首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
财经
Acknowledging that so-called cloud computing will blur the distinctions between computers and networks,about two dozen big info
Acknowledging that so-called cloud computing will blur the distinctions between computers and networks,about two dozen big info
admin
2022-11-01
227
问题
Acknowledging that so-called cloud computing will blur the distinctions between computers and networks,about two dozen big information technology companies plan to announce a new standardize a set of technologies pioneered at Stanford and the University of California,Berkeley,and meant to make small and large networks programmable in much the same way that individual computers are.
The changes,if widely adopted,would have implications for global telecommunications networks and large corporate data centers,but also for small lhousehold networks.The benefits,proponents say,would be more flexible and secure networks that are less likely to suffer from congestion.Someday,they say,networks might even be less expensive to build and operate.The new telecommunications companies,like Verizon or AT&T,use software to combine several fiber optic backbones temporarily for particularly heavy information loads and thenhave them automatically separate when a data rush hour is over.For households,the new capabilities might let Internet service providers offer remote services like home security or energy control.
The foundation’s organizers also say the new technologies will offer ways to improve security and could possibly enhance individual privacy within the e-commerce and social networking markets.Those markets are the fastest-growing uses for computing and network resources.While the new capabilities could be crucial to network engineers,for business users and consumers the changes might be no more noticeable than advances in plumbing,heating and air-conditioning.Everything might work better,but most users would probably not know or care why or how.
The members of the Open Networking Foundation will include Broadcom,Brocade,Ciena,Cisco,Citrix,Dell,Deutsche Telekom Ericsson,Facebook,Force 10,Google,Hewlett-Packard,I.
It can be inferred form the passage that ________ .
选项
A、People will have a better understanding of the distinctions between computers and networks thanks to cloud computing.
B、Cloud computing will involve more routing computers than the traditional internet.
C、With the setting of new standards,operators of large networks will have more flexibility of control.
D、The open networking foundation will be led by Stanford and the university of California,Berkeley.
答案
C
解析
A项“有了云计算,人们能更好地理解电脑和网络的不同”,根据文章第一句可知,云计算使得两者之间的不同点变得模糊,A项错误;B项“云计算与传统网络相比会涵盖更多的路由计算机”,routing computers在文中只出现了两次,都在第五段,一是“while the specialized routing computers were relatively dumb post offices of various size”,意思是路由计算机就像相对比较迟钝的邮局;第二处是“there is growing need for more intelligent control systems to orchestrate the behavjor of thousands of routing machines”即现在越来越需要更智能的控制系统来协调数以千计的路由机器。所以B项的内容文中并没有提及,故排除;C项“设立了新的标准之后大型网络运营商就能更灵活的控制网络”,根据文章第四段中问Nick McKeown说的话,“This answers a question that the entire industry has had,and that is how do you provide owners and operators of large networks with the flexibility of contlrol that they want in a standardized fashion.”联系上文可知,this指的是the Open Networking Foundation的设立,即the Open Networking Foundation的设立使得大型网络运营商能够自由的控制网络,并且以标准化的方式。所以C项正确;D项“the Open Networking Foundation将由斯坦福大学和加州大学伯克利分校领导”,根据第一段“The group,to be called the Open Networking Foundation,hopesto help standardize a set of technologies pioneered at Stanford and the University of California,Berkeley,…”这句话是说the Open Networking Foundation希望帮助使斯坦福大学和加州大学伯克利分校优先提出的一些技术标准化。所以D项无从得知。排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lMkJ777K
本试题收录于:
英语题库银行系统招聘考试分类
0
英语
银行系统招聘考试
相关试题推荐
Aslongasdemand________theproductremainsatthislevel,thereisnowayourcompanycanlosemoney.
Janetaswellastheotheryoungpeoplewho________sentabroadbythegovernment________broughtupinthesmalltown.
Allcarmakersarespendingbillionstryingtofigureoutafuturethatismore________,moreautonomousandstepsbackfromfo
Whatistheprobablerelationshipbetweenthespeakers?
Accordingtothereport,whatmeasurewillthegovernmenttake?
PASSAGETWOHowdidtheauthorthinkofthebookonthedifferencesbetweenAmericanandBritishEnglish?
Whatmightdrivingonanautomatedhighwaybelike?TheanswerdependsonwhatkindofsystemisultimatelyadoptedTwodistinc
Whataresomeoftheaudiencegoingtodoaftergraduation?Starttheir___________________aftergraduation.
Howarabbitstudyandanex-studentboostmyhopesforafutureof‘loveanddignity’A)Atwhatevergradelevelteachersfind
随机试题
阿托品不会引起哪种不良反应
清平之治孔奋字君鱼,扶风茂陵人也。曾祖霸,元帝时为侍中。奋少从刘歆受《春秋左传》,歆称之,谓门人曰:“吾已从君鱼受道矣。”遭王莽乱,备与老母、幼弟避兵河西。建武五年,河西大将军窦融请奋署议曹掾,守姑臧长。八年,赐爵关内侯。时天下扰乱,惟
少量心包积液最敏感而简便的检查方法应选择:
尿崩症患者易出现
建筑钢材拉伸性能的指标不包括()。
背景材料:某梁式桥,上部构造为11孔22m无横隔板装配式钢筋混凝土T梁,横向五根梁,下部构造桥墩为单排4根直径80cm钻孔灌注桩基础,双柱式钢筋混凝土墩身,桥台为5根断面为30cm×30cm的钢筋混凝土打入桩加盖梁组成。问题:该桥梁
“利润分配”总账的年末余额不一定与相应的资产负债表中“未分配利润”项目的数额一致。()
A、 B、 C、 D、 DDMZ是一个隔离的网络,可以在这个网络中放置Web服务器或是E-mail服务器等,外网的用户可以访问DMZ,它可以查看受保护区域主机被攻击的状态;可以检测防火墙系统的策略配置是否合理
关系数据库的基本操作包括()。
Astheearth’ssurfaceswarm,evaporation(蒸发)isdryingoutforestsandsoils,increasingsusceptibilitytofire.Lastsummer,m
最新回复
(
0
)