首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Packaging is an important form of advertising. A package can sometimes motivate someone to buy a product. For example, a small c
Packaging is an important form of advertising. A package can sometimes motivate someone to buy a product. For example, a small c
admin
2012-07-17
49
问题
Packaging is an important form of advertising. A package can sometimes motivate someone to buy a product. For example, a small child might ask for a breakfast food that comes in a box with a picture of a TV character. The child is more interested in the picture than in breakfast food. Pictures for children to colour or cut out, games printed on a package, or small gifts inside a box also motivate many children to buy products—or to ask their parents for them.
Some packages suggest that a buyer will get something for nothing. Food products sold in reusable containers are examples of this. Although a similar product in a plain container might cost less, people often prefer to buy the product in a reusable glass or dish, because they believe the container is free. However, the cost of the container is added to the cost of the product.
The size of a package also motivates a buyer. Maybe the package has "Economy Size" or "Family Size" printed on it. This suggests that the large size has the most product for the least money. But that is not always true. To find out a buyer has to know how the product is sold and the price of the basic unit.
The information on the package should provide some answers. But the important thing for any buyer to remember is that a package is often an advertisement. The words and pictures do not tell the whole story. Only the product inside can do that.
What suggestion does the author give in the passage?
选项
A、The best choice for a buyer is to get a product in a plain package.
B、A buyer should get what he needs most.
C、The quality of a container has nothing to do with the quality of the product.
D、Do not buy the product which is sold in a glass or dish.
答案
C
解析
本题问本文作者在文章中提出了什么建议。根据文章最后一段的内容,对包装上的说明应该有个交代。不过,关键的一条是任何买主都应记住:包装总是一种广告,其文字和图画并没有把一切说清楚,而只有其内装产品才能说明一切。因此,本题的正确答案应是C“产品的包装质量与产品的质量一点儿关系都没有”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lBXO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Thechildwassoingenuousthatevenwhensheknockedthetelevisionoffitsstandsothatitwasirreparablydamaged,herparen
Ideas______fromone’sownexperiencearesometimesmorevaluablethanthosefrombooks.
Intoday’srapidlychangingeconomy,opportunities______forthosewhoaremotivatedanddedicatedtoachievingtheircareergoal
Withthreeyoungchildrentotakecareof,Cathyiskeptontheruneveryminuteoftheday.
Aperson’shomeisasmuchareflectionofhispersonalityastheclotheshewears,thefoodheeatsandthefriendswithwhomh
Ifitwereonlynecessarytodecidewhethertoteachelementarysciencetoeveryoneonamassbasisortofindthegiftedfewan
Mymotherwouldratherputhonestyfirstinher______ofvalues,whichisimportantforourgrowth.
Allcountrieshaveobviousincentivestolearnfrompastmistakes,butthosethathavesuccessfullyrisentothestatusofgreat
Packagesaresowidespreadthattheyslip________consciousnotice.
Criticismandself-criticismisnecessary______ithelpsustofindandcorrectourmistakes.
随机试题
—Janegotan"A"intheMathstest.—______.Sheworksthehardestinourclass.
属于心传导系的结构有()
就当前认识来说,基因表达调控最主要的环节是()。
与感染性心内膜炎有关的最常见的致病菌是
甲公司因欲建造一栋办公楼,向乙银行借款3000万元,双方同时约定,甲公司以其取得的用于建造该办公楼的建设用地使用权为乙银行设立抵押权,担保该3000万元借款债务。双方办理了建设用地使用权的抵押登记。此后,甲公司与丙建筑公司签订建设工程施工合同,约定由丙公司
关于世界银行和亚洲开发银行贷款项目招标投标,下列说法中正确的有()。
商业银行当期信用评级为BBB的某类企业违约概率(PD)为2%,贷款违约损失率(LGD)为50%,当期银行对该类型企业的信贷余额为100亿元人民币,违约风险暴露(EAD)为10亿元人民币,则银行当期对该类企业贷款的预期损失为()人民币。
创新发展是五大发展理念之首,强调要把创新摆在国家发展全局的核心位置,为此我们要构建有利于创新的体制机制,包括
A、TheWestminsterBridgeisthemostfamousoneintheworld.B、TheBigBenstrikesfourtimesanhour.C、Atleastthreebridges
FixingaWorldThatFostersObesityEnvironmentforsteringobesityWhyareAmericansgettingfatterandfatter?Thesimplee
最新回复
(
0
)