首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
On September 28th Tim Cook, Apple’s chief executive, published an open letter apologising to customers for the shortcomings of t
On September 28th Tim Cook, Apple’s chief executive, published an open letter apologising to customers for the shortcomings of t
admin
2018-02-17
61
问题
On September 28th Tim Cook, Apple’s chief executive, published an open letter apologising to customers for the shortcomings of the company’s maps. Mr. Cook even directed users to alternative map apps, writing that they could be downloaded from Apple’s App Store and that Google’s and Nokia’s maps were available as web apps.
Apple’s mobile maps used to be supplied by its friend-turned-archrival, Google. But this year Apple decided to put maps of its own into iOS 6, rather than
be beholden to its foe
. The new maps are built into the iPhone, which went on sale on September 21st. The Internet has been teeming with complaints about a lack of detail and a surfeit of errors. And unlike Google’s maps, Apple’s lack public-transport information.
Maps are becoming important strategic terrain. They are more than an aid to getting from A to B. Apps based on location—to summon a taxi, say—need maps inside them. Digital maps can include countless layers of information, plus advertisements from which money can be made. There are thousands of indoor maps, too, of airports, department stores and so forth. Smart phones also act as sensors, reporting their whereabouts, which can be used to improve maps. According to comScore, a data firm, in August 95% of American iPhone owners and 83% of owners of smart phones with Google’s Android operating system used a mobile map.
Meanwhile, Apple seems to be relying on three things. The first is speedy improvement. (It is reportedly trying to hire ex-Googlers. ) The second is the embedding of useful content. Its new maps have spoken turn-by-turn driving directions, which Google’s version for the iPhone did not, as well as reviews from Yelp, a local-listings company that offers pretty full coverage of eateries and bars in America but much less elsewhere. The third is the loyalty of Apple’s fans. More than 5million iPhone 5s were sold in the first three days. Although some analysts had expected more, that still beat the previous version, the 4S, by 1 million.
Under the late Steve Jobs Apple paid fanatical attention to detail, so it is remarkable that its maps should have come up so short. But polishing its hardware was one thing; the struggle with maps "has been the first really obvious head-butting of the wall," says Carolina Milanesi of Gartner, another research firm. In a market in which brands can fall fast, that is a rare luxury.
Why does mobile map mean so much for tech companies?
选项
A、It provides guidance for people to get from A to B.
B、It determines the future of the automobile industry.
C、It contains vast information which can be monetized.
D、It has great potential to expand the pool of users.
答案
C
解析
细节题。定位到第三段,第三段列举了地图应用将成为智能手机行业重要的战略领域的种种解释:包含无数的信息层,实现盈利,室内地图,收集位置信息等。因此选[C]“包含大量信息,且能获得金钱收益”。[A]“为人们提供从A点到B点的指引”,文中说地图的功能不仅限于此;[B]“决定了汽车行业的未来”和[D]“扩大用户数量”,这两个选项文中没有提到。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ljBZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
BytheendoftheMiddleAgesthetechnologicalsystemscalledcitieshadlongsincebecomeacentralfeatureofWesternlife.I
AnewstudypublishedinthejournalProceedingsoftheRoyalSocietyBbytheteamsofDr.GregoryWestandDr.VeroniqueBohbo
Historiansareunderstandablyreluctantaboutpredictingthefuturebecauseofalltheunknownvariablesinvolved.Forexample,
[A]Theoldgenerations,especiallythosethatliveinthecitysuburbs,arebewilderedanddisturbedbythistrend.Itisalla
Computeriseddesign,advancedmaterialsandnewtechnologiesarebeingusedtoproducemachinesofatypeneverseenbefore.
"Itcouldhavebeenworse"wasthecommonrefrainasAmericanbanksbeganreportingtheirsecond-quarterearnings.Indeed,thes
Cryingandwakingupinthemiddleofnightareroutineduringanynewborn’sfirstfewmonths.Butifthosecryingepisodescont
TheEconomistcalculatesthataroundtheworldalmost290million15-to24-year-oldsareneitherworkingnorstudying:almosta
TheEconomistcalculatesthataroundtheworldalmost290million15-to24-year-oldsareneitherworkingnorstudying:almosta
Intheearly19thcentury,FrenchphilosopherAugusteComteproposedascientifichierarchyrangingfromthephysicalsciencesa
随机试题
下列关于需要层次理论的描述中,不正确的是()
IEEE802.3标准中使用的媒体访问控制方式是TokenBus。()
升麻葛根汤中配伍升麻的用意是()(2006年第52题)
婴幼儿腹泻的易感因素中不正确的是
声誉危机管理应当是建立在良好的道德规范和公共利益基础之上。为了有效地进行声誉危机管理,需要做到()。
如果一种债券的市场价格下降,其到期收益率会()。
跨国公司,是指在两个或两个以上的国家拥有资产,包括工厂、矿山的生产、销售和其他营业机构的所有企业。根据以上定义,下列哪家公司属于跨国公司?()
有些外科手术需要一种特殊类型的线带,使外科伤口缝合达到十天,这是外科伤口需要线带的最长时间。D型带是这种线带的一个新品种。D型带的销售人员声称D型带将会提高治疗功效,因为D型带的粘附时间是目前使用的线带的两倍长。以下哪项如果成立,最能说明D型带销售人员所做
Inthissection,youareaskedtowriteanessaybasedonthefollowingdiagram.Describethediagramandanalyzethepossiblec
DictationListentothepassage.Forquestions21—25,fillintheblankswiththeexactwordsorphrasesyouhear.’Diamonds
最新回复
(
0
)