首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The Rivalry of E-mail Industry It looks like a great time for E-mail but a lousy time for E-mail applications. Web-based mai
The Rivalry of E-mail Industry It looks like a great time for E-mail but a lousy time for E-mail applications. Web-based mai
admin
2013-07-08
38
问题
The Rivalry of E-mail Industry
It looks like a great time for E-mail but a lousy time for E-mail applications. Web-based mail has been gaining ground for years, especially since Google revived the concept by launching Gmail five years ago.
These days, many home users never bother to download their E-mail, and the only threat Web mail Sites face comes from other sites: the closed confines of social networks. The most popular among them, Facebook, just gained its 200 millionth member, far more than any one Web-mail service.
In its favor, Web mail offers a simpler setup: You need to know only a user name and a password, without any mysterious mail-server addresses. Once your account is active, you can use it from any Web-connected computer, Web-based mail systems also make it easy to keep a permanent address regardless of your Internet provider. Doing the same with desktop E-mail usually requires paying extra money for a domain name and spending extra time on mail settings.
By contrast, desktop mail programs let you read and compose mail-without an Internet connection and don’t wrap advertisements around your mail. But their most important advantage is their separation of software and service. Because you can use more than one program with one mail service, you can choose an application with the features and interface you like. And because you can also use one mail program with more than one mail service, desktop applications make your mail itself portable; you can back up your messages and take them with you after closing an account.
If desktop mail software programmers had kept pace with Web mail developers, the two camps could have a fairly even fight.
Unfortunately, mail software developers can’t make Internet providers upgrade their mail services, and Interact providers can’t make mail-software developers modify their efforts. Unless that situation somehow changes, Web mail will continue to face few challenges outside of the social networks.
What is the author’s opinion towards e-mail applications?
选项
A、He gives an objective analysis.
B、He believes they will disappear eventually.
C、He hopes they can develop faster.
D、He is sure they will change soon.
答案
A
解析
观点态度题。通览全文可知,从文章的行文上,作者并没有集中讲述电子邮件软件或是网络邮件服务单方丽的优点或缺点,而是分别对它们各自的优劣进行了客观的描述,经过对比分析,得出最终的结论,认定网络邮件服务有着更大的优势。因此[A]“他给出了客观的分析”为正确答案。[B]“他认定它们早晚会消失”文中没有提到,故排除;作者也没有表现出对电子邮件软件的偏受,所以排除[C]“希望软件发展得快一点”;[D]“他认为软件很快就会有所变化”是针对文章最后一句所设的干扰项,在此处,有所变化只是一个假设,并不是作者的预期,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lsO4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Oneofthemostimportantresultsofresearchintoageinghasbeentopinpointthesignificanceofshort-termmemory.Thisfacul
StephenM.Saland,chairmanoftheStateSenateEducationCommittee,isaconservativeupstateRepublican,andStevenSanders,c
Untilthelate1940s,whentelevisionbeganfindingitswayintoAmericanhomes,companiesreliedmainlyonprintandradiotop
Forthetimebeing,Japan’sanimationindustryisInClements’eyes,Japaneseanimation
Fewpeople,exceptconspiracytheorists,wouldhaveexpectedsopublicaspatastheonethisweekbetweenthetworingmasterso
(46)TelevisionhastransformedpoliticsintheUnitedStatesbychangingthewayinwhichinformationisdistributed,byalterin
Punishmentdependsasmuchonpoliticsasitdoesoncrime:crimerateshavebeenstableinrecentyearsbutthere’sbeenastri
Thenumberofnamesontheno-flylistincreasesrapidlyfrom16to20,000mostprobablybecauseAccordingtoparagraph4,Burk
Ascommanderofthearmedforces,GeneralHansorderedthatallmeasures______fordefense.
随机试题
下列属于建筑产品生产的经营管理特点的是()
脐带中血管周围来自胚外中胚层的胶样胚胎结缔组织称
关于慢性输卵管积水的声像图表现,不正确的是
关于生物利用度叙述正确的是()。
下列四项建筑工程的设计参数如下:(1)公寓,可回收的排水项目的平均日给水量为110m3/d;(2)集中建筑区,可回收的排水项目的平均日给水量为170m3/d;(3)宾馆,可回收的排水项目的平均日给水量为330m3/d;(4)居住小区综合污水量700m3/d
房地产与其他经济物品,包括房地产市场与其他经济物品市场,房地产价格与其他经济物品价格,有许多不同之处,这些不同点取决于房地产的()。
高速行驶的汽车突然刹车,坐在汽车里的人会向前倾。下列与之类似的现象是:
做一个平凡的人并不可悲,一个才疏学浅的人如果(),那才是最可悲的。
(9)______(14)______
WriteNOMORETHANTWOWORDSAND/ORANUMBERforeachanswer.MonarchButterfliesHibernationButterflyspeciesadoptdifferent
最新回复
(
0
)