首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Today our knowledge of food and what it does for our bodies are far more advanced than that of the old times. Now we know about
Today our knowledge of food and what it does for our bodies are far more advanced than that of the old times. Now we know about
admin
2016-05-06
32
问题
Today our knowledge of food and what it does for our bodies are far more advanced than that of the old times. Now we know about vitamins and how each kind of vitamin helps in the growth of a particular part of our body. There are on the market all kinds of vitamins which one can take to make up for one’s lack of certain important things, which are needed for good health. Of course, if we eat well and properly, the food that we eat will take care of our body and so there is no need to take any kinds of vitamins unless our doctor tells us that our bodies are short of something, which can be supplied by them.
Generally speaking, everything we eat does some good to our body. But if we eat too much of one kind of food and pay too little attention to others, we may have too much of one kind and not enough of others. Then we may be in trouble.
We are often told that we must eat some meat at each meal in order to get the necessary proteins. That is only partly true, for proteins are not found only in meat. We can also get them from some vegetables.
The best advice about what to eat is that we should eat all kinds of food but never too much of any.
Which of the following statements is TRUE?
选项
A、All kinds of food are good to our health no matter how much we eat.
B、Meat is the best food of all.
C、Too much of any kinds of food is bad to one’s health.
D、Vitamins are more useful than natural food.
答案
C
解析
这是一道判断题。选项C是第二段的段落大意,是正确答案。选项A和选项D均不符合文意,选项B文章并未提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lD9a777K
本试题收录于:
艺术硕士(艺术基础)题库专业硕士分类
0
艺术硕士(艺术基础)
专业硕士
相关试题推荐
IntheUnitedStates,itisimportanttobeontime,orpunctual,foranappointment,aclass,ameeting,etc.However,thismay
Peopleborninautumnlivelongerthanthoseborninspringandarelesslikelytofallchronicallyillwhentheyareolder,acc
Todayourknowledgeoffoodandwhatitdoesforourbodiesarefarmoreadvancedthanthatoftheoldtimes.Nowweknowabout
ItcameassomethingofasurprisewhenDiana,PrincessofWales,madeatriptoAngolain1997,tosupporttheRedCross’scamp
Inthe1960s,medicalresearchersThomasHolmesandRichardRahedevelopedachecklistofstressfulevents.Theyappreciatedthe
Whydoescreamgobadfasterthanbutter?Someresearchersthinktheyhavetheanswer,anditcomesdowntothestructureofthe
RichardSatava,programmanagerforadvancedmedicaltechnologies,hasbeenadrivingforceinbringingvirtualrealitytomedic
Youmusthavebeentroubledbywhentosay"Iloveyou"becauseitisoneofthegreatestpuzzlesinourlife.Whatifyous
Youmusthavebeentroubledbywhentosay"Iloveyou"becauseitisoneofthegreatestpuzzlesinourlife.Whatifyous
随机试题
津液能够滋养濡润
A.条件(1)充分,但条件(2)不充分B.条件(2)充分,但条件(1)不充分C.条件(1)和(2)单独都不充分,但条件(1)和条件(2)联合起来充分D.条件(1)充分,条件(2)也充分E.条件(1)和条件(2)单独都不充分,条件(1)和条件(2)联
Itisa______ridefromhishometotheshoppingcenter.
在近端小管中滤出的HCO3-被重吸收的方式为
幼儿期年龄的划分应是
A.一般不引起细胞病变效应B.细胞内形成多型核巨细胞C.易发生基因重排D.主要通过血液传播E.细胞核内形成嗜酸性包涵体甲肝病毒
属于给水处理构筑物的是()。
牛顿看到成熟的苹果从树上掉下来,研究它的原因,发现了万有引力的秘密,开创了物理学的一个新时代。瓦特从水开时蒸汽顶起壶盖的现象中受到启发,发明了蒸汽机。马克思从人们每天都在进行的亿万次的商品交换中发现了现代资本主义发生、发展和灭亡的规律,为无产阶级社会主义革
一般情况下,母亲与照顾关怀相联结,而如果母亲又常常与跳舞相联结,那么跳舞就可能会成为一种()
A、 B、 C、 C
最新回复
(
0
)