首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There is plenty of complaints about how social media—texting in particular—may be harming children’s social and intellectual dev
There is plenty of complaints about how social media—texting in particular—may be harming children’s social and intellectual dev
admin
2013-09-26
23
问题
There is plenty of complaints about how social media—texting in particular—may be harming children’s social and intellectual development. But a new study suggests that constant instant messaging(IM’ing)and texting among teens may also provide benefits, particularly for those who are introverted(内向的).
British researchers studied instant messages exchanged by 231 teens, aged 14 to 18. All of the participants were "regular" or "extensive" IM’ers. In the U. S. , two thirds of teens use instant messaging services regularly, with a full third messaging at least once every day.
The researchers analyzed 150 conversations in the study, and reported the results in the journal Computers in Human Behavior. In 100 of these chats, the study participant began IM’ing while in a negative emotional state such as sadness, distress or anger. The rest were conversations begun when the participant was feeling good or neutral. After the chat, participants reported about a 20% reduction in their distress—not enough to completely eliminate it, but enough to leave them feeling better than they had before reaching out.
"Our findings suggest that IM’ing between distressed adolescents and their peers may provide emotional relief and consequently contribute to their well-being," the authors write, noting that prior research has shown that people assigned to talk to a stranger either in real life or online improved their mood in both settings, but even more with IM. And people who talk with their real-life friends online also report feeling closer to them than those who just communicate face-to-face, implying a strengthening of their bond.
Why would digital communication trump human contact? The reasons are complex, but may have something to do with the fact that users can control expression of sadness and other emotions via IM without revealing emotional elements like tears that some may perceive as embarrassing or sources of discomfort. Studies also show that the anonymity(匿名)of writing on a device blankets the users in a sense of safety that may prompt people to feel more comfortable in sharing and discussing their deepest and most authentic feelings. Prior research has shown that expressive writing itself can "vent" emotions and provide a sense of relief—and doing so knowing that your words are reaching a sympathetic friend may provide even more comfort and potentially be therapeutic.
Researchers also found that introverted participants reported more relief from IM conversations when they were distressed than extraverts(外向的)did. As Susan Cain, author of Quiet: The Power of Introverts in a World that Can’t Stop Talking, wrote recently for TIME:
Introverts are often brimming over with thoughts and care deeply for their friends, family and colleagues. But even the most socially skilled introverts sometimes long for a free pass from socializing or talking on the phone. This is what the Internet offers: the chance to connect—but in measured doses and from behind a screen.
What is the finding of the new study by British researchers?
选项
A、Instant messaging will hinder children’s social and intellectual development.
B、Introverted teens may benefit from constant instant messaging.
C、Two thirds of American teens use instant messaging every day.
D、American teens aged 14 to 18 are extensive instant messaging users.
答案
B
解析
事实细节题。本题考查英国科学家的新发现。由定位句可知,有一项新的研究表明,经常性的即时通讯和短信交流也可能有正面效应,尤其是对于那些内向的青少年而言,故答案为B)。A)“即时通讯对孩子的社交能力和智力发展可能会造成伤害”,文章第一段提到,很多人抱怨社会媒体——尤其是短信,对孩子的社交能力和智力发展可能会造成伤害,但这不是科学家的新发现,故排除;C)“在美国,有2/3的青少年每天都使用即时信息服务”,文章第二段第二句提到,在美国,2/3的青少年经常性使用即时信息服务,并没有说是每天使用,故排除;D)“在美国,14到18岁的青少年是‘大量’的即时通讯使用者”,文章第二段前两句提到,英国研究人员抽样调查的14到18岁的231位青少年都是“大量”的即时通讯使用者,但不代表美国所有14到18岁的青少年都是如此,D)属于推断过度,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lE27777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Twodayslater.B、Inacoupleofdays.C、Immediatelyafterthemeeting.D、Tomorrow.C事实细节题文章最后讲到了要准备好立刻投入工作,报纸的第一期明天将出版。
HowtoGetaGreatIdeaTheguestshadarrived,andthewinewaswarm.Onceagain,I’dforgottentorefrigerateit."Don’tw
A、Theymakehimfeelgood.B、Theymakenoimpactonhim.C、Theyborehim.D、Theymakehimangry.A事实细节题对话中女士说教授很高兴有人旁听他的课。
A、Controversial.B、Impersonal.C、Patronizing.D、Cooperative.D概括推断题从对话中可以看出教授的课很受学生欢迎,课后很多学生还会和教授讨论交流,由此可以判断他们师生之间合作得很好。
A、2000000.B、3500.C、110000.D、361.C事实细节题。男士明确表示这次调查涉及361所学校总共110000名学生,故答案为C)。
A、Shefeelsveryhotintheroom.B、Shewantstoavoidmeetingpeople.C、Shewantstosmokeacigaretteoutside.D、Shedoesn’tl
Healthcostshavebeenrisingformiddleclassfamilies.NearlyoneinfiveAmericanscannotaffordhealthinsurance.(36)______
A、Thewomanmaytakethenexttrainaswell.B、Thewomanhasbeenlateforthetrainforonehour.C、Someonegavethewronginfo
A、Hehasbookedatourwiththeagent.B、Hisnephewwantstobookatourwiththeagent.C、Hewantstohavesomeadvicefromthe
Foryears,scientistshavebeenstudyinghowmusicaffectsthebrainanditsfunctions.Classicalmusic,【B1】______songsbyMozar
随机试题
右侧卵巢动脉来自
股骨颈骨折与股骨粗隆间骨折的共同点是:
胃溃疡与溃疡型胃癌X线上最主要的区别是
关于麻疹流行病学下述错误的是
人工负压吸引术适用于孕龄为( )。
二手房交易中,绝大多数的租售当事人选择的合同形式为()。
某施工企业的一台拖拉机按工作量法计提折旧。该拖拉机原价50000元,预计净残值8%可工作300个台班时数。投入使用后,第一年工作台班为100个小时,则该拖拉机第一年的折旧额为()元。
美国商品期货交易委员会对期货投资基金监管的主要职责有( )。
按照是否保障本金划分,股票挂钩类理财产品可划分为()。
“一带一路”倡议
最新回复
(
0
)