首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)About forty years ago, I was an instructor in the military academy at Woolwich, when young Scoresby was given his first exami
(1)About forty years ago, I was an instructor in the military academy at Woolwich, when young Scoresby was given his first exami
admin
2016-12-06
20
问题
(1)About forty years ago, I was an instructor in the military academy at Woolwich, when young Scoresby was given his first examination. I felt extremely sorry for him. Everybody answered the questions well, intelligently, while he—why, dear me— he did not know anything, so to speak. He was a nice, pleasant young man. It was painful to see him stand there and give answers that were miracles of stupidity.
(2)I knew of course that when examined again he would fail and be thrown out. So, I said to myself, it would be a simple, harmless act to help him as much as I could.
(3)I took him aside and found he knew a little about Julius Ceasar’s history. But, he did not know anything else. So, I went to work and tested him and worked him like a slave. I made him work, over and over again, on a few questions about Ceasar, which I knew he would be asked.
(4)If you will believe me, he came through very well on the day of the examination. He got high praise too, while others who knew a thousand times more than he were sharply criticized. By some strange, lucky accident, he was asked no questions but those I made him study. Such an accident does not happen more than once in a hundred years.
(5)Well, all through his studies, I stood by him, with the feeling a mother has for a disabled child. And he always saved himself by some miracle.
(6)I thought that what in the end would destroy him would be the mathematics examination. I decided to make his end as painless as possible. So, I pushed facts into his stupid head for hours. Finally, I let him go to the examination to experience what I was sure would be his dismissal from school. Well, sir, try to imagine the result. I was shocked out of my mind. He took first prize! And he got the highest praise.
(7)I felt guilty day and night—what I was doing was not right. But I only wanted to make his dismissal a little less painful for him. I never dreamed it would lead to such strange, laughable results.
(8)I thought that sooner or later one thing was sure to happen: The first real test once he was through school would ruin him.
(9)Then, the Crimean War broke out. I felt that sad for him that there had to be a war. Peace would have given this donkey a chance to escape from ever being found out as being so stupid. Nervously, I waited for the worst to happen. It did. He was appointed an officer. A captain, of all things! Who could have dreamed that they would place such a responsibility on such weak shoulders as his.
(10)The battle grew hotter. The English and their allies were steadily retreating all over the field. Our regiment occupied a position that was extremely important. One mistake now would bring total disaster. And what did Scoresby do this time—he just mistook his left hand for his right hand... that was all. An order came for him to fall back and support our right. Instead, he moved forward and went over the hill to the left. We were over the hill before this insane movement could be discovered and stopped. And what did we find? A large and unsuspected Russian army waiting! And what happened—were we all killed? That is exactly what would have happened in ninety-nine cases out of a hundred. But no—those surprised Russians thought that no one regiment by itself would come around there at such a time.
(11)It must be the whole British army, they thought. They turned tail, away they went over the hill and down into the field in wild disorder, and we after them. In no time, there was the greatest turn around you ever saw. The allies turned defeat into a sweeping and shining victory.
(12)The allied commander looked on, his head spinning with wonder, surprise and joy. He sent right off for Scoresby, and put his arms around him and hugged him on the field in front of all the armies. Scoresby became famous that day as a great military leader—honored throughout the world. That honor will never disappear while history books last.
What did the narrator think about Scoresby?
选项
A、Scoresby would never get over his stupidity.
B、Scoresby would have a promising future.
C、Scoresby’s stupidity would be compensated by hard work.
D、Scoresby’s failure should be attributed to his laziness.
答案
A
解析
全文提及作者对Scoresby的多次帮助,但每次帮助之后,作者又觉得Scoresby还是靠运气才通过了考试,可见作者觉得Scoresby无法变聪明,因此本题应选A。文章表明作者对Scoresby毕业后的前途并不看好,B与此观点相反;C中的hard work和D中的laziness均没有原文依据。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kxJK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
ThreeyearsagoElonCollege,aschoolofmorethan4,000studentswitharisingacademicreputation,decideditwasnolongerg
Parentswillbeabletorunanofficialcheckonthestatusofchildmindersforthefirsttimefromtoday.Ofsted,theeducation
Fiftyyearsago,mostpeople’sdailylevelsofactivitywereequivalenttowalkingthreetofivemilesaday.Today,the【C1】____
Womendriversaremorelikelytobeinvolvedinanaccident,accordingtoscientists.Researchers【C1】______6.5millioncar
TheGroupofSevenmajorindustrialcountriesconcludeditsannual______meetingtoday.
Beingcolour-blind,Sallycan’tmakea______betweenredandgreen.
Shegotthejobbyvirtueofhergreaterexperience.Theunderlinedwordmeans______.
He______tenlecturesonAmericanhistory,butheonlygavetwobecauseofhisillness.
Becausefilmis______tolightitmustbekeptindarknesstoavoidexposureunderthesun.
Beingonlineisnolongersomethingunfamiliarinourlife.Tosomedegree,theInternethasinfluencedmanypartsofourdaily
随机试题
小儿缺铁性贫血的最主要原因是
药学信息资料可分为
患者,女,35岁。心胸疼痛,如刺如绞,痛有定处,入夜为甚,甚则心痛彻背,背痛彻心,伴有胸闷,日久不愈,舌质紫暗,有瘀斑,苔薄,脉弦涩。临床最佳治法为
某公司聘请具有安全评价资质的评价机构对其所属的露天煤矿进行了安全评价,评价公司拟采用作业条件危险性评价法,则该评价公司在评价过程中应用的“自变量”内容包括()。
长江公司2013年4月份甲材料的购进、发出和储存情况如下:本月发出的材料中,80%用于产品生产,10%用于生产车间共同耗费,7%用于企业管理部门耗费,3%用于销售部门耗费。要求:根据上述资料,回答下列问题。长江公司采用月末一次加权平均法计算发
_________是进行道德教育和培养良好态度的依据与出发点。
常常用电吹风来吹头发,却没想过用它烘干潮湿的衣服,这种情况属于()
书院在教学方面的最大特点是朱熹创立的(),即学术辩论制度。
甲在某商场购物时与乙发生口角,甲试图殴打乙。商场保安、售货员见状,极力阻止甲伤人,并且报警。但是由于甲力气太大,保安及售货员未能阻止,甲将乙打伤。对于乙的损失()
计算曲面积分,其中S是曲面x2+y2=R2及两平面z=R,z=-R(R>0)所围成的立体表面的外侧。
最新回复
(
0
)