首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) I was a second-year medical student at the university, and was on my second day of rounds at a nearby hospital. My universit
(1) I was a second-year medical student at the university, and was on my second day of rounds at a nearby hospital. My universit
admin
2022-02-01
57
问题
(1) I was a second-year medical student at the university, and was on my second day of rounds at a nearby hospital. My university’s philosophy was to get students seeing patients early in their education. Nice idea, but it overlooked one detail: second-year students know next to nothing about medicine.
(2) Assigned to my team that day was an attending - a senior faculty member who was there mostly to make patients feel they weren’t in the hands of amateurs. Many attendings were researchers who didn’t have much recent hospital experience. Mine was actually an arthritis specialist. Also along was a resident (the real boss, with a staggering mastery of medicine, at least to a rookie like myself). In addition, there were two interns (住院实习医生). These guys were just as green as I was, but in a scarier way: they had recently graduated from the medical school, so they were technically MDs.
(3) I began the day at 6:30 am. An intern and I did a quick check of our eight patients; later, we were to present our findings to the resident and then to the attending. I had three patients and the intern had the other five - piece of cake.
(4) But when I arrived in the room of 71-year-old Mr. Adams, he was sitting up in bed, sweating heavily and panting (喘气). He’d just had a hip operation and looked terrible. I listened to his lungs with my stethoscope, but they sounded clear. Next I checked the log of his vital signs and saw that his respiration and heart rate had been climbing, but his temperature was steady. It didn’t seem like heart failure, nor did it appear to be pneumonia. So I asked Mr. Adams what he thought was going on.
(5) "It’s really hot in here, Doc," he replied.
(6) So I attributed his condition to the stuffy room and told him the rest of the team would return in a few hours. He smiled and feebly waved goodbye.
(7) At 8:40 am, during our team meeting, "Code Blue Room 307!" blared from the loudspeaker.
(8) I froze.
(9) That was Mr. Adams’s room.
(10) When we arrived, he was motionless.
(11) The autopsy (尸体解剖) later found Mr. Adams had suffered a massive pulmonary embolism (肺部栓塞). A blood clot had formed in his leg, worked its way to his lungs, and cut his breathing capacity in half. His symptoms had been textbook: heavy perspiration and shortness of breath despite clear lungs. The only thing was: I hadn’t read that chapter in the textbook yet. And I was too scared, insecure, and proud to ask a real doctor for help.
(12) This mistake has haunted me for nearly 30 years, but what’s particularly frustrating is that the same medical education system persists. Who knows how many people have died or suffered harm at the hands of students as naive as I, and how many more will?
We learn that the author’s team members had________.
选项
A、some professional deficiency
B、much practical experience
C、adequate knowledge
D、long been working there
答案
A
解析
细节题。根据文章第二段最后一句话:These guys were just as green as I was,but in a scarier way:they had recently graduated from the medical school,so they were technically MDs. 可知,作者所在的团队都是新手,他们刚刚从医学院毕业,非常缺乏经验。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lqtK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Itisnaturalforyoungpeopletobecriticaloftheirparentsattimesandtoblamethemformostofthemisunderstandingsbetw
Itisnaturalforyoungpeopletobecriticaloftheirparentsattimesandtoblamethemformostofthemisunderstandingsbetw
Itisnaturalforyoungpeopletobecriticaloftheirparentsattimesandtoblamethemformostofthemisunderstandingsbetw
Thinnerisn’talwaysbetter.Anumberofstudieshaveconcludedthatnormal-weightpeopleareinfactathigherriskofsomedis
Storiespeoplehavewithreadingarenotnew,butthetrendisworsening.Recently,arecordhasshownthat10percentofthefr
A、Educationforyoungpeople.B、Raisingpriceofcigarettes.C、Makingrules.D、Reducingtheproductionofcigarettes.A信息题。当提到解决
A、Universitycoursesrangefrom4,000poundsto8,000pounds.B、Bookscancostabout500poundsperterm.C、Tuitionfeesareone
Thecouncilisrefusingto______furtherinformationaboutthedisputeanditssettlement.
He’s_______asa"bellyacher"—he’salwayscomplainingaboutsomething.
Youneedn’t______himaboutthissincehecouldfindoutforhimself.
随机试题
下列哪种物质不是细菌合成代谢产物
大阳线实体说明多方已经取得了决定性的胜利,是一种涨势的信号。如果这条大阳线出现在一段盘局的开始,它所包含的内容将更有说服力。( )
江苏省位于长江下游,东濒黄海,面积10万多平方公里,河流湖泊密布。江苏境内十之八九为平原,是我国地势最低平的省区。南部是以太湖平原为中心的长江三角洲,北部为江淮平原。苏北兴化一带地势低洼,有“锅底”之称。省东北云台山为本省最高峰。西南有茅山和宁
为了方便记忆我国古时历法中的二十四节气,我国古代劳动人民编有二十四节气歌,其第三句为“秋处露秋寒霜降”,其中“处”的意思为()
我们今天所依循的谈论中国古代绘画的文字全都出自中国文人之手,也正凶为如此,中国文人已长期主宰了绘画讨论的空间,他们已惯于从自己的着眼点出发,选择对于文人艺术家有利的观点。而如今——或许早该如此——已是我们对他们提出抗衡的时候了,并且也应该质疑他们眼中所谓的
涛涛爱淘气,经常在课堂上说话、做小动作,有时还不完成作业。一天,他又在课上说话、做鬼脸,被班主任老师发现了。老师非常生气,对涛涛说:你的课不要上了,回家把家长找来,什么时候你爸爸来了,你再来上课。涛涛不敢回家,只好在教室外面站着。这时,正好校长路过,问清了
根据我国《宪法》和法律规定,下列选项中属于民族自治地方的是()。
在习近平相关的重要讲话中,强调“和平统一、一国两制”是我们解决台湾问题的基本方针,国家统一是中华民族走向伟大复兴的历史必然,两岸关系和平发展是通向和平统一的正确道路。决定两岸关系走向的关键因素是
根据国家电子政务的有关规定,涉密网必须与非涉密网进行______隔离。
______betterequipment,wecouldhavedoneitbetter.
最新回复
(
0
)