首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The holiday shopping season got off to a flying start over the Thanksgiving(感恩节)weekend in the U.S. Retailers(零售商)attracted disc
The holiday shopping season got off to a flying start over the Thanksgiving(感恩节)weekend in the U.S. Retailers(零售商)attracted disc
admin
2020-07-09
53
问题
The holiday shopping season got off to a flying start over the Thanksgiving(感恩节)weekend in the U.S. Retailers(零售商)attracted discount-hungry consumers with specials(特价商品)of televisions, DVD players and other gifts. Discounters like Wal-Mart and Target had the greatest success, offering customers early bird specials, while major department stores and clothing chains only met modest sales goals. Online sales were also strong.
"It was as expected. It wasn’t source of great prosperity, but it was a good start," said Nevill, a man in a U.S. retail consulting firm. He said, "One thing we often heard was that only things marked down(降价)were selling. Consumers want a bargain, especially around the holiday." Shoppers did seem to like the many markdowns. A lady in the State of Connecticut said, "I’ve never seen so many sales. I feel like a kid in a candy store."
Nevill estimated that discounters had a 4% gain over last year’s Thanksgiving figure, while sales at department stores and mall-based clothing chains were up 2% for the weekend. However, the Thanksgiving weekend is not necessarily a good way to judge how retailers will be successful for the season. Over the past few years, the weekend accounted for less than 10% of sales.
Online merchants also had a good weekend. Sales were up 61% last Friday, compared to the day after Thanksgiving a year ago.
By saying "I feel like a kid in a candy store," the lady in Connecticut probably means that_____.
选项
A、she has difficulty choosing from such a wide variety of goods
B、she cannot decide whether she should buy some candy
C、she is quite interested in buying candy
D、she recalls her happy childhood days
答案
A
解析
根据题目中引述的话语定位到第二段最后一句。本题询问康涅狄格州一位女士所说:“我觉得自己仿佛是身处糖果店的小孩”的意思。根据前面一句“我从没见过这么多打折商品(never seen so manysales)”,可知她在惊叹商品种类太多,反而觉得难以挑选。故A项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lJ4K777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
DearSirs,WewelcomeyourenquiryofJanuary11thandthankyouforyourinterestinourembroidered(刺绣)linen(亚麻)product
Americanarchitectureis(71)itsbestwhenitisconcernedwith(72)thathaveapracticalpurpose.Factories,officebuild
Americanarchitectureis(71)itsbestwhenitisconcernedwith(72)thathaveapracticalpurpose.Factories,officebuild
Thesalesdepartmentofacompanyisengagedin______theproductsandmakingprofits.
A、Alan.B、Theman.C、Thewoman.D、Aguestspeaker.A事实细节题。问题询问“准将在旧金山市作销售报告?”对话末尾提到了Allan将会在旧金山市作销售报告,由此可知本题应选A。
YouorerequiredtowriteaDoctor’sCertificateaccordingtothefollowinginformationgiveninChinese.内容:证明病人托马斯先生,41岁,男
假设你是JohnGreen,你正准备给部门经理ThomasMotley写一份备忘录,包括内容如下:1.他要在12月10号之前把部门报告交上来。2.就剩他的部门还没有交报告。3.在他很忙的时候打搅他,不好意思。
A、TakeabustoTimeStreet.B、Takeabustothezoo.C、TakeNo.57bus.D、Findtherightbusstopfirst.A此题属判断推理题。根据原文,问路者需首先乘
To:RobertWilliams,SchoolofArchitectureFrom:James.JohnsonSubject:Air-conditioningInstallationCostsforEastHallDate
A、Gotothecinema.B、WatchTV.C、Dohishomework.D、Playwithhisfriends.C此题属于对行为的推理判断题。题目询问汤姆今晚要干什么。本题关键是要听到汤姆说的“but”后面的内容,即
随机试题
HowdoyouexplaineconomicsinplainEnglish?TheFederalReserveBankofNewYorkhasbeenansweringthequestionwithaneven
中国共产党在社会主义事业中起到的作用是
下列哪项不是中风中经络的主症()
以下属于危险、有害因素辨识与分析工作内容的是()。
下列关于破产费用与共益债务清偿的表述中,符合企业破产法规定的有()。
下列不属于幼儿园教育任务的是()。
但在众多借此批评中国U16国家队及中国足球的声音当中,还是下意识地隐藏着一种不恰当的“大国沙文主义足球观”,还是有些高看了中国足球几眼的意思在里头。
美国媒体分析,特朗普安排了大量的高级助手,这些助手很可能将会凌驾于内阁部长之上。而这个由高级助手们组成的影子内阁将在各联邦机关内贯彻白宫的意志。
以下关于《天朝田亩制度》和《资政新篇》的说法,正确的是()
筷子的使用要追溯到古时候,那时候大部分中国人还是农民。那些农夫不想用脏手拿取食物,也不想被烫着,所以就开始用小树枝(twig)来夹取食物。因为中国人从小就使用筷子,所以他们觉得筷子效率很高,用起来很简单。筷子有木制的、竹制的和塑料制的,通常用右手使用。筷子
最新回复
(
0
)