首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、1.96 million. B、19.6 million. C、1.97 million. D、19.7 million. A录音最后提到,根据BBC的描述,在英国上大学的学生人数在近代历史上第一次下降,从2007年的197万下降至去年(2008年)的
A、1.96 million. B、19.6 million. C、1.97 million. D、19.7 million. A录音最后提到,根据BBC的描述,在英国上大学的学生人数在近代历史上第一次下降,从2007年的197万下降至去年(2008年)的
admin
2023-02-10
52
问题
Every year, it costs British students more and more to attend university. Students are graduating with larger and larger debts. So is a university degree really worth it? In 2006, the UK government started to allow universities in England and Wales to charge British students tuition fees. As a result, more than 80% of students in England and Wales now take out a student loan in order to go to university. They use the loan to pay for tuition fees, books and living expenses. Although the interest on student loans is quite low, it begins as soon as the student receives the loan.
The average student in England and Wales now graduates from university with debts of around £12,000. It means graduates cannot afford to buy a house for many years. They even struggle to pay rent on a flat, because they have to start paying back the student loan when they reach the April after graduating. If you start to earn over £I5,000 a year, the government takes repayments directly from your monthly salary.
You might think that a British person with a degree will find it easy to get a well-paid job. However, most people in "white-collar jobs" seem to have a degree these days, so there is a lot of competition. Also, British companies tend to value work experience over a piece of paper.
Like everyone else, graduates usually have to start at the bottom and work their way up. That can be very frustrating for them, since they are often over-qualified for the work they are doing. While at university, they had dreams of getting an exciting, challenging job. Therefore, life after university ends up being quite disappointing for a lot of graduates. All of the above is beginning to make British people question whether a university degree is really worth the money. Even before the credit crunch started, the BBC stated, "The number of British students at UK universities has fallen for the first time in recent history, from 1.97 million in 2007 to 1.96 million last year in 2008". It looks like the figures will continue to decline, since loan companies are now telling some students that there are no loans available for them. Forecasts are that between 2009 and 2019 there will be a fall of 6% in the number of 18-25 year-old university applicants across the UK.
20. What do we learn about the interest on student loans?
21. Why is it hard for a British person with a degree to get a well-paid job?
22. What is the number of British students at UK universities in 2008 according to BBC?
选项
A、1.96 million.
B、19.6 million.
C、1.97 million.
D、19.7 million.
答案
A
解析
录音最后提到,根据BBC的描述,在英国上大学的学生人数在近代历史上第一次下降,从2007年的197万下降至去年(2008年)的196万。因此正确答案为A项。四个选项均为数值,由此可以推测该题目可能询问与主题相关的某个事物的数值。B项 “1960万”和D项“1970万”分别利用了数字设置干扰;C项“197万”是2007年的人数。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ltvD777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Drivingcars,trucksandmotorcyclesisanimportantpartofourlives.Wedoiteverydaytogettowork,toschoolortofrien
假如你是李明,王林是你的好友,他对布朗先生的公司感兴趣,打算到该公司谋职。请根据下面王林的简历表,用英语为他写一封推荐信。姓名:王林性别:男国籍:中国职业:律师学历:大学毕业外语水平:擅长英语
Eyesightplaysaveryimportantroleinourdailylife.Everywakingmoment,theeyesareworkingtoseetheworldaroundus.Ov
Wemaylookattheworldaroundus,butsomehowwemanagenottoseeituntilwhateverwe’vebecomeusedtosuddenlydisappears.
ItwasClark’sfirstvisittoLondonUndergroundRailway.Against【C1】________adviceofhisfriends,hedecidedtogothereafte
Engineeringstudentsaresupposedtobeexamplesofpracticalityandrationality,butwhenitcomestomycollegeeducationIam
Manyinnovativebreakthroughscomeaboutwhenpeopleventurebeyondtheirownareasofexpertise,becauseoftenittakesanouts
Thekillerarrestedbythepolicehasalreadyclaimedfourlives,andeventhedetectivesare_____.
Lowwages,chronicunemploymentandunderemploymentleadtolowincome,lackofpropertyownership,absenceofsavings,absence
D细节辨认题。当谈论到个人可以为改善光污染做些什么时,女士提到在家庭照明中需要注意光的朝向,应该让光线的照射角度向下。因此本题答案为D。
随机试题
在Word的应用程序窗口中,各种工具栏可以通过_______进行增减。
A.肌肉型烟碱受体B.神经元型烟碱受体C.两者均可D.两者均不可六烃季铵可阻断
女,6个月。中度脱水酸中毒,经纠正酸中毒与补液12小时后出现嗜睡,呼吸较前浅,心音低钝,心率160次/分,腹胀,肠鸣音弱,血钠为135mmol/L,应考虑
某企业预计未来5年的预期收益额为10万元、11万元、12万元、12万元和13万元,并从第6年开始,企业的年收益额将在第5年的水平上以1%的增长率增长。假定折现率与资本化率均为10%。要求:试估测该企业持续经营条件下的企业价值。
A公司于2014年7月1日发行2年期、面值总额为1800万元的一次还本、分期付息的债券,债券票面半年利率为2%,发行收入总额为1733.12万元,实际半年利率为3%。A公司于每年的6月30日、12月31日计算并支付半年的利息。A公司将发行的公司债券划分为以
宏观调控的基本目标是()。
案例在一项研究中,要求专家与新手解决代数应用题,如“把一块木板锯成两小块,其中一小块的长度是整块的三分之二,但比另一小块短四英尺,问木板锯开前的长度是多少?”专家立刻意识到该题所描述的问题在逻辑上是不可能的。尽管有些新手也能意识到这一点,但是他们只
信息安全特性中的(20)是指信息在使用、传输、存储等过程中不被篡改、丢失、缺损等。
TherearesomesocialproblemsintheUnitedStates.Anddrugabusehascometobe【21】______asoneofthemostchallengingsoc
Foraparticularreason,hewantedtheinformationtobetreatedas______.
最新回复
(
0
)