首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
An ethics crisis at one of the world’s most successful human embryonic stem cell laboratories has plunged the controversial fiel
An ethics crisis at one of the world’s most successful human embryonic stem cell laboratories has plunged the controversial fiel
admin
2012-10-23
24
问题
An ethics crisis at one of the world’s most successful human embryonic stem cell laboratories has plunged the controversial field of research into a new swirl of uncertainty. The accusations surrounding Korean cloning expert Woo Suk Hwang of Seoul National University--the first scientist to grow stem cells inside cloned human embryos--has already killed a spate of planned studies that sought to prove the cells’ medical potential. The claims that Hwang may have obtained human eggs for his studies from women who felt pressured to donate are also reigniting a long-smoldering debate in the United States over the ethics of paying young women for their eggs, which are difficult to obtain but essential to the production of stem cells tailored to individuals.
Egg donation, which is generally safe but occasionally leads to serious and even life-threatening complications, has been a wedge issue in the stem cell debates, linking feminists and other liberal thinkers to conservatives who favor tighter limits on stem cell research. "We’re in danger of making women into guinea pigs for this research even before there are any treatments to be tested," said Marcy Darnovsky, associate director of the Center for Genetics and Society in Oakland, Calif. "We really need clear rules that someone is enforcing."
With current techniques, it takes dozens of eggs to make a single cloned human embryo, which is destroyed in the process of extracting the stem cells. That means that if the field of therapeutic cloning is to advance--a field involving the creation of cloned embryos as sources of stem cells that would be genetically matched to particular patients--a significant number of eggs will be needed both to fuel the initial research and eventually to satisfy the demands of patients. Scientists at Advanced Cell Technology of Worcester, Mass. , made the decision to pay women only after a long analysis by an ethics board created by the company, said scientific director Robert Lanza. He still thinks it is the right way to go, Lanza said, given the painful injections involved, the uncomfortable egg suction procedure, and the approximately 5 percent chance of a serious case of hormonal over-stimulation, which can require hospitalization. Others say such payments cannot help but be coercive, especially for poor women who might feel compelled to take on those risks just to make ends meet. In April, the National Academies, chartered by Congress to advise the nation on matters of science, released a report that recommended against payments for human eggs beyond expenses incurred by the donors, in part because of the "sensitivities" inherent in the creation of embryos destined for destruction. But the report’s impact remains uncertain as research institutions, fertility clinics and the biggest wild card of them all--Congress--mull the Academies’ findings.
From the passage we can infer that ______ .
选项
A、scientists will pay for the eggs beyond the necessary expense
B、congress will allow broader use of federal funds for the research
C、Hwang’s problem will grow into a wave of political contradiction
D、Hwang’s problem will probably slow the stem cell progress
答案
D
解析
A项“科学家付给卵细胞捐献者的将会超过采集的必要费用”在文中有明确的说法。D项“Hwang的问题很有可能延缓干细胞的研究”在文章第1段就有了描述,已经扼杀了一些计划中的实验。因此完全可以推断干细胞的研究会因此延缓下来,故答案是D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/l69O777K
0
考博英语
相关试题推荐
TheresearchalsoraisesthepossibilitythatyoungerpeopleA(treat)successfullyforcancerB(withchemotherapy)maybeC(subj
Whenwecreditthesuccessfulpeoplewithintelligence,physicalstrengthorgoodluck,wearemakingexcusesforourselvesbeca
Signsofdeafnesshadgivenhimgreatanxietyasearlyas1798.Foralongtimehesuccessfullyconcealeditfromallbuthismo
Signsofdeafnesshadgivenhimgreatanxietyasearlyas1798.Foralongtimehesuccessfullyconcealeditfromallbuthismo
Doctorsinthishospitalhavesuccessfully______100surgicaltreatmentstoremedythosesufferingnearsightedness.
Afterseveral______.attemptstosendthemissileintospace,thespacecraftwasfinallylaunchedsuccessfully.
Afterseveral______attemptstosendthemissileintospace,thespacecraftwasfinallylaunchedsuccessfully.
ThedayswhentheonlyfenderabusinessmanneededtostaveoffamidlifecrisiswasontheendofaFerrariaregone.Thisyear
随机试题
社会工作者小陈接待了前来求助的初中生小红,经过面谈和预估,小陈发现小红和母亲的沟通存在困难。针对小红的问题,小陈开展的下列服务中,属于直接介入的有()。
眼分泌物为黏稠状,分泌物中嗜酸性白细胞增多眼部有少许黏稠分泌物、黏性或白色泡沫样分泌物,结膜充血,有乳头增生或滤泡形成
从末次月经的第一天算起,阳历预产期的推测为()
香港入境货物的木质包装,使用针叶树木质包装的需提供该国《植物检疫证书》。( )
下列有关基因工程的叙述,错误的是()。
敌人已经发现我们了,这里不能久留,今晚六点出发瓦窑堡。
钟某性情暴躁,常殴打妻子柳某,柳某经常找同村未婚男青年杜某诉苦排遣,日久生情。现柳某起诉离婚,关于钟、柳二人的离婚财产处理事宜,下列哪一选项是正确的?()[2016年法考真题]
高考过后,同学们都在思考以后的发展,比如报考什么大学,选择什么专业等,而璐璐则看上去很轻松,他说这些父母都替他规划好了,只要听父母的就没错,璐璐的情况属于()。
数据流图是描述数据在软件中流动和变换的过程,而对数据流图中所包含的元素的定义则是()。
Knowledgemaybeacquiredthroughconversation,watchingtelevisionortraveling,butthedeepestandmost【B1】______wayisthrou
最新回复
(
0
)