首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Mr. Wilmot was born in a little village near the coast and had gone to school in the nearest seaside town, but he was not a love
Mr. Wilmot was born in a little village near the coast and had gone to school in the nearest seaside town, but he was not a love
admin
2012-04-07
51
问题
Mr. Wilmot was born in a little village near the coast and had gone to school in the nearest seaside town, but he was not a lover of the sea. Even when walking along the sands, he was afraid of being cut off by the tide. Mr. Wilmot was not a very good swimmer, so perhaps this was why he disliked the sea.
After working for some years in London, Mr. Wilmot was transferred (调动) to a town near the coast and, of course, the family often made trips to the beach. One day his children asked him to take them out into the bay in a boat. The sun shone brightly. There was little wind and the water was calm. So Mr. Wilmot hired a boat and with his two children rowed out into the bay. At first all went well, but when they decided to turn back they found themselves faced with difficulties. A strong wind had sprung up (突然起来) and the currents (海浪) were rather dangerous.
Mr. Wilmot rowed hard, but it seemed they were making little progress. The children were waving to attract the attention of the people on the beach. Just then a motor-boat appeared from the direction of the bay. Their trouble had been noticed and the motor-boat had come to their rescue. A rope was soon attached (系上,栓上) and their boat was pulled back to the shore.
Mr. Wilmot’s dislike of the sea became even stronger after this experience.
What CANNOT be inferred from the story?’
选项
A、The sea can hardly be trusted even on a fine day.
B、It is not safe for people to go boating in the open sea.
C、People who know the sea well do not like it.
D、Mr. Wilmot wouldn’t want to go to the sea any more.
答案
C
解析
推理判断题。此题要求找出哪个选项是不能从文中推断出来的,可以用排除法来找到答案。[A]、[B]两项是读完这个故事后人们很容易作出的合理推断,毕竟意外就发生在一个风和日丽的平静海面上。此外,文章的最后一句话“Mr. Wilmot’s dislike of the sea became even stronger after this experience”是选项[D]的依据,经历了这次冒险以后,我们可以推断Mr. Wilmot不会再去出海了。因此,[A]、[B]、[D]部是可以从文中推断出来的,唯有[C]不符,所以本题答案是[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lEwd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Let’strytodoourworkwith______moneyand______people.
Itisnotwidelyknownthat______.Withoutairprotection,thesun’srays______.
WhyisBrendansodifferentfromotheryoungpeopleofhisage?HeleftschoolaftertakingsixO-levelsbecause______.
PeoplewhoflywithBelAir______.TheairlinefliesaeroplanestocitieslikeParis______.
Willitmatterifyoudon’ttakeyourbreakfast?RecentlyatestwasgivenintheUnitedStates.Thosetestsincludedpeopleof
Inthewest,peoplemake______aruletosendChristmaspresenttotheirrelativesandfriends.
Mostoftheanimalshavelittleconnectionwithanimalsofadifferentkind,unlesstheyhuntthemforfood.Sometimes,however,
YourbrotherknowslittleaboutSpain,______he?
随机试题
1.《中国人民建设银行外汇资产负债管理办法》第二章第四条规定。划分资产、负债和资本依据的原则是:参照国外银行的资产、负债的分类方法和巴塞尔协议有关对资本的定义,结合我行目前外汇业务实际经营内容和今后可能发展变化的情况,尽量与目前准备实施的新外汇会计制度科目
可以作为计算机存储容量的单位是()。
患者,男性,16岁,咽痛7天后出现水肿2周。尿蛋白2.0g/24h,红细胞10个/HP。上述情况最可能是哪种疾病的表现
囊虫在人体最常见的寄生部位是
某市有关政策规定,只有具有本市户口的居民才可以购买经济适用住房,张某无该市户口,遂与李某书面协议商定:张某出资20万元以李某名义购买甲公司经济适用住房一套,张某实际占有、使用,房屋登记于李某名下。后李某以该住房作抵押向银行贷款15万元。贷款到期后,李某无力
依据《劳动合同法》的规定,劳动合同期限1年以上不满3年的,试用期不得超过()。
背景某施工单位通过投标,中标了市政综合配套工程,工程包括道路6000m2,跨线桥梁一座,雨水管径DN800一DNl600,长4km,污水管径DN400~DN900,长4.2km,给水管径DN400mm,长2.1km,工程中标金额3500万元。施工单位任命
在现代信用货币制度下,经常出现的货币失衡形式是( )。
乔某应聘到某企业工作,双方约定试用期三个月,试用期间月工资4000元,但该企业以各种理由拖欠乔某工资。试用期一结束,乔某辞职,该企业仍不支付其工资,乔某到劳动保障监察部门投诉,劳动保障监察部门责令该企业30日内支付乔某工资,但该企业拒不执行。根据《劳动保障
罗杰斯将自我划分为
最新回复
(
0
)