首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
If a baseball player is on his first positive test, what will happen to him?
If a baseball player is on his first positive test, what will happen to him?
admin
2010-01-06
30
问题
If a baseball player is on his first positive test, what will happen to him?
After a series of drug scandals, this was Major League Baseball’s chance to demonstrate its determination to crack down on the cheaters. The sports commissioner said the aim was to restore baseball fans’ confidence in the game, but the new penalties for players who test positive for drugs fall far short of those in other sports. A first time offence brings a ban of just ten days; only with a fifth positive test is that extended to twelve months.
It is all in sharp contrast to many Olympic sports where any positive drug test triggers a two-year ban. The head of the baseball players’ union, Don Fehr, said the new regime of drug testing and penalties would work. He stressed that the aim was to end steroid abuse rather than to punish players.
选项
A、It will lead him to a ten days ban.
B、It will lead him to a one month ban.
C、It will lead him to a twelve months ban.
D、It will lead him to a two-year-ban.
答案
A
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。新闻中提到:“A first time offence brings a ban of just ten days;...”即第一次违反规定时给予禁赛10天的惩罚,由此可知选项A为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ky6K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Nowadays,manypeopleturntotheInternettosolveamultitudeofmedicalquandaries,extendingeventothemattersofhowtof
HowtoBondwithYourBossHavingagoodrelationshipwithyourbosshaspositiveimpactonyourcareer.Accordingtorese
PASSAGEONEWhatdo"White"and"black"inPara.7representrespectively?
(1)Inthequesttofendoffforgetfulness,somepeoplebuildapalaceofmemory.It’samethodformemorizinginventedinancie
(1)"LikeFlorenceintheRenaissance."ThatisacommondescriptionofwhatitisliketoliveinSiliconValley.America’st
(1)Alargecask(木桶)ofwinehadbeendroppedandbroken,inthestreet.Theaccidenthadhappenedingettingitoutofacart;
PASSAGETWOWhatisthemainpurposeofthepassage?
Whywasthewomanworried?
WhyisSarahworried?
SomesayTVmakesitpossibleforustoknowalmosteverythingthatishappeningintheworldwithoutsteppingoutofourownho
随机试题
下述关于二尖瓣关闭不全患者早期病理生理改变的叙述,正确的是
肾病综合征时可伴哪些血浆蛋白成分下降
诊断中央型肺癌,MRI在哪一方面不如CT
A、气随血脱B、气虚出血C、气血两虚D、瘀血出血E、气滞血瘀患者晨起后突然呕吐不止,面色苍白,四肢厥冷,脉微欲绝。其证型是
引起水体富营养化的原因主要是水中含有过高的
力F1、F2、F3、F4分别作用在刚体上同一平面内的A、B、C、D四点,各力矢首尾相连形成一矩形如图示,该力系的简化结果为()。
()应当在规划草案上报审批前,提出环境影响篇章或说明。
下列关于证券发行承销团承销证券的表述中,不符合证券法律制度规定的是()。
Ascientistwhowantstopredictthewayinwhichconsumerswillspendtheirmoneymuststudyconsumerbehavior.Hemust(1)_____
A、Theywillfindoutwhatitspeoplelike.B、Theywillknowhowtoliveinanotherway.C、Theywillknowthecountryanditspeo
最新回复
(
0
)