首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The English author (writer) , Richard Savage, was once living in London in great poverty. In order to earn (make) a little money
The English author (writer) , Richard Savage, was once living in London in great poverty. In order to earn (make) a little money
admin
2019-04-13
50
问题
The English author (writer) , Richard Savage, was once living in London in great poverty. In order to earn (make) a little money, he had written the story of his life, but not many copies of the book had been sold in the shop, and
Savage was living from hand to mouth
. As a result of his lack of food, he became very ill, but after a time, because of the skill of the doctor who had looked after him, he got well again. After a week or two the doctor sent a bill to Savage for his visits, but poor Savage hadn’ t any money and couldn’ t pay for it. The doctor waited for another month and sent the bill again, but still no money came. After several weeks, he sent it to him a-gain asking for his money. In the end he came to Savage’ s house and asked him for payment, saying to Savage, " You know you owe your life to me and I expected some gratitude ( thankfulness) from you.
" I agree, " said Savage, " that I owe my life to you, and to prove to you that I am not ungrateful for your work I will give my life to you. " With these words he handed to him two copies entitled, THE LIFE OF RICHARD SAVES.
The doctor took the books home and began to read them carefully. "I see I’ ve saved the life of a great writer, " the doctor said to himself with a sense of pride, " Maybe this is the only thing I could be really proud of in my life. "
Five years later, Savage called on the doctor to pay his bill, only to find that the doctor had already passed away.
According to the text we can imagine that________.
选项
A、the doctor was poor too
B、the doctor was skilled and kind
C、the doctor was skilled but cruel
D、the doctor was glad to have got the two books
答案
A
解析
根据文章中出现的时间状语“After a week or two…”,“The doctor waited for another month…”,“After several weeks…”,“In the end…”可知,医生不断给萨维奇寄账单要看病的钱,由此推断医生也很穷,所以A项“The doctor was poor too.”最符合题题意。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/m7rd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
ThreeofthemostpopularplacestovisitinLondonaretheTower,theZooandMadameTussaud’swaxworks(蜡像)museum.Thislast-
Anofficeisthe"Brain"ofabusiness.Inanoffice,figures(数字),listsandinformationarecollectedandarrangedtotellthe
Tedcouldn’tremembertheexactdateofthestorm,butheknewitwas______Sundaybecauseeverybodywasat______church.
FourpeoplewerekilledandmorethanfiftyinjuredwhenfansrushedtogetintoastadiuminChicagoyesterdaywhereaBritish
OnFebruary14thmanypeopleintheworldcelebrateanunusualholiday,St.Valentine’sday,aspecialdayforlovers.Valentine
Whataretheytalkingabout?
一天,格林一家人乘火车去芬兰瓦萨(Varsa,Finland)。正当格林买车票时,他的儿子却走开了。最后,在车站工作人员的帮助下,在车站内的一家24小时不间断影院找到了他,所幸没误火车。请根据下列图画用英语写一篇短文。[*]注意:1.短文须包括所有图画
Anyphysicaltheoryisalwaysprovisional,inthesensethatitisonlyahypothesis;youcanneverproveit.Nomatterhowmany
请写一封邀请信,邀请Mr.Chapman来本公司参加10周年纪念活动,并且同时告诉他将安排一次会议。要求:1.字数在100~120之间。2.表达清楚。
ItwasClark’sfirstvisittoLondonUndergroundRailway.Against【C1】______adviceofhisfriends,hedecidedtogothereafter
随机试题
"Juststicktoscience."ThisisacommonadmonitionthatSciencereceiveswhenwepublishcommentariesandnewsstoriesonpoli
细胞色素C是()
一旦确定为心跳骤停,必须争取在几分钟内重建呼吸和循环
下列选项中,可以做保证人的是( )。
某分项工程采用横道图法进行费用偏差分析,至检测日的横道图如下图所示,则该分项工程出现的实施状况为()。
计算机应用中的不安全因素来自计算机()、软件故障和人为的因素。
(2010、2009年考试真题)中国结算公司按照中国人民银行规定的金融同业()向结算参与人计付结算备付金利息。
下列几种存储器中,存取周期最短的是()。
我国法律适用的基本原则包括()。
如果在创建表中建立字段“性别”,并要求用汉字表示,其数据类型应当是
最新回复
(
0
)