首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Long ago, an operation had usually to be done while the sick man could feel everything. The sick man had to be held down on a ta
Long ago, an operation had usually to be done while the sick man could feel everything. The sick man had to be held down on a ta
admin
2022-06-23
566
问题
Long ago, an operation had usually to be done while the sick man could feel everything. The sick man had to be held down on a table by force while the doctors did their best for him. He could feel all the pain if his leg or arm was being cut off, and his fearful cries filled the room and the hearts of those who watched.
Soon after 1770, Joseph Priestley discovered a gas which is now called "laughing gas". Laughing gas became known in America. Young men and women went to parties to try it. Most of them spent their time laughing, but one man at a party, Horace Wells, noticed that people didn’t seem to feel pain when they were using this gas. He decided to make an experiment on himself. He asked a friend to help him.
Wells took some of the gas, and his friend pulled out one of Wells’ teeth. Wells felt no pain at all.
As he didn’t know enough about laughing gas, he gave a man less gas than he should have. The man cried out with pain when his tooth was being pulled out.
Wells tried again, but this time he gave too much of the gas, and the man died. Wells never forgot this terrible event.
It can be inferred that the gas is called "laughing gas" because________.
选项
A、it makes people happy
B、it makes people laugh
C、it stops pain
D、it kills illness
答案
B
解析
根据第二段第三、四句“Young men and women went to parties to try it. Most of them spent their time laughing…”可推知,这种气体能使人发笑,所以称之为“笑气”。A、D两项在文中并未提及;根据第二段第四句“…that people didn’t seem to feel pain when they were using this gas. ”可知,使用“笑气”后人们似乎感觉不到疼痛,这是“笑气”的作用,并不是它被称为“笑气”的原因,不符合题意,所以C项可排除。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/m3QD777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Aclassissaidrathervaguelyto________agroupofpersonssharingsimilaroccupationsandincomes,andasaconsequencesimil
Writingaletterorreadingabookmayappeartobe________activitiesinwhichindividualsexercisepersonalskills.
Inthisageofequalitysamenessbetweenthesexesisemphasizedasifdifferenceshavetomeanproblems.Well,differencescan
Inthisageofequalitysamenessbetweenthesexesisemphasizedasifdifferenceshavetomeanproblems.Well,differencescan
isgenerallybelievedthatteachingis________itisascience.
Becausetheyusuallyreceivethesamescoreonexaminations,therearedisagreementsasto________isthebetterstudent.
Psychologistsnowbelievethatnoisehasaconsiderableeffectonpeople’sattitudesandbehavior.Experimentshaveprovedthat
Longago,anoperationhadusuallytobedonewhilethesickmancouldfeeleverything.Thesickmanhadtobehelddownonata
随机试题
简述我国流动人口行政管理的具体内容。
以下选项中不属于政府间转移支付特点的是
钢筋混凝土受弯构件的破坏属于_________破坏性质。
设二重积分的积分域D是x2+y2≤1,则(1一x2—y2)dxdy等于()。
Studentswithfinancialproblemsaretroubledbyhightuition______.
大定风珠所含的“三甲”药物是指()
A.张仲景B.刘完素C.喻昌D.朱丹溪E.李中梓“逆流挽舟法”出自哪个医家()
共箱封闭母线安装定额中综合考虑了高架式布置和_________布置。
教师职业的特殊要求是必须具有()。
在大型游乐公园里,现场表演是刻意用来引导人群流动的。午餐时间的表演是为了减轻公园餐馆的压力;傍晚时间的表演则有一个完全不同的目的:鼓励参观者留下来吃晚餐。表面上不同时间的表演有不同的目的,但这背后,却有一个统一的潜在目标,即以下哪一选项作为本段短文的结束语
最新回复
(
0
)