首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
What is your favorite color?Do you like yellow,orange or red?If you do,you must be an optimist,a leader,an active pemon who enjo
What is your favorite color?Do you like yellow,orange or red?If you do,you must be an optimist,a leader,an active pemon who enjo
admin
2014-02-25
56
问题
What is your favorite color?Do you like yellow,orange or red?If you do,you must be an optimist,a leader,an active pemon who enjoys life,people and excitement.Do you prefer grays and blues?Then you are probably quiet,shy and you would rather follow than lead.If you love green,you are strong—minded and determined.You Wish to succeed and want other people to see you are suecessful.At least this is what psychologists tell us,and they should know,because they have been seriously studying the meaning of color preference,and the effect that colors have on human beings.They tell us that we don’t choose our favorite color as we grow up.If you happen to love brown,you did so as soon as you opened your eyes,or at least as soon as you could see clearly.
A yellow room makes US feel more cheerful and more comfortable than a dark green one,and a red dress brings warmth and cheer to the saddest winter day.On the other hand,black is depressing.Light and bright colors make people not only happier but more active.It is a fact that factory workers work better,harder,and have fewer accidents when their machines are painted orange rather than black or dark gray.
Remember,then,that if you feel low,you can always brighten your day or your life with a new shirt or a few colorful things.Remember also that you will know your friends and your enemies better when you find out what colors they like and dislike.And don’t forget that anyone can guess a lot about your character when you choose a piece of handkerchief.
According to this passage,( ).
选项
A、one can choose his color preference
B、one is born with his color preference
C、one’s color preference is changeable
D、one has to choose his favorite color as soon as he can see clearly
答案
D
解析
根据文中的第一段最后一句If you happen to love brown,you did s0 as soon as you opened your eyes,or at least as soon as you could see clearly.可知答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/m06q777K
本试题收录于:
中学英语题库教师公开招聘分类
0
中学英语
教师公开招聘
相关试题推荐
Anyonewhocaresaboutwhatschoolsandcollegesteachandhowtheirstudentslearnwillbeinterestedinthememoir(回忆录)ofRal
Eatingbetterandeatinglesscouldbethe______notonlytoavoidingcancerbutalsotolivinglonger.
WhenIwaslookingforaChristmaspresentformydaughterinatoystore,anicelydressedlittlegirl,withsomemoneyinher
Oneafternoon,mysonAdamaskedme,"Areallpeoplethesameeveniftheyaredifferentincolor?"Ithoughtforaminute,
Itwasachanceofalifetimetowinthefirst46.______prizeontheStoryWritingShow.AllIhadto
AfterIfinishedtheschoolthisyear,Ibeganto【M1】_______lookforwork.Nowseveralmonthlater,Istillhadn’t【M2】_______
Itookmycondensertoashedinthefields_____Icoulddomyexperiment.
Whatisyourfavoritecolor?Doyoulikeyellow,orangeorred?Ifyoudo,youmustbeanoptimist,aleader,anactivepemonwhoenjo
Wewalkedinsoquietlythatthenurseatthedeskdidn’tevenlifthereyesfromthebook.Mumpointedatabigchairbythedoo
Longafterthe2010WorldCupwaswon,disappointedfanswerestillquestioningtherefereeingontheirdecisionsthatdeniedvic
随机试题
采用了电脑直接制版技术后,下列哪一环节是在编辑部和印刷厂完成的【】
两种方法治疗结果:该资料是
患者,男性,30岁,饱餐后突然上腹剧痛6小时,很快波及全腹,既往有胃病史。查体:全腹肌紧张,有压痛、反跳痛,肝浊音界消失,肠鸣音减弱。如需手术探查,则主要治疗目的是
下列方法不属于国际反避税转让定价调整方法的是()。
在经济全球化的背景下,经济犯罪对国家安全和社会稳定的影响越来越大。()
拉尼娜,意为“小女孩”(圣女婴),拉尼娜现象是气象和海洋学家用来专门指发生在赤道太平洋东部和中部海水大范围持续异常变冷的现象(海水表层温度低出气候平均值0.5℃以上,且持续时间超过6个月以上),是热带海洋和大气共同作用的产物。下面关于拉尼娜现象的描述错误的
轮廓光
软件工程的出现是由于______。
文档“北京政府统计工作年报.docx”是一篇从互联网上获取的文字资料,请打开该文档并按下列要求进行排版及保存操作:将除封面页外的所有内容分为两栏显示,但是前述表格及相关图表仍需跨栏居中显示,无需分栏。
Wehaveknownforalongtimethattheorganizationofanyparticularsocietyisinfluencedbythedefinitionofthesexesandt
最新回复
(
0
)