首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Better working conditions. B、Better-paying jobs. C、High social status. D、Full employment. D题干问的是低收入人群渴望什么。讲座中提到,如果你问收入低的人,什么东西
A、Better working conditions. B、Better-paying jobs. C、High social status. D、Full employment. D题干问的是低收入人群渴望什么。讲座中提到,如果你问收入低的人,什么东西
admin
2019-03-18
63
问题
We often hear people say that America is a land of opportunity, a country built on hope to aspire to greatness on the American dream. But as the dream as we once knew is dying, [22] today’ s demographics show that the middle class is disappearing. And now the richest one percent of the population has amassed more wealth than the bottom ninety percent.
[23] Once upon a time, Americans thought that if they worked hard enough, even in the face of adversity, they would be rewarded with success. These days, though, the divide between rich and poor is greater than it has ever been. The question is, what is it going to take to change things? Maybe one day soon, real change will actually be made in our nation, and the gap will be eradicated. But what happens in the meantime? Is there something that we can do to help close the gap? Is there something that we can do to prove that a little compassion goes a long way?
If we want to fix the problem of the income gap, first, we have to understand it. It is a grim reality that you can have one person who only makes around thirteen thousand dollars a year, while across town another is making millions. For me, it is kind of astonishing. [24] And if you ask low-income people what’ s the one thing that would change their life, they’ll say a full-time job. That’ s all they aspire to.
So why is it so difficult for so many people to find employment? It partly comes down to profit-driven business models that are built around low wage work and part-time jobs that don’ t provide benefits. [25] Businesses, in order to bolster profits, hire employees as part-time workers only. This means they are paid the lowest legal wage and receive no health care or other benefits provided to full-time employees. Simultaneously, technological advancement and a global economy has reduced the demand for well paying blue collar jobs here in the United States. The cumulative effect of these two factors is that many Americans are forced to take two or more part- time jobs just to make ends meet. What has become obvious to me when it comes to the income gap is that there needs to be an opportunity for the people at the bottom to push them back up and push them into the middle class to give them hope in their lives.
Questions 22 to 25 are based on the recording you have just heard.
22. What do the surveys show about America, according to the speaker?
23. What did Americans use to believe?
24. What do low-income people aspire to?
25. What do businesses do to increase their revenues?
选项
A、Better working conditions.
B、Better-paying jobs.
C、High social status.
D、Full employment.
答案
D
解析
题干问的是低收入人群渴望什么。讲座中提到,如果你问收入低的人,什么东西会改变他们的生活,他们会说全职工作。这就是他们所渴望的,故答案为D(全职工作)。A项(更好的工作环境)、B项(薪水更高的工作)和C项(更高的社会地位)在讲座中均未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/m7H7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
IsPaidFamilyLeaveBadforBusiness?A)Paidfamilyleave,whichtopstheagendaofMonday’sWhiteHouseSummitonWorking
A、Thesamechildatdifferenttimeanddifferentlocations.B、Differentchildrenatthesametimeandthesamelocation.C、Thes
Wemightbelivingforlongerthanever,butwearesick.About95percentofpeoplehaveatleastonehealthcomplaint,witha
Waffles?Frenchtoast?Bacon?Bigbreakfastsmaybeathingofthepast.AccordingtotheAssociatedPress,moreAmericansarec
Rainforestsmaystoremuchlesscarbonthanwethought.Itcouldbetimetodramaticallyreviseourestimatesfollowingthedisc
A、Commitmoreseriouscrimes.B、Gototravelinanothercountry.C、Findanewplacetosteal.D、Becomeateacherofpickpockets.
Thatalackofwealthalltoooftentranslatesintopoorhealthmayseempainfullyobvious.Butnowareviewofhealthinequalit
A、Itstrikeseverytelephoneindoors.B、Itisaverydangerousforce.C、ItkillsmillionsofAmericanseachyear.D、Itstrikest
SomeSuggestionsforPessimists[A]Obesityandsmokingmaybethemostconspicuouscausesofillnessinthiscountry,butphysi
WhytheMonaLisaStandsOut[A]Haveyoueverfallenforanovelandbeenamazednottofinditonlistsofgreatbooks?Orwalk
随机试题
肛痈热毒炽盛型应用何法治之
《土地管理法》规定,下列()建设用地,经县级以上人民政府依法批准,可以以划拨方式取得。
复合式衬砌的隧道在量测地表下沉时,应采用()进行量测。
控股股东不履行认购股份的承诺,或者代销期限届满,原股东认购股份的数量未达到拟配售股份数量的()的,发行人应当按照发行价并加算银行同期存款利息返还已认购的股东。
按照五层次理论,银行各种硬件和软件的集合,包括营业网点和各类业务属于公司信贷产品中的()。
人民法院审理再审案件,下列表述错误的是()。
甲公司于2×20年至2×21年发生了如下交易或事项:(1)2×20年1月1日,甲公司与乙公司签订合同,向其销售一批产品。合同约定,该批产品将于2年之后交货。合同中包含两种可供选择的付款方式,即乙公司可以在2年后交付产品时支付882万元,或者在合同
下列哪项不是代偿期肝硬化的表现?()
《中华人民共和国宪法》规定,公民有受教育的()。
在T-SQL语言中,______运算符用于实现两个查询结果的差运算。
最新回复
(
0
)