首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Organic Agriculture The idea that shopping is the new politics is certainly enticing. Never mind the ballot box: vote with y
Organic Agriculture The idea that shopping is the new politics is certainly enticing. Never mind the ballot box: vote with y
admin
2013-01-10
82
问题
Organic Agriculture
The idea that shopping is the new politics is certainly enticing. Never mind the ballot box: vote with your supermarket trolley instead. Elections occur relatively rarely, but you probably go shopping several times a month, providing yourself with lots of opportunities to express your opinions. If you are worried about the environment, you might buy organic food; if you want to help poor farmers, you can do your bit by buying Fair-trade products; or you can express a dislike of evil multinational companies and rampant globalization by buying only local produce. And the best bit is that shopping, unlike voting, is fun; so you can "do good and enjoy yourself at the same time".
Sadly, it’s not that easy.There are good reasons to doubt the claims made about three of the most popular varieties of "ethical" food; organic food, Fair-trade food and local food. People who want to make the world a better place cannot do so by shifting their shopping habits: transforming the planet requires duller disciplines, like politics.
Organic food, which is grown without man-made pesticides and fertilizers, is generally assumed to be more environmentally friendly than conventional intensive farming, which is heavily reliant on chemical inputs. But it all depends what you mean by "environmentally friendly". Farming is inherently bad for the environment. Since humans took it up around 11,000 years ago, the result has been deforestation on a massive scale. But following the "green revolution" of the 1960s greater use of chemical fertilizer has tripled grain yields with very little increase in the area of land under cultivation. Organic methods, which rely on crop rotation, manure and compost in place of fertilizer, are far less intensive. So producing the world’s current agricultural output organically would require several times as much land as is currently cultivated. There wouldn’t be much room left for the rainforest.
Surely the case for local food, produced as close as possible to the consumer in order to minimize "food miles" and, by extension, carbon emissions, is clear? Surprisingly, it is not. A study of Britain’s food system found that nearly half of food-vehicle miles (ie. miles traveled by vehicles carrying food) were driven by cars going to and from the shops. Most people live closer to a supermarket than a farmer’s market, so more local food could mean more food-vehicle miles. Moving food around in big, carefully packed lorries, as supermarkets do, may in fact be the most efficient way to transport the stuff.
According to the last paragraph, why people’s effort to minimize "food miles" prove to be vain?
选项
A、People drive more to transport local food to supermarket.
B、People drive more to purchase local food in supermarket.
C、People drive more to purchase goods in a farmer’s market.
D、People drive more by cars than by carefully packed lorries.
答案
C
解析
事实细节题。根据题于提示关键词minimize“food miles”定位到原文最后一段第三句和第四句:...nearly half of food—vehicle miles…were driven by cars going to and from the shops.Most people live closer to a supermarket than a farmer’s market,so more local food could mean more food-vehicle miles.此处提到近半数的食品运输里程发生在驱车前往或离开超市的过程中。相对于超市,多数人住得离农贸市场比较远,所以买农贸市场的食品就意味着消耗更多的食品运输里程,因此选[C]项。[A]项“人们将本地食物运到超市会消耗更多里程”,[B]项“人们去超市买本地食物会消耗更多里程”和[D]项“相比满载的大货车,人们开的小车会消耗更多里程”均非正确原因。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lDhK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
SomecallittheSmartShooter,anewrifleforAmericaninfantrytroopsthatistwoweaponsinone,isaccurateupto1,000yar
TheWorldHealthOrganizationreportedtheenvironmentalhealthrisks,NOTincluding
Mobilephonenowadayscreatesanewwayoflife,butmeanwhileitbringsaboutembarrassingsituationsandmobilephoneetiquett
Onereasonhumanbeingscanthriveinallkindsofclimatesisthattheycancontrolthequalitiesoftheairintheenclosedsp
Hollywoodrackedupanother"record"yearattheboxoffice.ButthehigherticketsalesmaskfundamentalissuesintheU.S.mo
SinceWorldWarII,therehasbeenaclearlydiscernibletrend,especiallyamongthegrowinggroupofcollegestudents,towarde
Thesectarianclashesoccurredbetween______.
Certainlynocreatureintheseais【C1】______thanthecommonseacucumber.Alllivingcreatures,especiallyhumanbeings,havet
______,strongperiodsinaneconomygivewaytorecessions,whichhasbeenjustifiedbythedataofthepasttwocenturies.
Itwasdarkinthecavesoshe______amatch.
随机试题
前方标志表示向左是单向行驶道路。
小陆,男,9岁,小学四年级学生。他平时不爱说话,和同学之间的交往不多,上课不爱听讲,总摆弄东西,老师批评后只能安静认真地听讲几分钟,之后又摆弄起来,平时会拉女孩小辫,打别人,其外婆说他在家,总不能专心去做事,成绩不理想。对该患者进行心理社会干预时,护士
3岁半小儿,出生时曾接种卡介苗,2岁半时PPD试验为7mm×7mm,最近PPD试验为16mm×16mm。下列情况哪种可能性较大
若r=0.30,经检验P>0.05,则
钱某涉嫌纵火罪被提起公诉,在法庭审理过程中被诊断患严重疾病,法院判处其有期徒刑8年,同时决定予以监外执行。下列哪一选项是错误的?(2014年卷二26题)
下列区域属于《建设项目环境影响评价分类管理名录》所指的环境敏感区的有()。
X发改(2019)1505号国网X市电力公司,各有关单位:为完善居民阶梯电价制度,经市政府同意,现就本市居民生活用电阶梯电价“一户多人口”阶梯电量有关事项通知如下:一、本市执行居民阶梯电价的“一户一表”居民用户,户内常住人口数为6人(
A、 B、 C、 D、 A
PESTCONTROL(1)ManypestspeciesthatarenativetoNorthAmerica,suchaswhite-footedmiceandgroundmoles,aremorenu
CourageSomeoftheworld’soldestandbeststoriesareaboutcourage.Theyarestoriesthatpeoplealwayswanttohear,and
最新回复
(
0
)