worked hard.
D、He drank alcohol a lot.
答案
D
解析
细节题。根据文章第二段第二、三句“His father started the Hughes Tool Company.He was a workaholic and made a lot of money.He bought everything he wanted.”可知,Howard Hughes的父亲创立了休斯工具公司,他是个工作狂,赚了很多钱,可以买他想买的一切。A、B、C三项都正确,文章并没有提及他的父亲喝酒,故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kvCO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Saltisasnecessarytolifeaswater.InmanyareasofAfricapeopleoncedranktheurine(尿)ofanimalsbecausetheyhadnoothe
WhenEdisondied,itwasproposedthattheAmericans______allpowerintheirhomes,streetsandfactoriesforseveralminutesin
TheroleofwomeninBritainhaschangedalotinthiscentury,【C1】______inthelasttwentyyears.Themainchangehasbeen【C2】_
Thenewfactoryis______severalhundredcarsaweek.
ToswimacrosstheEnglishChanneltakesatleastninehours.It’sahardworkanditmakesyoushortofbreath.Toflyoverthe
Theyoungerthechild,themorereadilythemothergivesintohisdemandstoavoid______him.
"Theweatherseemsverydryhere.""Seldom______inthisarea.
IfIhadremembered______thewindow,thethiefwouldnothavegotin.
ToswimacrosstheEnglishChanneltakesatleastninehours.It’sahardworkanditmakesyoushortofbreath.Toflyoverth
Firecanhelppeopleinmanyways.Butitcanbeverydangerous.Firecanheatwater,warmhouses,givelightandcook.Butfire
随机试题
下列协议中属于TCP/IP参考模型中互联层的是()
患者女性,56岁,反复发作心悸,心电图检查如图4—7—6所示(图中ESO为食管导联心电图)。患者发生的心律失常类型是
关于血管瘤的硬化剂治疗,不可用于()
X线平片不能显示正常骨骼的( )
关于急性感染性喉炎的临床表现,错误的是()
下列物质中,不能使酸性高锰酸钾溶液褪色的是()。
分类账是会计账簿的主体,是编制会计报表的主要依据。()
下列典故出自《史记》的有()。
“一把钥匙开一把锁”的说法在教育学体现了人的发展的:
在设计程序时,应采纳的原则之一是
最新回复
(
0
)