首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
People all over the world today are beginning to hear and learn more and more about the problem of pollution. Pollution is cause
People all over the world today are beginning to hear and learn more and more about the problem of pollution. Pollution is cause
admin
2011-01-11
63
问题
People all over the world today are beginning to hear and learn more and more about the problem of pollution. Pollution is caused either by man’s release of completely new and often artificial (人造) substances into the environment, or by releasing greatly increased amounts of a natural substance (物质), such as oil from oil tankers into the sea.
Whatever its underlying reasons, there is no doubt that much of the pollution caused could be controlled if only companies, individuals and governments would make more efforts.In the home there is an obvious need to control litter and waste. Food comes wrapped up three or four times in packages that all have to be disposed of; drinks are increasingly sold in bottles or tins which cannot be reused. This not only causes a litter problem, but also is a great waste of resources, in terms of glass, metal and paper. Advertising has helped this process by persuading many of us not only to buy thing we neither want nor need, but also to throw away much of what we do buy. Pollution and waste combine to be a problem everyone can help to solve by cutting out unnecessary buying, excess use and careless disposal of the products we use in our daily lives.
Food packages, bottles and tins for drinks can cause______.
选项
A、air and water pollution
B、both a litter problem and a waste of resources
C、to pay for the service
D、to produce the receipt
答案
B
解析
细节题。根据第二段第二、三、四句可知,食物包装造成的是乱扔垃圾和资源的浪费,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lbrK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
"Wheredoyoucomeinyourfamily?"AccordingtoFrankSulloway,aUSsociologist,theorderinwhichwecame【C1】______thiswor
ForgetMaryPoppins—aninetiesnanny(保姆)ismorelikelytoresembleMartinSmith,who,at22,isoneofthenewbreedofBritish
Astheholidaysapproach,manypeoplearefinishingtheirtravelplans.Andtheyhave【C1】______themselvesfortheusualcrowds,
Duringthetwentiethcentury,theUnitedStatesparticipatedintwomajorwarsthatrequiredthenationto【C1】________itsresour
Duringthetwentiethcentury,theUnitedStatesparticipatedintwomajorwarsthatrequiredthenationto【C1】________itsresour
Duringthetwentiethcentury,theUnitedStatesparticipatedintwomajorwarsthatrequiredthenationto【C1】________itsresour
AreyousearchingtheInternettofindthebestplacetobookaroomforyourfamilyvacation?Herearesomeofourtipsforyou
A、9:55.B、10:00.C、9:50.D、10:05.AM:Excuseme,butwhencanItakethebusfortheairport?W:Thereisabusat10o’clock.Y
Thetheatredidnotburndown.Firefightersarrivedquicklyafterthealarm(报警)andputoutthefiresofastthatnomorethant
Thetheatredidnotburndown.Firefightersarrivedquicklyafterthealarm(报警)andputoutthefiresofastthatnomorethant
随机试题
胃液分析结果为胃酸缺乏可见于
中药最本质的特点是
下列律师的哪些行为,应吊销律师执业证书?
关于三相四孔插座接线的说法,正确的是()。
【背景资料】某城市高架桥上部结构为钢筋混凝土预应力简支梁,下部结构采用独柱式T形桥墩,钻孔灌注桩基础。项目部编制了桥墩专项施工方案,方案中采用扣件式钢管支架及定型钢模板。为了加强整体性,项目部将支架与脚手架一体化搭设,现场采用的支架模板
对于固定资产重置引起的融资需求,银行可以通过评估()来预测,
下列各句中,没有语病的一句是()。
下列以平衡国际收支的暂时不平衡为主要功能的组织是()。
当看到雄伟壮观的国家体育场“鸟巢”时,你的大脑皮层接收的是()。(2010年)
以下对“深环境论”的解说,正确的一项是()。根据全文信息,以下分析正确的一项()。
最新回复
(
0
)