首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Today, the earth is in trouble for the following reasons EXCEPT that______.
Today, the earth is in trouble for the following reasons EXCEPT that______.
admin
2013-07-19
59
问题
Today, the earth is in trouble for the following reasons EXCEPT that______.
Environment on our planet is a closed system. Nothing new is ever added. Nature recycles its resources. Water, for example, evaporates and rises as visible drops to form clouds. The same water returns to the earth as rain or snow. The rain that falls today is actually the same water that fell on the land 70 million years ago. (11)Today, the earth is in trouble. Factories pour dirty water into our rivers, many fish die and water becomes unhealthy for people to drink. (11/12) Cars and factories put poisons into the air and cause plants, animals and people to get sick. People throw bottles and paper out of their car windows and the roadside becomes covered with all sorts of wastes. Over the years people have changed the environment and we have pollution. (12)To continue to survive, we must learn how to use the earth’s resources wisely. We have to change our habits and stop dropping such enormous amounts of industrial waste into the water and air. (13) We must cooperate with nature and learn better ways to use, not abuse our environment.
选项
A、shut down the factories
B、learn how to use the limited resources reasonably
C、stop the production of cars
D、impose severe punishment on people who throw wastes carelessly
答案
B
解析
细节题。原文中指出要继续生存,我们必须学会如何合理利用资源,故本题答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ldQK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Whichofthefollowingitalicizedpartsisanattributiveclause?
Duringthelastdecade,ValBeasleyoftheUniversityofIllinoisCollegehasledateamwantingtoknowwhytheworld’samphibi
______memostwasthattheyoungboywhohadlostbotharmsinanaccidentcouldhandleapenwithhisfeet.
AccordingtoMr.Bacon,peoplekeepsnakesbecause
AccordingtoMr.Bacon,peoplekeepsnakesbecause
Whydoesthespeakersaytherearegreatpossibilitiesofcommunicationbreakdowns?
Itishightimeyou______thatyouarenotthemostimportantpersonintheworld.
Inthewartime,somecitieswere______tothegroundandthousandsofciviliansbecamehomeless.
______inafameduniversityabroadwaswhathisparentswishedfor.
Employersfailto______.
随机试题
在“司马光砸缸”的故事中,司马光小时候看到一个小孩掉进水缸后,他没有按常规让人脱离水,而是打破水缸,尽快让水脱离人。这一故事给我们的哲学启示是:
(Thoseofus)whoworkinchemical(laboratories),shouldhave(their)lungs(checked)quiteregularly.
A.急性早幼粒细胞性白血病B.慢性淋巴细胞性白血病C.急性单核细胞性白血病D.急性淋巴细胞性白血病E.慢性粒细胞性白血病牙龈肿胀
简述吸气性呼吸困难的临床特点。
与病人沟通时,不符合护理用语要求的是( )。【历年考试真题】
如题图所示为《周礼·考工记》中的王城规划,其中凸显中国古代建筑共性特点的部位是()。
发生货币危机的国家在汇率制度方面的共同特点是()。
需要()
众筹行为:指通过互联网发布筹款项目、实施方案、投资回报的资金募集方式,其构成要素包括有创造能力但缺乏资金的发起人,对筹资者的故事或回报感兴趣的支持者,在两者之间发挥连接作用的互联网平台等。下列属于众筹行为的是:
Sheis______farthemostactivememberinourgroup.
最新回复
(
0
)