首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
Uncle Li and Uncle Wang are good friends. They live next to each other and their farms are both at the foot of the mountain. So
Uncle Li and Uncle Wang are good friends. They live next to each other and their farms are both at the foot of the mountain. So
admin
2015-09-24
61
问题
Uncle Li and Uncle Wang are good friends. They live next to each other and their farms are both at the foot of the mountain. So they can help each other. But neither of them likes to use his head. They’re both poor though they work hard. Most villagers have built new houses, but they still live in the low and broken houses. They never find out why.
Once Uncle Li went to the town to buy some medicine for his wife. In the town he heard apples in a city were expensive. He told Uncle Wang about it as soon as he went back. They decided to carry some apples to the city. They borrowed some money from their friends and bought nearly 1, 000 kilograms of apples in the villages and carried them to the city on a tractor. Bad luck! A lot of apples had already been carried there when they arrived. A few days later they had to sell them at a low price. They felt unhappy and returned to their village.
"I can’t understand why we sustained(蒙受)losses in business while others always profit(盈利), " Uncle Li asked one day.
"The tractor was too small, " Uncle Wang said without thinking. "We’ll carry more apples on a truck next time!"
"I agree!" said Uncle Li. "How foolish we were!"
Which of the following is TRUE?
选项
A、The two farmers found out why they were poor.
B、The two farmers will soon get rich.
C、Neither of the farmers is clever.
D、The two farmers decided to buy a truck.
答案
C
解析
A项说这两个农民找到他们很穷的原因了。根据文章的意思,他们卖苹果亏本之后分析不到苹果卖不出去的真正原因是因为苹果太多供过于求,反而认为是苹果运的太少了,所以根本没有找到自己很穷的原因;B项说这两个农民很快就会富有起来的,根据选项A的分析,B项也不可能;C项说两个农民都不聪明,根据选项A的分析知道C是对的;D项说这两个农民打算买一辆卡车,文中没有提到。所以答案选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lIQq777K
本试题收录于:
小学英语题库教师公开招聘分类
0
小学英语
教师公开招聘
相关试题推荐
在横线上填上恰当的话,使分号前后内容、句式对应,修辞方法相同。(1)悲观者说,希望是地平线,就算看得见,也永远走不到;乐观者说,希望是_______,_______,_______。(2)乐观者说,风是帆的伙伴,能把你送到胜利的彼岸;悲
下列选项中,不符合《神曲》情况描述的一项是()。
在文言文知识点梳理总结课上,教师举例讲解词类活用的特点,下列不合适的是()。
Flash制作中,如果把动画中的每一帧都设置为关键帧,这种动画是()。
根据短文内容,从方框中选出能填入空白处的最佳选项SayingGoodbyeManypeoplewerewaitingforthetrain.Somewerereadingnewspapersandsomewere
DoesyourEnglishteachercomefromtheUSA?(合并为一句)Iwanttoknow______yourEnglishteacher_____fromtheUSA.
Thelargestearthquake(magnitudeMR9.5)ofthe20thcenturyhappenedonMay22,1960offthecoastofSouthCentralChile.
Mydaughterislookingforwardto_____(收到)lettersfromherfriends.
BettyandIarebestfriends.Ourbirthdaysareonthe【C1】______day,soeveryyearwehaveabirthdaypartytogether.Butthisy
随机试题
一个老大爷来办事,他想办的事不符合规定,你不给他办,他就说你嫌他哕唆,大吵大闹,引来很多群众围观,你会怎么解决?
砂浆的和易性包括和两个方面的含义。
患者男性,23岁,生食毛蚶患甲型病毒性肝炎,医嘱消化道隔离,此项医嘱属于
国务院期货监督管理机构可以批准设立期货专门结算机构,专门履行期货交易所的结算以及相关职责,并承担相应法律责任。()
阅读下面材料,回答问题。一位学生在班里丢了10元钱,班主任气不打一处来,让全班32名学生投票选“贼”,结果有2名学生入选。当2名学生要求拿出证据来,老师举起手中的选票:“这就是证据!”班主任的做法对不对?为什么?
积极的财政政策
已知n维向量α1,α2,α3线性无关,且向量β可由α1,α2,α3中的任何两个向量线性表出,证明β=0.
有如下程序:#includeusingnamespacestd;classBase{public:Base(){cout
关于运算符重载,下列表述中正确的是()。
Thereare4.9millionbusinessesintheUK,99%of______aresmallbusinesses.
最新回复
(
0
)