首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To evaluate the surveyor’s report on renovation. B、To do business with the Russians on selling Elizabeth Tower. C、To discuss t
A、To evaluate the surveyor’s report on renovation. B、To do business with the Russians on selling Elizabeth Tower. C、To discuss t
admin
2013-12-21
85
问题
The landmark clock tower containing Elizabeth Tower at Britain’s Palace of Westminster, is tilting. It is said the mother of all parliaments was slipping into the River Thames, raising fears over its future. The House of Commons commission, which is responsible for the upkeep of the 19th century neo-Gothic parliamentary estate popular with tourist photographs, was due to meet Monday. Media reports said it would discuss a surveyor’s report which could recommend lawmakers move out for repairs costing up to one billion pounds, while the Daily Telegraph said another proposal might be to sell it to Russian developers for about 500 million pounds($ 779. 7 million). But a commission spokesman said there was no surveyor’s report, and the members were only meeting to discuss setting up a group to look at the general long-term renovation of the grade 1-listed building designed by Charles Barry and Augustus Welby Pugin. "I think there’s been twos and twos added together and come up with we are selling to the Russians, but they won’t be talking about anything like that," the spokesman said. The 96-meter tall clock tower, which houses the bell originally nicknamed Big Ben, leans about 46cm to the left of its peak. A construction expert who worked on the leaning tower of Pisa in Italy and a multi-storey carpark under the houses of parliament in central London, said there was nothing to worry about, and it would take 10 000 years to reach an angle of concern.
16. What happens to Elizabeth Tower according to the passage?
17. What is the content of the commission meeting according to the spokesman?
18. What did the construction expert say about Elizabeth Tower?
选项
A、To evaluate the surveyor’s report on renovation.
B、To do business with the Russians on selling Elizabeth Tower.
C、To discuss the establishment of a group on building protection.
D、To talk about spending one billion pounds on restoration.
答案
C
解析
语义理解题。短文中间部分提到,委员会发言人说召开会议的目的是讨论成立一个小组来从事对伊丽莎向塔这一一级保护建筑的改造。因此C)“商讨成立一个小组来专注于建筑的修护”为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lQ17777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
RecentlyBroadpointCommunications,afledg-ling(刚起步的)mediacompany,startedhandingoutfreelong-distancetelephonecalls.In
Anightoutattheoperatoseeanadaptationofanobscure17th-centuryEnglishplaymaysoundlikeanexpensivenap.Butwhat
TheHydrogenEconomyProblemswiththefossilfueleconomyCurrently,theUnitedStatesandmostoftheworldislockedint
Recentstoriesinthenewspapersandmagazinessuggestthatteachingandresearchcontradicteachother,thatresearchplaystoo
Markway,now55,isexperiencinganewkindofAmericancareerstage:thenot-quite-retirement.Aslifespanslengthen,pensions
Thereisaconsensusonthehighvalueofpostsecondaryeducation.Thatmorepeo-pleshouldgotocollegeisusuallytakenasa
Itmightbesupposedthatefficiencyshouldbeachievedonlyifseveralpeoplecooperatetosolveaproblem.Suchresultsareby
A、Apatient.B、Ateacher.C、Acustomer.D、Amanager.C推理判断题。女士对男士上周在他们店里购买的电脑给男士带来了很多问题深表歉意,男士说只说对不起是没用的,重要的是如何帮助他解决问题。由此推断,女士说话
A、Itwascoveredwithdust.B、Itwasfullofwrinkles.C、Itbecamedarkeranddrier.D、Itlookedfresherandbrighter.D事实细节题。短文
A、Socialstatus.B、Income.C、Workingconditions.D、Typesofwork.B细节推断题。对话开头女士提到如今我们把更多的人应该去上大学看成理所当然的事情,有大学文凭的人往往要比没有的人挣得多,而且这
随机试题
右侧卵巢动脉来自
股骨颈骨折与股骨粗隆间骨折的共同点是:
胃溃疡与溃疡型胃癌X线上最主要的区别是
关于麻疹流行病学下述错误的是
人工负压吸引术适用于孕龄为( )。
二手房交易中,绝大多数的租售当事人选择的合同形式为()。
某施工企业的一台拖拉机按工作量法计提折旧。该拖拉机原价50000元,预计净残值8%可工作300个台班时数。投入使用后,第一年工作台班为100个小时,则该拖拉机第一年的折旧额为()元。
美国商品期货交易委员会对期货投资基金监管的主要职责有( )。
按照是否保障本金划分,股票挂钩类理财产品可划分为()。
“一带一路”倡议
最新回复
(
0
)