首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
When we walk through the city, we all experience a kind of information overload but we pay attention only to those that are impo
When we walk through the city, we all experience a kind of information overload but we pay attention only to those that are impo
admin
2018-01-18
47
问题
When we walk through the city, we all experience a kind of information overload but we pay attention only to those that are important to us. We don’t stop, we keep our faces expressionless and eyes straight ahead, and in doing so, we are not just protecting ourselves but are avoiding overloading other people as well.
We make use of stereotypes(刻板的模式)as convenient ways to make quick judgments about situations and people around us. They may not always be accurate, and they can often be dangerously wrong, but they are used regularly.
The problem with the stereotypes is that they restrict experience. By using limited clues to provide us with a rapid opinion of other people or places we may choose to limit our communication. We may decide not to go to certain places because we believe they will not offer something we enjoy.
In the city, styles of dress are particularly important with regard to self-presentation. Different groups often use clearly identifiable styles of clothes so that they can be easily recognized. It is becoming increasingly common for brand names to be placed on the outside of clothes, and this labeling makes it easy to send out information about fashion and price instantly, and lets others tell at a distance whether an individual has similar tastes and is a suitable person to associate with.
In England, where social grouping or class continues to make social distinctions, clothes, hairstyles, people’ s pronunciation and the manner of speaking are all clues to our social group. Class distinctions tend to be relatively fixed, although in the city where greater variety is permitted, they are more likely to be secondary determining factors of friendship and association.
Which of the following statement is NOT true?
选项
A、In order to be easily recognized, different groups often use clearly identifiable styles of clothes.
B、The labeling of clothes makes it easy to send out information about fashion and price instantly.
C、It is not common for brand names to be placed on the outside of clothes.
D、People can easily know whether the clothes appeal to them.
答案
C
解析
推理判断题。根据第四段第二句“Different groups often use clearly identifiable styles of clothes so that they can be easily recognized.”可知,选项A正确;根 据第四段最后一句“…and this labeling makes it easy to send out information about fashion and price instantly…”可知,选项B正确;根据第四段最后一句“It is becoming increasingly common for brand names to be placed on the outside of clothes…”可知,越来 越多的商家选择把商标放在衣服外边,所以选项C不正确;根据第四段最后一句“… lets others tell at a distance whether an individual has similar tastes…”可知,选项D 正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/mBWC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Hehasbeencalledthe"missinglink".Half-man,half-beast.Heissupposedtoliveinthehighestmountainintheworld—MountE
Forthepasttwoyears,Ihavebeenworkingonstudents’evaluationofclassroomteaching.Ihavekeptarecordofinformalconv
Nomatterhow______,youcanalwaysfindsomethinganimate,akindofplant,ananimalorhumanbeings.
The______behaviourofthesupportersofthefootballteamscausedthepolicesurroundthefootballgroundduringthematch.
Michaelusedtolookhurtandsurprisedwhen().
Itwasanearlymorninginsummer.Inthestreets,sleepy-eyedpeopleweremovingquickly,headingtowardstheir【C1】______Thisw
High-qualitycustomerserviceispreached(宣扬)bymany,butactuallykeepingcustomershappyiseasiersaidthandone.Shopper
FieldsacrossEuropearecontaminatedwithdangerouslevelsoftheantibiotics(抗生素)giventofarmanimals.Thedrugs,whicharei
Whathetoldusabouttheaffairsimplydoesn’tmakeany______.
______hislastword,hegotintoataxianddisappearedinnotime.
随机试题
在离心泵叶轮入口处是泵内压力最大的地方。
病人林某,因肝癌晚期入院治疗,入院后病人出现肝昏迷,烦躁不安、躁动,为了保证病人的安全,下列措施中正确的是()。
下列有关乳前牙特点的描述.正确的是
建海公司2009年已获利息倍数为10,该公司2009年财务杠杆系数为()。
学校教育的基础是()。
以内省法作为主要研究手段的心理学派是行为主义心理学派,该流派是美国现代心理学主要流派之一。()
很长一段时间以来,文学__________了,文学家们似乎都已经退隐到超凡脱俗的文学世界里,或专营文学技术的革新,或致力于自我感情的__________。在各种重大历史场合很难看到文学的身影。填入划横线部分最恰当的一项是()。
由他人的判断所反映的自我概念,称为()
准货币[中央财经大学2010研]
卞列有关模板的叙述中,正确的是()。
最新回复
(
0
)