首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
According to this passage, the Roman soldiers mainly depended upon ______to send their messages.
According to this passage, the Roman soldiers mainly depended upon ______to send their messages.
admin
2010-05-25
76
问题
According to this passage, the Roman soldiers mainly depended upon ______to send their messages.
Greek soldiers sent messages by turning their shields toward the sun. The flashes reflected light could be seen several miles away. The enemy did not know what the flashes meant, but other Greek soldiers could understand the messages. [14]Roman soldiers in some places built long rows of signal towers. When they had a message to send, the soldiers shouted it from tower to tower. If there were enough towers and enough soldiers with loud voices, important news could be sent quickly over distance.
[16]In Africa, people learned to send messages by beating on a series of large drums. Each drum was kept within hearing distance of the next one. The drum beats were sent out in a special way that all the drummers understood. Though the messages were simple, they could be sent at great speed for hundreds of miles.
In the eighteenth century, [15]a French engineer found a new way to send short messages. In this way, a person held a flag in each hand and the arms were moved to various positions representing different letters of the alphabet. It was like spelling out words with flags and arms.
Over a long period of time, people sent messages by all these different ways. [17]However, not until the telephone was invented in America in the nineteenth century could people send speech sounds over a great distance in just a few seconds.
选项
A、Neither the Greek soldiers nor their enemy could understand the messages.
B、African soldiers shouted from tower to tower to pass messages.
C、Using flags to send messages was found by a French engineer.
D、Only by using telephone could people send speech sounds quickly.
答案
C
解析
短文提到,一个法国工程师发明了一种传递信息的新方法,他们用双手各拿一面旗帜,挥舞手臂,拼出不同的字母。所以选项C表述正确,为本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lg2K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Onesummernight,onmywayhomefromworkIdecidedtoseeamovie.Iknewthetheatrewouldbeair-conditionedandIcouldn’t
Migrationisusuallydefinedas"permanentorsemipermanentchangeofresidence".Thisbroaddefinition,ofcourse,wouldinclud
Whatisthespeaker?
Owlsareairborneinvaders-powerfulinflight,intimidatinginreposeandperchinginnumbersfarbeyondanythinganyoneremembe
Letusconsiderwhatscienceandtechnologyhavetocontributetothefoodproblem.Thesimplestwaytoincreasefoodprodu
WhatplaguearesomeAfricancountriesfacing?
Therewasa______ofhislatestnovelinalocalnewspaperimmediatelyafteritspublication.
TheofficiallogooftheInformationAwarenessOffice,thePentagon’ssecretivenewterrorist-detectionexperiment,isn’tsubtle
TheOlympicGamesoriginatedin776B.C.inOlympia,asmalltowninGreece.ParticipantsinthefirstOlympiadaresaidtohave
Inordertolocatetheexactplacewheretheymighthide,thepolice______amapontheirtable.
随机试题
下列选项中,不符合股权投资基金合格投资者标准的是()。
试述审美形态与人的思维方式的关系。
简述领导的基本原则。
材料1加大精准脱贫力度。今年再减少农村贫困人口1000万以上,完成易地扶贫搬迁280万人。深入推进产业、教育、健康、生态和文化等扶贫,补齐基础设施和公共服务短板,加强东西部扶贫协作和对口支援,注重扶贫同扶志、扶智相结合,激发脱贫内生动力。强化对深度贫困
下列关于数码录音笔的记述中,不正确的是________。
甲公司2010年度实现利润总额为500万元,无其他纳税调整事项,经税务机关核实的2009年度亏损额为380万元,该公司2010年度应缴纳的企业所得税税额为()万元。
InthepasttwoweekswehavelookedatthehappinessformuladefinedbypositivepsychologistMartinSeligman,whereH(happines
按照我国《宪法》和1981年全国人大常委会《关于加强法律解释工作的决议》的规定,下列选项中,属于狭义的立法解释的是()。
软件按功能可以分为应用软件、系统软件和支撑软件(或工具软件)。下面属于应用软件的是
Vousêtesintelligent,il_____estaussi..
最新回复
(
0
)