首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
American society does not treat nap friendly. In fact, says David Dinges, a sleep specialist (专家) at the University Of Pennsylva
American society does not treat nap friendly. In fact, says David Dinges, a sleep specialist (专家) at the University Of Pennsylva
admin
2015-05-21
66
问题
American society does not treat nap friendly. In fact, says David Dinges, a sleep specialist (专家) at the University Of Pennsylvania School Of Medicine, "There’ s even a prohibition against admitting we need sleep". Nobody wants to be caught napping or found asleep at work. To quote a proverb: " Some sleep five hours, nature requires seven, laziness nine and wickedness eleven. "
" Wrong. The way not to fall asleep at work is to take naps when you need them. We have to totally change our attitude toward napping. " says Dr. William Dement of Stanford University, the godfather of sleep research.
Last year a national commission led by Dement identified an " American sleep debt" which one member said was as important as the national debt. The commission was concerned about the dangers of sleepiness: people causing industrial accidents or falling asleep while driving. This may be why we have a new sleep policy in the White House. According to recent reports, President Clinton is trying to take a half hour snooze(打盹) every afternoon.
About 60 percent of American adults nap when given the opportunity. We seem to have " a mid-afternoon quiet phase" also called "a secondary sleep gate". Sleeping 15 minutes to two hours in the early afternoon can reduce stress and make us refreshed. Clearly, we were born to nap. We don’ t nap to replace shut-eye or to prepare for a night shift. Rather, we snack on sleep, whenever, wherever and at whatever time we feel like it. I myself have napped in buses, cars, planes and on boats, on floors and beds, and in libraries, offices and museums.
The purpose of this article is to______.
选项
A、warn us of the wickedness of napping
B、explain the danger of sleepiness
C、discuss the side effects of napping
D、convince the reader of the necessity of napping
答案
D
解析
从文章的整体来说,作者强调了nap的好处。“The way not to fall asleep at work is to take naps when you need them”.“About 60 percent of American adults nap when given the opporunity.”说明人们应该在合适的时候稍微的睡一会。用总统克林顿的习惯来证明,小睡一会的必要性。故正确的答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lxud777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
______isthepopulationofChina?
OnThursdayafternoonMrs.Clarkelockedthedoorandwenttothewomen’sclubasusual.Itwasapleasantwayofpassingtime【
Theconceptofpersonalchoiceconcerninghealthisimportantbecause______.To"liveacompletelysedentarylife-style"(Para
MostAmericanspay______.Socialsecuritytaxiscollectedfrom______.
Ifababybirdstays______fortwoorthreeweeksafterleavingthenest,ithasafairchanceofbecominganadult.
Afterthebirthofmysecondchild,Igotajobatarestaurant.Havingworkedwithanexperienced【C1】______forafewdays,Iw
Afterthebirthofmysecondchild,Igotajobatarestaurant.Havingworkedwithanexperienced【C1】______forafewdays,Iw
Anoldfriendfromabroad,______Iwasexpectingtostaywith,telephonedmefromtheairport.
—Hi,Winda,youlooktired.—Iamtired.I______theliving-roomallday.
Whenistheirflight?
随机试题
氨水的溶质是NH3.H2O。 ()
《辞海》
下列各项中,属于久泻病机的是
对于麻疹患儿隔离时间正确的是
在计算居住小区内的道路用地时,不应包括的是()。
当教师把关注的焦点投向提高学生的成绩时,这个阶段是()。
甲、乙两人互发E-mail协商洽谈合同,4月30日甲称:“我有笔记本电脑一台,配置为……九成新,8000元欲出手。”5月1日乙回电称:“东西不错,7800元可要。”甲于5月2日回复:“可以,5月7日到我这儿来。”乙于5月4日回电:“同意。”甲于当日收到。上
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性。()
假设某系统总线在一个总线周期中并行传输4字节信息,一个总线周期占用2个时钟周期,总线时钟频率为10MHz,则总线带宽是_____________。
在考生目录下完成下列操作:将自由表stock_name添加到数据库中。
最新回复
(
0
)