首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Inundated by more information than we can possibly hold in our heads, we’re increasingly handing off the job of remembering to s
Inundated by more information than we can possibly hold in our heads, we’re increasingly handing off the job of remembering to s
admin
2015-05-11
64
问题
Inundated by more information than we can possibly hold in our heads, we’re increasingly handing off the job of remembering to search engines and smart phones. Google is even reportedly working on eyeglasses that could one day recognize faces and supply details about whoever you’re looking at. But new research shows that outsourcing our memory—and expecting that information will be continually and instantaneously available—is changing our cognitive habits.
Research conducted by Betsy Sparrow, an assistant professor of psychology at Columbia University, has identified three new realities about how we process information in the Internet age. First, her experiments showed that when we don’t know the answer to a question, we now think about where we can find the nearest Web connection instead of the subject of the question itself. A second revelation is that when we expect to be able to find information again later on, we don’t remember it as well as when we think it might become unavailable. And then there is the researchers’ final observation: the expectation that we’ll be able to locate information down the line leads us to form a memory not of the fact itself but of where we’ll be able to find it.
But this handoff comes with a downside. Skills like critical thinking and analysis must develop in the context of facts: we need something to think and reason about, after all. And these facts can’t be Googled as we go: they need to be stored in the original hard drive, our long-term memory. Especially in the case of children, "factual knowledge must precede skill," says Daniel Willingham, a professor of psychology, at the University of Virginia—meaning that the days of drilling the multiplication table and memorizing the names of the Presidents aren’t over quite yet. Adults, too, need to recruit a supply of stored knowledge in order to situate and evaluate new information they encounter. You can’t Google context.
Last, there’s the possibility, increasingly terrifying to contemplate, that our machines will fail us. As Sparrow puts it, "The experience of losing our Internet connection becomes more and more like losing a friend. " If you’re going to keep your memory on your smart phone, better make sure it’s fully charged.
According to the passage, "cognitive habits" refers to
选项
A、how we deal with information.
B、functions of human memory.
C、the amount of information.
D、the availability of information.
答案
A
解析
语义题。根据题干中的“cognitive habits”定位至第一段末句。而具体诠释关键词意义的是顺承首段的第二段首句,该句中提到研究发现是关于“realities about how we process information in the Internet age”,可见,cognitive habits指的是处理信息的方式,故[A]为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lIXK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Allofthetechnologicaladvancesthathaveincreasedthequalityofmusichavenotchangedthefundamentalimpactofrecordedm
Peoplesaynoonereadsanymore,butIfindthat’snotthecase.Prisonersread.Iguessthey’renotgivenmuchaccesstocomput
TheTransactionoftheMentalHealthyQuestionofUniversityStudentLet’sbefrank:collegecanbetough.Accordingtoa20
Whichofthefollowingmaybestserveasthetitle?
WhoshouldberesponsiblefortheblastonthebeachinGazalastFriday?
Theconversationismainlyabout
CarsintheFutureAsbigcarscausemanyproblems,/suchaspollution,shortageofparkingspace,crowdedtraffic,/scien
Icannotunderstandadecisionuntilitistoolate.
Thehumanbraincontains10thousandmillioncellsandeachofthesemayhaveathousandconnections.Suchenormousnumbersused
Howmanyrefinerieshavebeenclosedduringthehurricane’stime?
随机试题
以下哪项不是急性心包炎的临床特点
根据基牙倾斜的方向和程度不同,导线可分为三型,正确的是()
A.渗湿B.通便C.升阳D.补血E.疏肝炙甘草汤的功用是
关于夏普指数与特雷诺指数对风险的计量,以下说法正确的是()。
甲公司是ABC会计师事务所的常年审计客户,主要从事新能源汽车的生产和销售。A注册会计师担任甲公司2016年财务报表审计和内部控制审计的项目合伙人,确定财务报表整体的重要性为400万元,实际执行的重要性为200万元。审计报告日为2017年4月30日。甲公司适
下列选项中,符合所给图形的变化规律的是:
下列哪项不是急性胰腺炎的手术适应证
WhataretheygoingtodonextFriday?
A、Itsbusinessschool.B、ItsMBAprograms.C、Itsfacultiesinbusiness.D、Itscurriculuminbusiness.A根据句(10)可知,如果男士读金融专业的话,女士推
Thebusinesscycleismadeupofmanyphasesandoneofthemistheexpansionphasewhichisdividedintotwoparts—recoveryand
最新回复
(
0
)