首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Politically, the nations of the world will become more tightly integrated because of rapidly improving telecommunications and tr
Politically, the nations of the world will become more tightly integrated because of rapidly improving telecommunications and tr
admin
2015-09-30
65
问题
Politically, the nations of the world will become more tightly integrated because of rapidly improving telecommunications and transportation. A global culture will develop rapidly as the nations colonize each other. The emerging global culture will pick and choose its clothing style, culinary (烹饪用的) specialties, drinks, games, sports, customs, and other cultural artifacts from countries everywhere.
A network of superhighways will link up the nations of Asia, Europe, and Africa. Macroengineers now are talking enthusiastically about a tunnel under the Mediterranean at Gibraltar (直布罗陀) to link Europe with Africa. Construction might start early in the twenty-first century, but financing such a project poses a major challenge.
Meanwhile, superhighways will crisscross the Eurasian land mass, allowing residents of Shanghai and Hong Kong to drive comfortably and rapidly to Paris, Rome, and Stockholm. Travelers in a hurry will, of course, still prefer to fly, especially over long distances. Space-planes should be in service within the next 20 years, making flights from Tokyo to New York in only a couple of hours. On the ground, high-speed maglev trains (磁悬浮火车) will whisk passengers to their destinations.
Humans will push out the frontiers of human settlement in all directions. The moon will acquire its first permanent base, and perhaps the first Lunarians (月球居民) will be born. The human population living in space will rise steadily, as manufacturing develops abroad spacecraft and the resources of asteroids (小行星) are explored.
Advancing technology will also solve many of the problems of living and working in unfriendly environments on Earth, so the population of Antarctica and the polar regions will climb steadily. The forbidding Himalaya Mountains may experience a development boom, including, perhaps, luxury hotels for tourists on once-forbidding Mount Everest.
The pace of ocean development will speed up. Ocean farming will become increasingly attractive as food prices rise. Studies have shown that the biological productivity of the ocean can be greatly increased by adding certain chemicals. An "ocean rush" could develop, and coastal nations with extensive ocean claims stand to benefit. However, conflicts between nations over ocean resources will likely intensify.
Which is NOT mentioned as a place where people will be able to live in the future?
选项
A、In space.
B、In the North and South Poles.
C、On Mount Everest.
D、Under the Ocean.
答案
D
解析
是非题。文章第四、五段讲,人类将可能到太空生活,极地地区的人口将会持续增长,喜马拉雅山也会开发,人们可到那里去旅游居住。文章中没有提及人类将可能在海洋底下生活,只是在最后一段提到了人类对海洋的开发。因此D是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lYWO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
ObesityhasbecomeahouseholdwordintheUnitedStates.Today,aboutone【C1】______threeAmericankidsisoverweight,nearly【C
Asocietyshouldbejudgedbyhowittreatsitschildren.Acountrythatfailsto【C1】______itschildrenisendangeringitsfutur
Mentaldistressamongchildrenisalsodrivenbyaneducationalcultureobsessedwithexams.
TheDepartmentforEducationisconsideringnewpenaltiesforstudentswhoplagiariseessays,for50,000studentshadbeencaug
Accordingtothisreport,thisisthe36thconsecutiveyearthepopulationofJapanhasdropped.
SomestereotypesoftheChinesepersistintheUnitedStatesbecauseofthelargenumberofnegativereports.
InParagraph1,"I’msurpriseditwasthatmuch"meanstheauthorthinks______.InMainetheauthorhadtodrivetoabookstor
OnereasonwhymanyAmericansarestillfascinatedbythefrontieristhat______.Themainideaofthepassageis______.
Thecomputercan______storedinformationinamatterofminutes.
Theman,______isparkedinfrontofourschool,isaprominentpolicemaninthiscity.
随机试题
Thereisabigdifferencebetweentownlifeand【D1】________inEngland.Inthecountry,everybodyknowseverybodyelse.Theykno
在生态系统中能流是物流的动力,物流是能流的________。
操作要点是加热、加酸、再加热的试验是
动物体内无机盐以钙、磷含量最多,它们约占机体总灰分的70%以上。它们主要分布在
男性,61岁,因右肺中心型肺癌行右肺切除术,术后患者出现呕吐新鲜血,量约300ml,心率100次/分,血压105/75mmHg,左肺呼吸音尚清。所采取的治疗方案错误的是
月末,根据库存商品的出库单,汇总结转已销产品成本时,应借记的科目是()。
日利用率:飞机在一日内平均提供的生产飞行小时数客座率:承运的旅客数量与飞机可提供的座位数之比某航班由400个座位的B747-400飞机执飞,其每天飞行的客座率都与当月所有航班的平均客座率相同。则2015年1月该航班共有()空位未卖岀。
Theearliestkindofdeskwasaboxthathadaslopinglid,underwhichtherewasstoragespaceforwritingmaterials.
Withallthetroublesthathumanityfaces,whyshouldwecareabouttheconditionoflivingnature?Homosapiensisspeciesconf
A.holeB.utteringC.crackD.quietE.betrayedF.flatteredG.concentrateH.speakingI.wanderJ.noisyKalthough
最新回复
(
0
)