首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Japan’s Number Five Travel Company by Takako Makino Sapporo - In its October edition, National Travel Magazine rated the Sapporo
Japan’s Number Five Travel Company by Takako Makino Sapporo - In its October edition, National Travel Magazine rated the Sapporo
admin
2015-09-22
40
问题
Japan’s Number Five Travel Company
by Takako Makino
Sapporo - In its October edition, National Travel Magazine rated the Sapporo-based the Narita Travel Company at number five on its list of Top Ten Travel Companies in Japan for the new year.
According to National Travel Magazine, the Narita Travel made the list because it demonstrated a strong commitment to offer tour participants a rewarding and memorable experience. From camping near quiet lakes, climbing mountains, and skiing to walking forest, and dog sledding, Narita Travel has developed fun-filled activities for a variety of outdoor adventures.
The owner of Narita Travel, Yoko Sato, was delighted to find out that her company had made the list. In a statement the company released yesterday, she said, "We are honored to be recognized as one of the preeminent travel companies in the country, alongside the popular companies like Osaka Travel and Tokyo Travel, that have been in the eco adventure business much longer than we have."
Why was the Narita Travel Company selected by National Travel Magazine?
选项
A、It offers more outdoor activities than other travel companies.
B、It designs trips that participants are likely to remember for a long time.
C、It is one of the most popular travel companies in the country.
D、It is more committed to the environment than its competitors.
答案
B
解析
成田旅行社为什么排位第5,文中写到成田旅行社不断努力的原因是为了提供令人欣慰的、永远留在记忆里的旅行。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lE4d777K
本试题收录于:
托业阅读题库托业(TOEIC)分类
0
托业阅读
托业(TOEIC)
相关试题推荐
Supposemoneysupplyandthegeneralpricelevelremainthesame,andmoneydemandisthefunctionofincomeandinterestrate,
Insurancepolicyisnotrequiredtobeinwritingtobeenforceable.
CheckingaccountsIntheUnitedStates,checkingaccountsareavailableonlyatcommercialbanks.Commercialbanksspecializ
AbankmanagerspeaksMynameisJaneCarsonandI’mthemanagerofasavingsbankinPortland,Oregon.Mybankisopenever
In1944,officialsfromforty-fivenationsassembledforahistoricmeetingatBrettonWoodsintheUnitedStates.Eventhough
Afirm’scashflowscanbedividedintocashflowfrom:(1)operatingactivities(2)investmentactivities,and(3)financingac
Asissuersofcommercialpaper,businessfirmsare______.
Whichofthefollowingstockmarketindexesisbasedonthesmallestnumberofstocks?
Wherethebillofexchangeisnotaccompaniedbydocuments,thesehavingbeensenttotheimporter,thetransactionisknownas
Thecompanyappreciatesnotonlythepresident’sambition______hisideas.
随机试题
妊娠晚期行羊膜腔穿刺术主要原因是
性格是指
甲因要出国不方便照顾其年迈的父亲,于是托熟人介绍了一个老家的保姆乙在其出国期间照顾父亲的生活。一日,甲的父亲突发急病,乙于是送其去医院,结果因力气不够,在出门时被绊倒,致使甲的父亲骨折。对该损害的承担,下列说法正确的是:()
关于刑事诉讼中查封、扣押、冻结在案财物的处理,下列哪些选项是正确的?()
07XFFG-7801KBDALIANCHINADELIVERYOFCIFDALIANCHINAOF3UNIIS&6P’KGSOFB30SFORKLIFTTRUCKINCLUDINGFFT4
将直线l2:nx+y-n=0,l2:x+ny-n=0(n∈N*,n≥2)x轴、y轴围成的封闭图形的面积记为Sn,则Sn=__________.
A、 B、 C、 D、 A原数列各项分母依次为:1,2,3,4,5,(),显然这是一个等差数列。()项分母为6;又根据正负号轮换规律,()是一个负数,应填-1/6故选A。
根据权利效力所及的范围,可以把民事权利分为绝对权和相对权。绝对权又称对世权,是指效力及于一切人的民事权利,即绝对权的义务人是不特定的任何人,权利人不必借助于义务人的积极行为就可以自行实现的权利。相对权又称对人权,指义务人是特定人,权利人必须借助于义务人实施
根据下列材料回答问题。2010年,我国共投入研究与试验发展(R&D,以下简称R&D)经费7062.6亿元,比上年增长21.7%;R&D经费投入强度(与国内生产总值之比)为1.76%,比上年的1.70%有所提高。分活动类型看,全国用于基础研
A、Sixo’clock.B、Eighto’clock.C、Seveno’clock.D、Eight-thirty.DM:Hurryup!It’salreadyeighto’clockandtheHarrisonswill
最新回复
(
0
)