首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
During a state of deep relaxation, several physiological changes take place in the body: the body’ s oxygen consumption is reduc
During a state of deep relaxation, several physiological changes take place in the body: the body’ s oxygen consumption is reduc
admin
2018-04-13
45
问题
During a state of deep relaxation, several physiological changes take place in the body: the body’ s oxygen consumption is reduced: the heart beat decreases: muscle tension and sweating ease, and there is decreased sympathetic(交感的)nervous system activity. This restful state not only allows the body to repair and restore itself, but it has a calming effect on the consciousness.
How to achieve this state of relaxation, however, is a matter of opinion, and in some medical circles, a matter of controversy. A recent report by Dr. David Holmes of the University of Kansas in the journal " American psychologist" said that simple sitting in an armchair has just as many beneficial characteristics for the body as meditation (沉思) does. Researchers of other relaxation techniques disagree. These experts believe that more structured techniques, such as meditation, lead to a condition of deep relaxation.
The debate goes on, but one thing appears to be clear: the relaxation response can be reached by a number of methods, and the methods themselves are not as important as getting there. One day, one method may work best: on another day, an alternative method may be more appropriate. Once you are aware of all the methods, you can find the one that works best for you.
Some of the relaxation techniques are meditation, autoanalysis(自我心理分析) and progressive muscle relaxation response. More than just sitting quietly in a chair, they have the added benefit of structure and discipline, and for these reasons appear to be more effective for most individuals.
The passage indicates that a state of deep relaxation is not only good for one’ s body, but also beneficial to______.
选项
A、heart beat
B、consciousness
C、muscle tension
D、sympathetic nervous system
答案
B
解析
事实细节题。根据文章第一段最后一句“This restful state not only allows the body to repair and restore itself,but it has a calming effect on the consciousness.”可知,深度放松的状态不仅能修复身体,而且对人的意识也起到镇静作用。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lrWC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Wegotupearlythismorningand【C1】______alongwalkafterbreakfast.Wewalked【C2】______thebusinesssectionofthecity.Ito
Eachday,computershelpmillionsofpeopledotheirjobsmoreeffectively.Forexample,theycanhelpmanagersdecideonafutu
Eachday,computershelpmillionsofpeopledotheirjobsmoreeffectively.Forexample,theycanhelpmanagersdecideonafutu
GenerationsofAmericanshavebeenbroughtuptobelievethatagoodbreakfastisoneoflife’sessentials.Eatingbreakfastat
MostAmericansdon’tliketogetadvicefrommembersoftheirfamily.Whentheyneedadvice,theydon’tusually【C1】______peoplet
Mostcitiesand/orstatesintheU.S.collectasalestaxonalmosteverythingyoubuy.Youmustaskwhenyoumoveintoanewc
BillGates,thebillionaireMicrosoftchairmanwithoutasingleearneduniversitydegree,isbyhissuccessraisingnewdoubtsa
Sincetheflighthasbeencanceledbecauseofbadweather,we______gobytrain.
Pleasebecarefulwhenyouaredrinkingcoffeeincaseyou______thenewcarpet.
Sincetheflighthasbeencanceledbecauseofbadweather,we______gobytrain.
随机试题
某企业预期未来年平均收益额为200万元,该企业各单项资产的评估价值之和为1000万元,企业所在行业的平均收益率为15%,资本化率为12%,则该企业商誉的价值为【】
在Word2000中,有关“查找和替换”的下列说法,错误的是__。
患者男,9岁,外伤1天,因上前牙冷热刺激痛就诊,查体:左上颌第一切牙冠方1/2缺损,已露髓,右上颌第一切牙左侧切角缺损约1/4牙冠,断面尖锐,未见露髓孔,冷刺激敏感。患儿左上颌第一切牙合理的处理方法是A.一次性根管治疗B.直接充填C.开髓拔髓后封
患儿,男,5岁。患支气管哮喘。症见咳喘哮鸣,声高气粗,痰稠色黄,胸膈满闷,渴喜冷饮,小便黄赤,大便干燥,舌质红,苔黄腻,脉滑数。中医治疗首选方剂为
于某一模拟信号采样,设其最高频率为10kHz,为保证模拟信号经过采样而不丢失信息,要求采样频率至少是()kHz。
合同履行的前提和依据是( )。
根据增值税法律制度的规定,一般纳税人购进货物发生的下列情形中,进项税额不得从销项税额中抵扣的有()。
以下货物适用于航次租船的有()。
下列属于皇家园林的是()。
ArebooksandtheInternetabouttomerge?A)Thedifferencebetweene-booksandtheInternetisminimal,andweshouldbegladt
最新回复
(
0
)