首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In October 1949 the United Nations brought a number of specialists on food to Geneva, to discuss the problems of eating habits a
In October 1949 the United Nations brought a number of specialists on food to Geneva, to discuss the problems of eating habits a
admin
2010-06-18
78
问题
In October 1949 the United Nations brought a number of specialists on food to Geneva, to discuss the problems of eating habits and food supplies of peoples throughout the world. One problem that interested the specialists particularly was a form of illness, about which little was known among the children in Africa.
Two doctors were chosen to make the study. They flew to Africa and during the next two months visited ten countries. They found that serious diseases of poor eating, often mistaken for other diseases, existed in all parts of Africa. The diseases were similar and could therefore all be named kwashiorkor.
The diseased children are usually from one to four years old. As the illness progresses, the child’s stomach becomes swollen by liquid collecting in the body. The skin changes color and may break out in open sores. The hair changes color and starts to fall out. The patient loses all interest in his surroundings and even in food, and becomes so weak that he wants to lie down all the time. Stomach liquids are no longer produced.
The doctors reasoned that kwashiorkor was found in the young children of this age in many parts of Africa because of lack of milk or meat. Their mothers, after stopping their breast-feeding, gave them foods full of starches instead of greatly needed proteins. They found that the addition of milk to the food of children suffering from kwashiorkor saved many lives.
It was necessary that the children of Africa be helped to eat better. The doctors suggested that the production of foods rich in protein be increased; they thought that more fish should be caught and more nuts should be grown. They urged education plans to teach mothers better ways of feeding children. They suggested that the United Nations send large quantities of powdered milk to hospitals and child-health centers. Finally, they recommended closer study of all the special problems connected with kwashiorkor.
A good way to cure the disease is by______.
选项
A、eating more meat
B、eating more starch
C、taking the proper medicine
D、drinking pure water
答案
A
解析
文中第四段指出:此病病因是缺乏蛋白质,且第五段又指出医生建议非洲儿童应多吃富含蛋白质的食物,如:鱼、奶、豆类。因为肉是富含蛋白质的食品,故应选[A],而[B]和[D]却与医生建议相矛盾,应排除在外;[C]强调服对症的药物,而文中并未提到有此种药,故亦非正确选择。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lDlO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Amajorstudyofthegrocery-buyinghabitsofmillionsofAmericansreleasedlatelastyearfoundthatpeopleusingfoodstamps
ForyearswehavebeentalkingaboutaddictiontotheInternet,andthentothemobilephone.ArecentsurveyinUKfoundthat_
Nancybecameataxidriverbecause
WhatisthepurposeofProfessorMcKay’sreport?
"Andtherethematterrested."inthefirstparagraphprobablymeansthesullenstonefigureAnewbirdfliedontotheCathed
Linguisticsuse______torefertotheabstractlinguisticsystemsharedbythemembersofaspeechcommunity.
ThereisagreatconcerninEuropeandNorthAmericaaboutdecliningstandardsofliteracyinschools.InBritain,thefactthat
WhatisthecauseoftheproblemthatpeoplelivingonpartsofthesouthcoastofEnglandface?Theexperts’studyontheprob
偶然也会有一座小岛出现在地平线上,我们不知其名,但它却给人以神秘之感,那是海底峰峦的顶部,孤独、凄凉、无瑕、偏僻地矗立在海上。人们喜爱岛屿,是否因为在这难以驾驭的广大世界里有这样一叫、块易于管理的领地,人们就不知不觉地要据为已有?我想到那座岛屿一直就在那里
A、Reserved.B、Prejudiced.C、Polite.D、Prudent.B
随机试题
在数据库“bd4.mdb”中有学生成绩表、学生档案表和课程名表。(1)以学生成绩表、学生档案表和课程名表为数据源,建立参数查询“查询1”,通过输入班级ID来查询不及格情况,参数提示为“请输入班级ID”,显示班级编号、姓名、课程名和成绩字段。运行查询
墨子提出的“兼相爱”、“爱无差”反映了古人对( )的向往和追求。
【T1】Dogsaresocialanimalsandwithoutpropertraining,theywillbehavelikewildanimals.Theywillsoilyourhouse,destroy
中医学认为,甲状腺功能亢进症的基本病理是
安全生产领域有一个“南风法则”,即北风和南风比威力,看谁把行人身上的大衣吹掉,北风呼啸,结果行人把大衣裹得更紧,南风徐徐,行人感到春意浓浓,最后脱掉大衣。这一法则反映出安全生产管理必须坚持()的理念。
为使资本充足率与银行面对的主要风险更紧密地联系在一起,《巴塞尔新资本协议》在最低资本金计量要求中,提出()。
下列关于监事会的说法中,正确的有()。
你是某司法机关的工作人员,领导决定为一刑事审判安排人大监督活动,要你来具体负责,你怎么安排?
人们喜欢听对自己说“你好”、“请便”,而不喜欢听“讨厌”、“恶心”这样的话。但是,一些人听到港台腔对自己说“你好”、“请便”也觉得讨厌。这说明,人们对话语的好恶,不仅取决于其含义,而且在于其发音。以下哪项如果为真,能加强上述论证?Ⅰ.一些不
fgets(str,n,fp)函数从文件中读入一个字符串,以下错误的叙述是()。
最新回复
(
0
)