首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When I was a child, my teeth used to【B1】______in several different directions, and【B2】______ that involved rather expensive【B3】_
When I was a child, my teeth used to【B1】______in several different directions, and【B2】______ that involved rather expensive【B3】_
admin
2013-11-22
61
问题
When I was a child, my teeth used to【B1】______in several different directions, and【B2】______ that involved rather expensive【B3】______.And my horrible memory is of【B4】______lots of wire bands, around my teeth for years and years. They really didn’ t do much good to my teeth because they seem to be【B5】______back into their original【B6】______now.
When I was a child, my teeth were poor because in【B7】______, where I came from, we tend to eat a great deal of sugar. Also we【B8】______ eat a lot of fried food there, which of course is not very good for the gums, the two areas of firm pink flesh in which the teeth are fixed. So when I was about fourteen, I got false teeth, which is terrible for a young boy of fourteen.
As a child, I never imagined that I would have problems with my teeth, but I did. It wasn’t something that I was【B9】______at the time, but as I developed I realized that I had two very prominent front teeth which【B10】______. And like some of us around the table, I had to have considerable work done to straighten these teeth out.
【B1】
When I was a child, my teeth used to(26)point in several different directions, and(27)inevitably that involved rather expensive(28)dentistry.And my horrible memory is of(29)wearing lots of wire bands, around my teeth for years and years. They really didn’t do much good to my teeth because they seem to be(30)sliding back into their original(31)positions now.
When I was a child, my teeth were poor because in(32)Scotland, where I came from, we tend to eat a great deal of sugar. Also we(33)tend to eat a lot of fried food there, which of course is not very good for the gums, the two areas of firm pink flesh in which the teeth are fixed. So when I was about fourteen, I got false teeth, which is terrible for a young boy of fourteen.
As a child, I never imagined that I would have problems with my teeth, but I did. It wasn’t something that I was(34)conscious of at the time, but as I developed I realized that I had two very prominent front teeth which(35)stuck out. And like some of us around the table, I had to have considerable work done to straighten these teeth out.
选项
答案
point
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lB17777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Abook.B、Awatch.C、Acaseforhiscoincollection.D、Nothing.B细节题。男士问女士圣诞节购物了吗?女士回答Igotawatchformyhusband(我给丈夫买了块手表),
A、Becausetheydidn’tunderstandtheirlanguage.B、Becausetheysawthemasasourceofthreattotheirjobs.C、Becausetheircu
A、Itwastestime.B、Itisenjoyable.C、Itbenefitstheclass.D、Itisgoodbutneedsimproving.A细节题。女士问男士是否很喜欢课堂讨论,并且受益匪浅,男士给予否
Conservationistsmaybemiscalculatingthenumbersofthethreatenedanimalssuchaselephants,sayAfricanandAmericanresearc
Americancultureisrich,complex,andunique.ItemergedfromtheshortandrapidEuropeanconquestofanenormouslandmassspa
Anightoutattheoperatoseeanadaptationofanobscure17th-centuryEnglishplaymaysoundlikeanexpensivenap.Butwhat
Ah,youth.Thetimeforbodypiercings,stayingoutlateand...aportfoliooful-trasecureT-bills?Traditionally,weass
ShouldWeWearTraditionalClothes?1.有人提议应该穿着传统服装2.有人反对3.我的观点
A、Itstillcanbeused.B、Itwillbreakdown.C、Itshouldbethrownaway.D、Itwillbecomebent.A事实细节题。短文中提到人们可以把这种“万能购物卡”对折起来,
A、Thebuildingwithlogshape.B、Thetraditionallogcabin.C、Theseniorhomeswithlogs.D、Theblockingbeamsandwalls.B推理判断题
随机试题
在护理学中有关“环境”这一概念的描述,正确的是【】
准确地选择相对竞争优势是一个企业各方面实力与竞争者的实力相比较的过程。为此,企业需要分析和比较与竞争者在以下哪几个方面的优势与劣势?()
口腔颌面部感染的途径有
患者女,35岁,因双眼视力下降伴头痛7天,检查矫正视力VOU0.3,结膜混合充血,羊脂状KP(+),前房闪辉,前房细胞(++),虹膜无粘连,玻璃体混浊(+),视乳头充血,轻度水肿,视网膜后极部神经上皮浅脱离,视网膜血管无扩张,最可能的诊断是
某破伤风患者,神智清楚,全身肌肉阵发性痉挛、抽搐,所住病室环境,下列哪项不符合病情要求
山坡路堤,地面横坡不陡于( )且基底符合规定要求时,路堤可直接修筑在天然的土基上。
(2009年考试真题)在我国企业的股份制改造中,原来一些全民所有制企业改组为股份公司,从性质上讲,这些全民所有制企业的资产属于国家所有,因此在改组为股份公司时,就折成国家股。()
下列情形中,属于当事人申请再审时人民法院不予受理的有()。
法国A公司是国际知名的电气跨国公司,十年前通过设立中国分公司进入中国市场。针对中国成为世界加工厂和世界经济的有力推动者之一的趋势不断加强,A公司开始着手研究在中国的发展战略。经过十年充分的战略情报研究和战略保障准备,从2005年开始在中国实施并购。
数码时代的人类有了更多快捷储存知识的方法,许多知识信息在网络、电脑上________,无须再费时费力地加以记忆。虽然记忆的有些方面可以________给书籍和数码机器,但我们还是需要知道怎么才能最为有效的运用这些工具。所以,我们仍然需要让自己的头脑和记忆处
最新回复
(
0
)