首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
One day ,I happened to(碰巧)talk to a stranger on the bus. When he found out that I was from Chicago, he told me that one of his g
One day ,I happened to(碰巧)talk to a stranger on the bus. When he found out that I was from Chicago, he told me that one of his g
admin
2009-10-15
73
问题
One day ,I happened to(碰巧)talk to a stranger on the bus. When he found out that I was from Chicago, he told me that one of his good friends lived there and he wondered if I happened to know him. At first I wanted to say that Chicago was a very big city. He was silent(沉默)for a few minutes, and then he began to tell me all about his friend.
He told me that his friend was an excellent tennis player, and that he even had his own tennis eourt(网球场). He added that he knew a lot of people with swimming pools, but that he only knew two people in the country had their own tennis courts. And his friend in Chicago was one of them. I told him that I knew several people like that. For example, my brother and my next door neighbour. I said that my brother was a doctor. The doctor had a tennis court. I told him that my next door neighbour went to Sacramento last summer and lived in the house next to my brother’s. For a moment, we looked at each other. But we did not say anything.
"Would your friend’s name happen to be Roland Kirkwood?" I asked finally. He laughed and said, "Would your brother’s name happen to be Dr. Ray Hunter?" It was my turn to laugh.
选项
A、Four.
B、Five.
C、Six.
D、Seven.
答案
A
解析
要问本文涉及到几个人,作者及他偶然遇见的陌生人以及他们谈到的作者的兄弟和邻居,加起来一共四人,故A为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/l4fd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Einsteinwasnotwelcomeatschoolreallybecause______.Inthispassagetheword"genius"means______.
Heisagiftedmusicianandoftenplay______fluteathome.
Forwhomistheauthormostprobablywritingthistext?Whatdoestheauthorsuggestworkingwomenwithfamiliesdo?
Themainideaofthepassageis______.Theword"abundant"inthesecondparagraphmayprobablymean"______"
Itiswellknownthat______doctorsarebadlyneededinthehospital.
Whatisthebesttitleforthispassage?Itmighttake30to40yearsforcomputernewspaperstoreplacetraditionalnewspapers
Sometimeinthenextcentury,thefamiliarearly-newspaperonthefrontgatewilldisappear.Andinsteadofreadingyournewspap
NeverbeforehaveIheardthesong______inEnglish.
Soloudly_________thattheaudienceinthebackheardhimclearly.
Doyouknowinsurance(保险)?Buyinginsuranceisa【B1】bywhichpeoplecanprotectthemselves【B2】largelosses.Protectionagain
随机试题
在国家行业标准的代号与编号GB/T18883-2002中,GB/T是指()。
琼脂糖凝胶分离DNA片段大小范围较广,不同浓度琼脂糖凝胶可分离DNA片段长度是
西南山区某水库位于A江支流B河的中游河段,坝址距B河河口35km,《A江流域防洪规划》中确定的一座近期建设的大(2)型防洪控制性水库工程。工程开发任务以防洪为主,兼顾发电和改善下游供水条件。该工程由混凝土重力坝(最大坝高39.8m)、电站厂房和泄
记账以后.发现记账凭证上应借、应贷会计科目无错误,但所记金额大于应记金额,对此应采用()更正。
简述教学过程的基本阶段。
一则公益广告劝告人们,酒后不要开车,直到你感到能安全驾驶的时候再开。然而,在医院进行的一项研究中,酒后立即被询问的对象往往低估他们恢复驾驶能力所需要的时间,这个结果表明,在驾驶前饮酒的人很难遵循这个广告的劝告。下列哪项,如果为真,最强地支持以上结论?
(1)考生文件夹下有一个工程文件sjt3.vbp。程序的功能是:通过键盘向文本框中输入数字。如果输入的是非数字字符,则提示输入错误,且文木框中不显示输入的字符。单击名称为Command1、标题为“添加”的命令按钮,则将文本框中的数字添加到名称为Combol
有些数据删除了已经被
Theplacedidnotappeartobepopular,foritwascompletelydeserted,andinanycase______totraffic.
Wedidn’tworrymuchaboutkeepingfit100yearsago.Asizeablepercentageoftheworld’spopulationwasreapingandsowing,he
最新回复
(
0
)